Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Bábrdl Presne. Pro nektere je utraceni zrudnost, pro jineho ne, pro milovniky psu je asi lepsi ho nekde darovat, at pak pokouse cizi dite, jak ohleduplne. Takovych par majitelu velkych psu a buliku uz znam, najednou ho radi davaji k rodicum, co se ohnali parkrat po diteti, i pres vsechny rady.
@Jessiii píše:
S PP není.Omlouvám se, ale nechápu, kam to došlo, mě pouze zajímalo, jestli někdo nehledá psa, někdo, kdo by mu dal vše co potřebuje a poradil si s ním. Najednou tu padají slova jako utratit, dát na maso, nechat před útulkem… To je úplně mimo.
To, že by malému neublížil, jasně, to není na 100% ale to není u žádného tvora, jen jsem tím chtěla zdůraznit, že to není TEN problém. Jinak samozřejmě nenecháváme malého aby mu ubližoval, ale normálně si s ním hraje, mazlí ho, v tom není žádný problém, ale hlídame ho, jistě že… taky mám kočky a ty taky mohou malého škrábnout, Ježíš, to je logické…
Myslím, že nejsem jediná, kdo má psa který se nesnese s ostatními psy a na člověka nezaútočil (ano, může se v budoucnu stát cokoliv, ale to se může stát u každého psa). Ty problémy, které s ním máme, se začali dít v době těhotenství a (přiznávám) od té doby je na něj i méně času, nevidím nic tak šíleného na tom, že to chci řešit, a možná i tím, že by šel do zkušených, dobrých a milujících rukou. Ono je to s ním hlavně psychicky náročné, nejde o to, že by to byla bestie, která se vrhá na vše, co se hne
Rozhodně ho nechci nechat u dálnice ani do dát do arény. Bože. Ukamenujte mě..
Příspěvek upraven 23.04.19 v 10:48
Aspon, ze jsi normalni… nechapu tady ty výrazy jako utratit psa a nechat s pytlem u utulku. Doufam, ze se nekdo najde. Ja bych si ho klidne vzala, nemít uz tímto způsobem 3 psy.
. A mam i dite, a svete div se, naučila jsem ji, jak se k nim chovat, nestipat, netahat, vymenit jim vodu, občas dat kousek sunky, kdyz odchází, tak vsichni knuci, jak pominuti…
![]()
BTW: Jeden je anglicky buldok, nevykastrovany, co ma dvě feny ve smečce. Naprosto nejhůř vychovatelna rasa za me, a ze uz jsme neco psu mela… kdyz po mne cvaknul, ze jsem ho chtela vyhodit z gauce, dostal tak, ze uz nikdy na gauc nechtel… pes ma zustat psem, a ne se stat panem… BTW: nemuzu rict, ze mi to pak nebylo lito, ja jsem spis na rozmazlovani, takze kdyz vidi sunku, na místě proste dodnes sedět neumi
A přesto jsou hranice přes které vlak nejede… agresivní na cizi psi je spousta jiných psů, to je holt socializaci. A nejsem si jista, ze je to v určitých případech az tak ovlivnitelne… ![]()
@alatheia1 to neříkám. Já co potkávám, tak děti jeee pejsek a letí za ním. I za mými psy. Já jsem byla jako malá taky napadena psem.
@alatheia1 píše:
@Bábrdl Presne. Pro nektere je utraceni zrudnost, pro jineho ne, pro milovniky psu je asi lepsi ho nekde darovat, at pak pokouse cizi dite, jak ohleduplne. Takovych par majitelu velkych psu a buliku uz znam, najednou ho radi davaji k rodicum, co se ohnali parkrat po diteti, i pres vsechny rady.
Jdes z extremu do extremu.
Sice bude zakladatelka noveho majitele spatne hledat, ale urcite ho neda do rodiny s malymi detmi! Podle me je dulezite rici o nem co nejvic info.Je pravda, ze asi by se hodil na hlidani do nejake fabriky, pres den v kotci, v noci se securitakem hlidat objekt.
Je ale pravda, ze jsou jedinci, kteri i pres spravne vedeni zustavaji vudci typy a jsou agresivnejsi.Ti se pak do rodiny nehodi vubec.
@jannina1 Ono ale nemusi jit do rodiny s detmi, tolik blaznu, co si vezme ciziho nevychovaneho rotvajlera moc nebude, zakladatelce se ostatne na inzerat nikdo neozval. Staci, ze si ho vezme nejaky pejskomil, co ma rad psy a bude chtit zachranovat, a ten pes pak driv nebo pozdeji napadne ciziho ci cizi dite. Takovy scenar mi neprijde extrem. Dost pokrytecke mi ovsem prijde pohorsovat se nad utracenim problematickeho psa, ovsem darovat ho nejakemu hodnemu panovi na kdovijaky ucel je asi ok.
A zkoušela jsi najít něco jako „rotvajleri v nouzi“? Chovatelské kluby někdy mívají takové pomocné instituce.
Šmarja to je zasejc hysterie
emimino by mělo při registraci rozesílat plínky a kousátko
![]()
@Jessiii prd na ně a radsi se zeptej na nějakych strankách veňovanych psům
nebo u veterináře, na cvičáků, u vietnamců
booobika
ne pardon, to byl vtip. protě poptej se kdekoliv, jen ne tady
zkus i face. rozhod sítě ![]()
@Jessiii Já bych kontaktovala Desenského, je mi sympatický jeho přístup a bere si i psy, kteří jsou nezvladatelní.
@malá_holka Pani se tady ale dostalo hodne rad, co vse muze delat. Shazovat cas ostatnich temito poznamkami mi prijde zbytecne. Co myslis, ze se dozvi na cvicaku a na veterine? Leda to, co tady, takovy pes je tezko udatelny, stary a agresivni. Ale tak kdyz rozhodi site, taksi ho treba nekdo vezme na ty zapasy.
@alatheia1 píše:
@malá_holka Pani se tady ale dostalo hodne rad, co vse muze delat. Shazovat cas ostatnich temito poznamkami mi prijde zbytecne. Co myslis, ze se dozvi na cvicaku a na veterine? Leda to, co tady, takovy pes je tezko udatelny, stary a agresivni. Ale tak kdyz rozhodi site, taksi ho treba nekdo vezme na ty zapasy.
to jsou kecy, spís jste vy shazovaly ji
a v rodině mam případ těžce asocialního psa, ve
lky plemeno. stravil pomalu 5 let v kotci
nakonec se povedlo majitele přesvědčit, at ho někomu dà a povedlo se
pes je sťastnej spokojenej, zdravej. takže zase: baby z emimina fakt nemaj vesteckou kouli a neví jak se bude příbeh odvijet ![]()
Koukám, že rotvici mají u některých opravdu cedulku „zapas-arena“ Bože. Děkuju všem za cenné rady.
@malá_holka Ja ale nikde netvrdim, jakto dopadne. Ma rada zakladatelce byla odstranit psa od ditete. Nejsem sileny pejskar, ktery povazuje psa za rovneho ci nadrazeneho lidem. Negativni ohlasy zde dostala zakladatelka hlavne za to, ze se ho chce zbavit darovanim, jak takovi psi mohou dopadnout, jsem se dozvedela az tady, osobne takove psy rada nemam, protoze vidim jejich majitele a nezvladnuty vycvik prilis casto. Ale pokud si chce nekdo poslechnout slunickove rady, tak sup na psi fora, na emimi jsou totiz ty zle realistky
. Hlavne brat ohled na psa, dite to da v pohode.
@alatheia1 nesouhlasím s tebou, tak nemá cenu se tu handrkovat ![]()