Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Otazka mimo: nezakládala jsi náhodou už několik diakuzí? Že máš přítele, kterého nemiluješ, opustit ho nechceš, protože máte dům, ale zahýbáš mu se staším?
@Tichošlápek píše:Tak někdo to tak má asi celoživotne bez ohledu na vek a frekvenci
Jo, to mne přesne zarazilo. Jako chápu u nadrzeneho pubertaka, ale tady… podle mne to bude věkem a moc zlepšení bych tedy nečekala. Upřímně takto na zacatku vztahu by mne to asi odradilo
@zuracz1 píše:
ho tak moc vzrušuješ, že se udělá rychle, ber to jako lichotku
Tak u nich možná, ale že by to tak bylo i delší dobu?
@mrav píše:
Promiň mi možná trochu hloupý dotaz - ale kolik je tobě? Mně je 46, bez ženy rok a půl a mohl bych pořád…
Jak to víš, když nikoho nemáš?
@Venetia píše:
Tak u nich možná, ale že by to tak bylo i delší dobu?
třeba jo, to ví jen on asi
@Venetia píše:
Jak to víš, když nikoho nemáš?
Jsem nadržený. To víš, potřebuji povyražení, dcera dá zabrat.
![]()
Ahoj holky. Já to mám Teda podobné. Můj přítel byl Teda dost na holky, predemnou jich měl spoustu, myslím nějaký ty jednorázový. Teď jsme spolu dva roky a náš sexuální život. Pro mě Teda katastrofa. Vždycky na to hned skočí, nebo ho já nějak navnadim ale je třeba za 2min hotovy a já nic.. Hm dobrý. Neudělá mj to ani pusou či jinak.. Když o tom chci mluvit tak to prostě řešit nechce, a mě.milovani jednou za měsíc a ještě vlastně tak krátký nestačí.. Navíc teď chceme miminko. Kolikrát ho i svadim když nechce.. Je to děs. Jinak je skvěly a ve všem si rozumíme. Krom tohodle to mě fakt uzira. Jeste nám ani nebylo třicet.. Tak nevím dost mě to uzira.. Jsem frustrovaná
máte někdo nějaký zkušenosti, já už fakt nevím.. Diky
@Anonymní píše:
Ahoj holky. Já to mám Teda podobné. Můj přítel byl Teda dost na holky, predemnou jich měl spoustu, myslím nějaký ty jednorázový. Teď jsme spolu dva roky a náš sexuální život. Pro mě Teda katastrofa. Vždycky na to hned skočí, nebo ho já nějak navnadim ale je třeba za 2min hotovy a já nic.. Hm dobrý. Neudělá mj to ani pusou či jinak.. Když o tom chci mluvit tak to prostě řešit nechce, a mě.milovani jednou za měsíc a ještě vlastně tak krátký nestačí.. Navíc teď chceme miminko. Kolikrát ho i svadim když nechce.. Je to děs. Jinak je skvěly a ve všem si rozumíme. Krom tohodle to mě fakt uzira. Jeste nám ani nebylo třicet.. Tak nevím dost mě to uzira.. Jsem frustrovanámáte někdo nějaký zkušenosti, já už fakt nevím.. Diky
měla jsis najít chlapa a né bačkoru ..
@Anonymní píše:
Omlouvám se adminovi za vložení diskuze dvakrát, nevím jak k tomu došlo. Prosím o smazání té pozdější.Odpovědím:
Práci má náročnou skrz čas. Vstávat v 4-5 ráno a končí v 19-20 hodin, práce je sedací. Dělá řidiče. Tak že možná i stres, ač nevědomí
Táhne mu na 60 let.
Připadám si už blbě a začínám i neschopne.
Jestli mu táhne na šedesát, tak ať kouká mazat k doktorovi !!!
Určitě tam hraje roli nervozita, horšící se fyzička a k tomu únava.
Ale taky je hodně nemocí, které se takto projevují.
Ahoj, nemůže to být věkem? Mně je teda přes 40, ale vždycky jsem měla jen mladší partnery a to o dost, tak nevím