Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Porodila jsem ve středu, šli jsme v neděli.. Strčili mu flašku, tak začal přibírat..
@Nicollelukac píše:
Ahoj jsem ted v porodnici meli nas dnes pustit ale mala moc nepribira tak musime pockat jeste do zitra mate s tim nekdo zkusenost ze vam mimi nepribiralo v porodnici jak dlouho vas tam drzeli?
Ahoj.
Pokud kojíš, tak si malou vezmi do postele a koj ji non-stop do usnutí. Ihned po probuzení si ji zase dej k prsu. I v noci. Pokud nemá nějaký zdravotní problém, tak by měla do druhého dne přibrat mezi 10 až 20 g. Osvědčená metoda. Já + 3 kámošky. ![]()
Pokud nemáš rozjetou laktaci, (což není žádná pohroma), tak jdi za sestrami a popros je o příkrmy. Pokud malá nepřibývá na váze jsem si jistá, že je doktor předepsal. Těch příkrmů se neboj. Sestry by Ti měly ukázat např. techniku krmení přes injekční stříkačku, díky které dítě neztrácí sací reflex.
Hodně štěstí a věřím, že obě brzy budeme v domácím prostředí.
Edit: čárka ![]()
Příspěvek upraven 05.12.18 v 14:47
Porodila jsem v úterý a šli jsme domů v pátek s dokrmem. Nepřibírala ale porodnice byla plná. Doma jsme dokrm přestali dávat a prostě jsem kojila co to šlo a malá se rozkojila v klidu doma. Samozřejmě jsem malou vážila jestli nehubne. Třetí den teprve nastupuje laktace, dejte tomu čas
.