Strach, úzkost, deprese ve vztahu

Anonymní
24.1.19 08:42

Strach úzkost deprese ve vztahu

Ahoj holky, jsem nováček tak snad jsem založila diskuzi správně :) předem se omlouvám za anonym, je to dost citlivé pro mě… Mám takový problém myslím si že psychického rázu. Prosím o radu nebo aspoň o názor už si nevím rady. Mám přítele teď v lednu jsme spolu 5 let, vztah je krásný, chováme se k sobě hezky v podstatě vše jako dříve, jenže posledních 25 dni mám takové divné vnitřní pocity, pocity úzkosti ze přítele nemiluji, ze se sním rozejdu ze budu s někým jiným ačkoli to vůbec tak nechci, chci sním být co nejdéle letos v červnu mě požádal o ruku a já se do něj znovu zamilovala. Ale tyto stavy mě uhanějí přímo do depresí, v práci nemůžu fungovat co 10 minut chodim ven brečet aby mě lidi neviděli. Když brecim tak si strašně představují jaké to bylo ještě do nedávná, jako by mi něco chybělo :nevim: Ty pocity jsou opravdu příšerné, celkově mě ze začátku těchto pocitu nic nebavilo, nejedla jsem bylo mi na zvracení navaly horka a zimy. Když jsem v práci je mi opravdu příšerně a když jsem s přítelem je mi dobře, je mi lip než prez den i když mě někdy štve proste nemám ty pocity tak silný. Chovam se k němu porad stejně hezky, někdy sice nemám náladu ale to si myslím ze je normální po 5ti letem vztahu. Pravda je ze mí tyto pocity začaly s nástupem menstruace ale stále neustupuji. Také mě napadlo, ze máme prechozeny vztah, proto mám třeba takové pocity a beru to takhle vážně celkovéě jsem dost citlivá ale o přítele nechci přijít chci sním být co nejdéle. Prosím o názor připadám si už jako blázen a těchto “černých myšlenek “ se nemohu zbavit :,(

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
465
24.1.19 08:44

Psycholog. Není ostuda vyhledat pomoc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.1.19 08:49
@Anonymní píše:
Ahoj holky, jsem nováček tak snad jsem založila diskuzi správně :) předem se omlouvám za anonym, je to dost citlivé pro mě… Mám takový problém myslím si že psychického rázu. Prosím o radu nebo aspoň o názor už si nevím rady. Mám přítele teď v lednu jsme spolu 5 let, vztah je krásný, chováme se k sobě hezky v podstatě vše jako dříve, jenže posledních 25 dni mám takové divné vnitřní pocity, pocity úzkosti ze přítele nemiluji, ze se sním rozejdu ze budu s někým jiným ačkoli to vůbec tak nechci, chci sním být co nejdéle letos v červnu mě požádal o ruku a já se do něj znovu zamilovala. Ale tyto stavy mě uhanějí přímo do depresí, v práci nemůžu fungovat co 10 minut chodim ven brečet aby mě lidi neviděli. Když brecim tak si strašně představují jaké to bylo ještě do nedávná, jako by mi něco chybělo :nevim: Ty pocity jsou opravdu příšerné, celkově mě ze začátku těchto pocitu nic nebavilo, nejedla jsem bylo mi na zvracení navaly horka a zimy. Když jsem v práci je mi opravdu příšerně a když jsem s přítelem je mi dobře, je mi lip než prez den i když mě někdy štve proste nemám ty pocity tak silný. Chovam se k němu porad stejně hezky, někdy sice nemám náladu ale to si myslím ze je normální po 5ti letem vztahu. Pravda je ze mí tyto pocity začaly s nástupem menstruace ale stále neustupuji. Také mě napadlo, ze máme prechozeny vztah, proto mám třeba takové pocity a beru to takhle vážně celkovéě jsem dost citlivá ale o přítele nechci přijít chci sním být co nejdéle. Prosím o názor připadám si už jako blázen a těchto “černých myšlenek “ se nemohu zbavit :,(

Ahoj a co třeba si odpočinout jet na víkend někam bez přítele ? Za kamoskou aby dat si vinko a pokecat a přijít nám jiné myšlenky .. nebo nejsi těhotná takové stavy ? Já nevím jak bych ti pomohla zkusila bych odjed jestli si nepotrebujes odpovinout :)

• Citovat
  • Upravit
10680

Co takhle nek vyjet bez pritele, treba damska jizda a uvidis co se ti rozlezi v hlave… jinak psycholog by neuskodil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18001

nemáš strach ze svatby? :think: třeba uvnitř cítíš, že to není to pravé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.1.19 08:53

Nad tím jsem také přemýšlela . A asi zajdu . Jediné co mě uklidní vždy je mé chování, kdybych ho nemilovala tak se chovám úplně jinak , jenže ty myšlenky a pocity jsou tak silný :( prostě to tak nechci aby to bylo …

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
24.1.19 08:56
@Anonymní píše:
Ahoj a co třeba si odpočinout jet na víkend někam bez přítele ? Za kamoskou aby dat si vinko a pokecat a přijít nám jiné myšlenky .. nebo nejsi těhotná takové stavy ? Já nevím jak bych ti pomohla zkusila bych odjed jestli si nepotrebujes odpovinout :)

Jenže já pracuju i o víkendech . Pracujeme spolu o víkendech a i kdybych měla volno prostě nemám celkově náladu na nic nic mě netěší nebaví v práci nejim, jen když přijdu domu tak je to lepší :(

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
24.1.19 08:57
@malá_holka píše:
nemáš strach ze svatby? :think: třeba uvnitř cítíš, že to není to pravé.

Možná se bojím , já ani nevím , mám uvnitř takové prázdno jako bych neměla žádné pocity . Nevím jak to popsat :?

• Citovat
  • Upravit
6735
24.1.19 08:59

Zašla bych za psychologem. Vypovídáš se a utřídíš si myšlenky. Za ty myšlenky se nebičuj, psycholog by s tebou měl přijít na to, proč se tak cítíš. Píšeš, že ses ZNOVU zamilovala do svého přítele. Měli jste nějaké problémy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ou
24138
24.1.19 09:03

To co popisuješ jsou ukázkové sypmtomy deprese - a už to trvá dostatečně dlouho, aby bylo jasné, že to samo nepřejde.

Potřebuješ psychoterapii a nejspíše i léky od psychiatra. Léky začni a než zaberou, najdi si psychoterapeuta/ku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.1.19 09:08
@baimoli píše:
Zašla bych za psychologem. Vypovídáš se a utřídíš si myšlenky. Za ty myšlenky se nebičuj, psycholog by s tebou měl přijít na to, proč se tak cítíš. Píšeš, že ses ZNOVU zamilovala do svého přítele. Měli jste nějaké problémy?

Problémy jsme neměli , sem tam nějaká krize , ale to je ve vztahu normální . Vztah jsme měli vždycky krásný , ze začátku jsem byla na pritelovi velmi závislá nikam jsem nechodila byla jsem jen sním bála jsem se ze o nej proste přijdu . Ale teď jakoby po novém roce to přišlo , takový všechno až moc reálné , divné , jeden den jsem se dokonce v noci probudila úplně jako bych ležela vedle někoho cizího prostě strašný . Pak to bylo už dobrý . Ale mě to úplně vysává . Když jsem s přítelem tak jsem celkem v pohodě , řekla jsem mu ze mě něco trápí , řekl mi řekl ze jsem v pohodě ze nevypadá ze by mi něco bylo . S nim jsem sama sebou , když jsem sama mám tyhle myšlenky . Proste to nechápu a nipu se v tom . ;)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
24.1.19 09:09
@Ou píše:
To co popisuješ jsou ukázkové sypmtomy deprese - a už to trvá dostatečně dlouho, aby bylo jasné, že to samo nepřejde.Potřebuješ psychoterapii a nejspíše i léky od psychiatra. Léky začni a než zaberou, najdi si psychoterapeuta/ku.

Také jsem nad tím premyslela , protože nemůžu fungovat v práci brecim v autě brecim když jsem sama brecim . Když jsem s přítelem je to proste lepší . Děkuji za radu . :kytka:

• Citovat
  • Upravit
5502
24.1.19 09:19
@Anonymní píše:
Problémy jsme neměli , sem tam nějaká krize , ale to je ve vztahu normální . Vztah jsme měli vždycky krásný , ze začátku jsem byla na pritelovi velmi závislá nikam jsem nechodila byla jsem jen sním bála jsem se ze o nej proste přijdu . Ale teď jakoby po novém roce to přišlo , takový všechno až moc reálné , divné , jeden den jsem se dokonce v noci probudila úplně jako bych ležela vedle někoho cizího prostě strašný . Pak to bylo už dobrý . Ale mě to úplně vysává . Když jsem s přítelem tak jsem celkem v pohodě , řekla jsem mu ze mě něco trápí , řekl mi řekl ze jsem v pohodě ze nevypadá ze by mi něco bylo . S nim jsem sama sebou , když jsem sama mám tyhle myšlenky . Proste to nechápu a nipu se v tom . ;)

Mne teda neprijde normalni stihnout za 5 let vztahu „sem tam nejakou krizi“ :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
24.1.19 09:26
@Tarinka píše:
Co takhle nek vyjet bez pritele, treba damska jizda a uvidis co se ti rozlezi v hlave… jinak psycholog by neuskodil.

Souhlas!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9918
24.1.19 09:27

Mas krom prace a pritele nejake jine vztahy ? Chodis nekam sama nebo s kamaradkama ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí