problemy s cystou

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
25
11.4.07 21:30

problemy s cystou

Dobry vecer,chtela bych se zeptat jestli nekdo z vas ma problemy s cystama? Me se udelala jedna minuly mesic,zrovna kdyz sme mely jit na IUI,cysta byla velka skoro 4 cm,vyfasovala jsem antikoncepci na jeden zyklus s tim ze cysta zmizi,ale ona nezmizela ani po menstruaci naopak se zvetsila jeste o pul cm,dostala jsem zase antik. silnejsi na deset dni s tim ze pockam na dalsi menzes a cysta uz konecne zmizi jinak budu muset jit na laparku(moje treti) na kterou se samozrejme vubec netesim,slysela jsem ze nektere holky na cystu neberou nic a proste cekaji az odjede z menstruaci,nevim co mam delat,tu antikoncepci jsem jeste nezacala brat,mam ted cipky na bolest a cekam co a dal,poradte prosim,jsem na dne,snazime se o mimi uz pet let a porad nic,roky mi utikaji a my si tak moc prejeme miminko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8603
11.4.07 22:10

Ahoj

tak já před těhu na cysty trpěla hrozně moc, měla jsem snad skoro každý měsíc.dostala jsem vždy nějaké léky s tím, že při menstruaci by měla prasknout. někdy praskla,někdy až za 2 měsíce,jednou jsem i musela na laparku,jelikož jsem měla cystu,která se nevstřebala. Prý mi nefunguje vaječník,tak jsem prý mohla otěhotnět obměsíc., no nevím jak to,ale otěhotněla jsem i s cystou, dokonce jsem ji měla asi do 3 měsíce, brala jsem Duphaston, a cysta se mi vstřebala. Tak to jen aby jsi věděla, že se dá otěhotnět i s cystou.

Tak přeju hodně štěstí a brzy mimi v bříšku

M-.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
11.4.07 22:26
misenka píše:
Ahoj

tak já před těhu na cysty trpěla hrozně moc, měla jsem snad skoro každý měsíc.dostala jsem vždy nějaké léky s tím, že při menstruaci by měla prasknout. někdy praskla,někdy až za 2 měsíce,jednou jsem i musela na laparku,jelikož jsem měla cystu,která se nevstřebala. Prý mi nefunguje vaječník,tak jsem prý mohla otěhotnět obměsíc., no nevím jak to,ale otěhotněla jsem i s cystou, dokonce jsem ji měla asi do 3 měsíce, brala jsem Duphaston, a cysta se mi vstřebala. Tak to jen aby jsi věděla, že se dá otěhotnět i s cystou.

Tak přeju hodně štěstí a brzy mimi v bříšku

M-.

Ahoj,dekuji ti za odpoved,potesila me,ja jsem prave na cysty netrpela nikdy v zivote,antikoncepci jsem naposled brala pred deseti lety,nechapu proc se mi ta cysta udelala zrovna ted :( vajecniky mi funguji dobre,i vejcovody mam pruchodne,vlastne u me je vsechno v poradku,problem je u manzela,ma line spermie a tak to jde tezko,doufame ale ze se brzy podari a my se dockame konecne vytouzeneho mimi,jeste jednou dekuji za odpoved,mej se hezky paa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8603
11.4.07 22:32

Terko - neboj uvidíš, vše bude v pořádku, cysta ti praskne nebo se vstřebá, hlavně že máš vše v pořádku a u manžela se určitě nějaká rychlejší spermie najde,která dorazí tam kam má. Tak ještě jednou hodně štěstí. papaa

M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
11.4.07 22:40
misenka píše:
Terko - neboj uvidíš, vše bude v pořádku, cysta ti praskne nebo se vstřebá, hlavně že máš vše v pořádku a u manžela se určitě nějaká rychlejší spermie najde,která dorazí tam kam má. Tak ještě jednou hodně štěstí. papaaM.

Jsi moc hodna :) dekuji,to stesti budu potrebovat.

P.S mas krasne mimi :wink: posilam pohlazeni na dobrou noc i kdyz ono uz urcite sladce chrupci vid.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
967
11.4.07 23:10

Také jsem trpěla na cysty, teď mi zjistili polycystické vaječníky. Jednou jsem brala Cilest a tu cystu asi 3cm rozehnal za měsíc. Spousta holčin měla cystu na začátku těhu a všem to zmizelo. Neboj, bude to ok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
11.4.07 23:16
monika27 píše:
Také jsem trpěla na cysty, teď mi zjistili polycystické vaječníky. Jednou jsem brala Cilest a tu cystu asi 3cm rozehnal za měsíc. Spousta holčin měla cystu na začátku těhu a všem to zmizelo. Neboj, bude to ok.

Co to jsou polycysticke vajecniky? a to ti zjistily az ted? snazily jste se dlouho o prvni ditko?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
27.4.07 16:13

Ahoj Terko80, s cystami tedy rozhodne nejsi sama.
Ja jsem po 8 letech brani antikoncepce vy:,–(ila s umyslem otehotnet. Po 3 tydnech me zacalo strasne bolet bricho,tak jsem si dosla na prohlidku a doktorka mi zjistila cystu velikou 8×7 cm hodne napnutou,takze me hned objednala do nemocnice na operaci. Laparoskopie kvuli srustum z 2 predchozich operaci bricha nevysla,takze to museli udelat normalne. Mela jsem ji docela komplikovanou,protoze kvuli tem srustum se k cyste nemohli dostat a omylem me rizli do mocoveho mechyre a jeste k tomu jsem do nej dostala infekci. Na nemocenske jsem pak i kvuli hematomu byla 7 tydnu. Po vcerejsi kontrole po 8 tydnech po operaci,kdy uz se mi hematom skoro vstrebal,mi doktorka rekla,ze se mi pro zmenu udelala cysta na druhem vajecniku. 3 cm za mesic. A jeste jich tam mam spousty malinkych.
Jsem z toho docela nestastna, protoze jestli mi ty cysty rostou tempem 3 cm za mesic,tak pristi mesim muzu jit znovu na operaci:-(
Doktorka mi rovnou rekla,ze otehotneni v mem pripade kvuli cystam a srustum ze 3 operaci bude beh na dlouhou trat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
12.5.07 22:50

Cysta

No, ja mam podobny problrm. Mam cystu. Teda znovu.Mela jsem ji o velikosti 5.5cm. Trvalo asi tri mesice, nez mi zcela zmizela, ale delo se mi to, ze jsem neustale spinila a to zcela necekane a nebo krvacela jen tak mimo cyklus. Ale zmizela asi se tretima mesickama. Bohuzel po mesici se zase udela, sice mensi, asi 4cm.Nic mne neboli, ale zase.Krvacim si jak se mi ,,chce,, a spinim temer porad.Po sexu je to pravidlo, ale az druhy den. Nikdy nevim kdy se to spusti, nebo ne. Nevim co mam delat.Je to neprijemne.Doktorce se to asi nezda nijak dramaticke,protoze krome cysty jsem naprosto v poradku. Udelal mi vysetreni i cytologii a rikala, ze cysta neni nijak podezrela. Jenomze to spineni je fakt neprijemne.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex