Problémy s tchýní, nevím co dál

Napsat příspěvek
Velikost písma:
26.10.19 21:05

@Hamouzka Je to barák. Neřešila bych to nádobí a vše okolo tolik, ale dávat dětem plesnivé jídlo… Atd :nevim: Nehledě na to, že tchýně své mladší děti nevede k čistotě a pořádku… Děti chtěli psa a ten nám ted kálí po domě :mrgreen: :zed: Občas když to po sobě čtu holky, a nebo když to vyprávím mámě po telefonu ve vlaku, lidé kolem pláčou smíchy :lol: Asi bych to neměla tolik řešit emocionálně a do hloubky. Spíše jednoduše. Vždyt co tu čtu kolikrát to máte težší s tchýněmi, kord když máte děti 8o. Trošku je mi za takové stěžování stydno :oops: :roll: Ale jsem ráda, že jsem si tohle všechno mohla tady připomenout :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.10.19 21:07

@pikola No, pravda na tom je, ale přítel bydlí u maminky protože ho jeho ještě povedenější tatínek zadlužil :nevim: Je to takové komplikovanější. On sám chce odsud zmizet, ale nechce dávat peníze cizím lidem do kapes ( pronájem ) To je dává radši matce…
A šetří si na hypotéku :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.10.19 21:12

@Leviatan Tchýně jse spíš vyčůraná, nebo aspon tak mi to řeklo i hodně lidí a i já jsem měla někdy ten dojem, ale nechtěla jsem to připouštět, jelikož chci mít k ní respekt jakožto k jeho matce :roll: Syna nechala zadlužit jejím ex manželem a ten samozřejmně příteli peníze nevrátil :roll: A tak přítel splácí ani ne tak doslova svůj dluh, ale ještě nemá moc možností kam jím. :nevim: plus šetří na hypotéku :zed: je to prostě naprd :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
847
26.10.19 21:13

@Veverka1312 vem nohy na ramena a upaluj o dům dál. Aby tě jeho máma tak deptala, utni to. Jinak s tebou bude zametat celej život. Přecitlivělá mi nepřijdeš. Nevidím důvod, abys dělala služku nebo holku pro všechno. Odstěhujte se. Jinak tě zničí.
Chlapů, jak ho popisuješ je spoustu, to se neboj :andel:. Chce to se jenom dívat. Navrhni mu stěhování a uvidíš, jak se k tomu postaví. Ještě mě napadlo - co bydlení s někým? Studentský by nemuselo být velkou zátěží. Hlavně si to dál už nenech líbit. Tohle mi dělat tchýně, tak to by bylo tóčo. Aby mi někdo hlídal jídlo… K nám tchýně občas přijde na oběd, když jí milostivě pozvu a nedovolí si říct cokoliv. Ví, že by to byla poslední návštěva :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
847
26.10.19 21:15

@pikola ta matka může bejt despota a muset mít o všem přehled. Chybu bych u zakladatelky neviděla :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35805
26.10.19 21:20
@Veverka1312 píše:
@pikola No, pravda na tom je, ale přítel bydlí u maminky protože ho jeho ještě povedenější tatínek zadlužil :nevim: Je to takové komplikovanější. On sám chce odsud zmizet, ale nechce dávat peníze cizím lidem do kapes ( pronájem ) To je dává radši matce…
A šetří si na hypotéku :roll:

To můžete ale taky čekat dalších 10 let. Buď bude s tebou v klidu, nebo nebudete spolu, tohle žádná nevydrží. Matka a peníze nebo vztah vás dvou :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
26.10.19 21:24
@Veverka1312 píše:
A šetří si na hypotéku :roll:

Když si najdete malý byt, tak bude platit možná stejně, jako matce. A nemusí tomu obětovat vztah.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14376
26.10.19 21:30

@Veverka1312 tak hlavně, nezadlužil ho nikdo okolo, ale zadlužil se on sám. Nechce cpát nikomu peníze do kapsy, ale půjčovat si pro cizí mu nevadilo. Byt tebou, tak se poohlédnu po spolubydleni někde v blízkosti, když bude chtít, může jít s tebou. Chápu tebe, jak tě vše štve, ale chápu i jeho matku. Já si se svou bývalou tchýní super rozuměla, dodnes se scházíme (9 let od rozchodu s bývalým) a když jsme tenkrát rekonstruovali a museli se vystěhovat z podnájmu dřív, než byla rekonstrukce hotová, šli jsme každý ke svým rodičům. Ani na těch pár týdnů by mě nenapadlo se tam nakvartýrovat. A to už jeho sestra také byla dávno z baráku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.10.19 21:31

To ti není blbé? Zůstávat tam, když ti ta, které to tam patří, řekla, že jsi vetřelec? Nemáš důstojnost? Nebo se prostě takhle bavíte a nikdo se neberete vážně, jedním uchem tam a druhým ven? Nemyslím to vůči tobě špatně. Dál tam zůstávat mi nepřijde jako něco, co by ti mělo prospět…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.10.19 21:41

@Hamouzka Děkuji mockrát za zastání a taky radu :hug: Rozhodně si s ním chci sednout a promluvit vážně z očí do očí a pokud na to nepřistoupí no tak hold bude mít smůlu, ačkoliv by mě to mrzelo páč jsme se okrem jeho mámi nikdy nehádali :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.10.19 21:43
@pikola píše:
To můžete ale taky čekat dalších 10 let. Buď bude s tebou v klidu, nebo nebudete spolu, tohle žádná nevydrží. Matka a peníze nebo vztah vás dvou :nevim:

Tohohle jsem si byla upřímně někde uvnitř sebe samé vědoma, děkuji rozhodně za připomenutí. :hug: :kytka: Hold musím přestat fnukat na netu a něco udělat :roll: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35805
26.10.19 21:45

Kolik mu je?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.10.19 21:45
@Aduš8 píše:
@Veverka1312 tak hlavně, nezadlužil ho nikdo okolo, ale zadlužil se on sám. Nechce cpát nikomu peníze do kapsy, ale půjčovat si pro cizí mu nevadilo. Byt tebou, tak se poohlédnu po spolubydleni někde v blízkosti, když bude chtít, může jít s tebou. Chápu tebe, jak tě vše štve, ale chápu i jeho matku. Já si se svou bývalou tchýní super rozuměla, dodnes se scházíme (9 let od rozchodu s bývalým) a když jsme tenkrát rekonstruovali a museli se vystěhovat z podnájmu dřív, než byla rekonstrukce hotová, šli jsme každý ke svým rodičům. Ani na těch pár týdnů by mě nenapadlo se tam nakvartýrovat. A to už jeho sestra také byla dávno z baráku.

Ano, zadlužil se sám, ale s naivitou ohledně toho, že chtěl pomoct rodině ( otci) To bych řekla, že to trochu odlehčuje. :think: A je dobré to slyšet i z jiné perspektivy, děkuji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.10.19 21:48
@pikola píše:
Kolik mu je?

26 :roll: A zadlužil se v 18, no blbá to situace. :roll: Ještě rok bude muset splácet, tak to není naštěstí tak zlé :think: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2158
26.10.19 21:49

Odstehovat se.az pritel nasetri na barak tak budes stara psychicky zdeptana babka. pokud te ma rad pujde s tebou pokud ne vis ze ti za to nestoji a najdes si lepsiho.bud rada ze nemate deti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová