Problémy s Androidem

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
81
7.2.14 06:23

Problémy s Androidem

Ahoj, obracím se na vás s dotazem, který mě pěkně štve. Mám tablet od Asusu, Android, 4.2, vše jde v pořádku, ale - někdy se mi na ploše/tapetě/widgetu dvojí aplikace nebo se mi úplně smažou. Co mám s tím dělat? Docela mě to štve. Děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7.2.14 06:48

Ahojky, to zdvojení je díky tomu, že se některé aplikace nainstalovali na externi kartu, za žádnou cenu se nesnaž smazat zdvojenou ikonu pak se ti odinstaluje celá aplikace, problem stim mají hlavně originální aplikace od google - u kterých se ti to stává? No jak se toho zbavit použivat nějaký alternartivní launcher třeba go launcher ex, Pro Launcher atd. Kamarád zdvojené ikony o kterých mluvíš potlačil rootem tabletu ale do toho se pust jen když si trošku zběhlejší pač se ti muže poškodit android. Rootem se dají právě některé aplikace které jsou částečně na interním ulozisti a zaroven na externim přesouvat, hlavně ty přimo od googlu co jsou zamčené

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81
7.2.14 07:00

@machovicsimca A jak je mám z externí karty odstranit? A o Laucherech nic nevím…dnes to vidím poprvé to slovo :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.2.14 07:18

Právě se ptám, u kterých aplikací se ti to stává. No nejlepší je nastavit si v nastavení - nové aplikace instalovat do externiho ulozistě, ale pokud se ti to stáva u těch základních google ikon jako obrázky, nastaveni nebo tak stim nic neuděláš. Ale ani tak nemáš jistotu, že se ti po tom nastavení nebude část aplikace zustavat v interním disku. Ja myslim, že na to aby jsi tam něměla ty zdvojené ikony ti pomuže jen ten Launcher nebo Root ale ten nedoporucuji má to negativa. Třeba ti někdo poradí nějakou vychytávku jak se jich zbavit.
Launcher je aplikace kde máš všechny ikony, widgety a používáš to místo toho menu které se ti zapne - tím by jsi se zbavila těch ikon ale nepouživala bys už to základni menu, když zapneš tablet. Root je zas převzetí všech administrativních práv k telefonu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2328
7.2.14 07:49

Tak to bud rada, ze se ti stava toto. Ja o vikendu mela zmeskany hovor, chci se podivat kdo volal a jen cisla. Rikam aha naky neznamy a pak koukam ze u zadnyho cisla nemam jmeno :( vymazaly se vsechny kontakty i ty zalohovane na gmailz. Parada :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12067
7.2.14 07:55

@veruska92 Android system dela obcas pekne vylomeniny, myslim ze nenadelas nic - je to proste systemova chyba

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák