Problém v milování

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
24.1.19 13:27

Ahoj, nemůže to být věkem? Mně je teda přes 40, ale vždycky jsem měla jen mladší partnery a to o dost, tak nevím :nevim:

• Citovat
  • Upravit
59417
24.1.19 13:32

věk + alkohol ;) Hlavně nepočítej že věkem se to zlepší ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2249
24.1.19 13:35

Otazka mimo: nezakládala jsi náhodou už několik diakuzí? Že máš přítele, kterého nemiluješ, opustit ho nechceš, protože máte dům, ale zahýbáš mu se staším?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107547
24.1.19 16:07
@Tichošlápek píše:
Jo, to mne přesne zarazilo. Jako chápu u nadrzeneho pubertaka, ale tady… podle mne to bude věkem a moc zlepšení bych tedy nečekala. Upřímně takto na zacatku vztahu by mne to asi odradilo
Tak někdo to tak má asi celoživotne bez ohledu na vek a frekvenci
@zuracz1 píše:
ho tak moc vzrušuješ, že se udělá rychle, ber to jako lichotku :lol:

Tak u nich možná, ale že by to tak bylo i delší dobu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107547
24.1.19 16:09
@mrav píše:
Promiň mi možná trochu hloupý dotaz - ale kolik je tobě? Mně je 46, bez ženy rok a půl a mohl bych pořád… :mavam:

Jak to víš, když nikoho nemáš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
826
24.1.19 18:27
@Venetia píše:
Tak u nich možná, ale že by to tak bylo i delší dobu?

třeba jo, to ví jen on asi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122803
24.1.19 20:58
@Venetia píše:
Jak to víš, když nikoho nemáš?

Jsem nadržený. To víš, potřebuji povyražení, dcera dá zabrat. :mrgreen: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.1.19 21:22

Milovani

Ahoj holky. Já to mám Teda podobné. Můj přítel byl Teda dost na holky, predemnou jich měl spoustu, myslím nějaký ty jednorázový. Teď jsme spolu dva roky a náš sexuální život. Pro mě Teda katastrofa. Vždycky na to hned skočí, nebo ho já nějak navnadim ale je třeba za 2min hotovy a já nic.. Hm dobrý. Neudělá mj to ani pusou či jinak.. Když o tom chci mluvit tak to prostě řešit nechce, a mě.milovani jednou za měsíc a ještě vlastně tak krátký nestačí.. Navíc teď chceme miminko. Kolikrát ho i svadim když nechce.. Je to děs. Jinak je skvěly a ve všem si rozumíme. Krom tohodle to mě fakt uzira. Jeste nám ani nebylo třicet.. Tak nevím dost mě to uzira.. Jsem frustrovaná :lol: máte někdo nějaký zkušenosti, já už fakt nevím.. Diky

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
25.1.19 07:47

• Citovat
  • Upravit
2785
25.1.19 09:18
@Anonymní píše:
Ahoj holky. Já to mám Teda podobné. Můj přítel byl Teda dost na holky, predemnou jich měl spoustu, myslím nějaký ty jednorázový. Teď jsme spolu dva roky a náš sexuální život. Pro mě Teda katastrofa. Vždycky na to hned skočí, nebo ho já nějak navnadim ale je třeba za 2min hotovy a já nic.. Hm dobrý. Neudělá mj to ani pusou či jinak.. Když o tom chci mluvit tak to prostě řešit nechce, a mě.milovani jednou za měsíc a ještě vlastně tak krátký nestačí.. Navíc teď chceme miminko. Kolikrát ho i svadim když nechce.. Je to děs. Jinak je skvěly a ve všem si rozumíme. Krom tohodle to mě fakt uzira. Jeste nám ani nebylo třicet.. Tak nevím dost mě to uzira.. Jsem frustrovaná :lol: máte někdo nějaký zkušenosti, já už fakt nevím.. Diky

měla jsis najít chlapa a né bačkoru ..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14275
25.1.19 10:49
@Anonymní píše:
Omlouvám se adminovi za vložení diskuze dvakrát, nevím jak k tomu došlo. Prosím o smazání té pozdější.

Odpovědím:

Práci má náročnou skrz čas. Vstávat v 4-5 ráno a končí v 19-20 hodin, práce je sedací. Dělá řidiče. Tak že možná i stres, ač nevědomí

Táhne mu na 60 let.

Připadám si už blbě a začínám i neschopne. :?

Jestli mu táhne na šedesát, tak ať kouká mazat k doktorovi !!!

Určitě tam hraje roli nervozita, horšící se fyzička a k tomu únava.
Ale taky je hodně nemocí, které se takto projevují.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí