Problémy se stolicí

11513
8.5.11 21:32

Problémy se stolicí

Zdravím mamči emimky :-) Jdu si pro radu. Mám synka - 14 měsíců a máme problémy s kakáním :-( Už od miminka… při každém kakání mi pláče a já už nevím co s ním…Je možné, že má malý anální otvůrek?? Pomohla by nějaká masáž nebo tak? nemá některá z vás zkušenosti? Chtěla bych se vyhnout nějakému operativnímu zákroku :-( :nevim: :nevim: Díky všem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1712
8.5.11 22:01

Kristý a nemá to kakání tvrdý? nemá natržený konečník?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11513
8.5.11 22:09

Pláče, i když má měkkou konzistenci, ale drží tvar. Konečník je v pohodě :-( už nevím co s ním. je mi ho líto

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1712
8.5.11 22:12

A dr jsi to říkala?
Některé děti to mají psychický, jako že se bojí, je jim to nepříjemné a tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
100
9.5.11 06:15

ahojky problemy s kakanim mame od te doby co maly zacal bastit jinou stravu nez moje mleko plakali jsme moc a to jsem skousela kde co doslo to tak daleko ze zacal zadrzovat stolicku a pak to bzlo horsi moc nam pomohlo kdyz jsem mu behem dne davala jablko dvakrat trikrat strouhane ale i na ctvrtky stolicka je potom uz v poradku je to individuelni ale za skouzku to stoji at se vam to zlepsi digina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1712
9.5.11 08:41

Taky jsem si vzpomněla, že dr nám doporučila homeopatika Nux vomica 9ch, Maruška jednu dobu nechtěla kakat, brečela, radši zadržovala, z nějakého psychického důvodu, dr jí prohlédla, po tělesné stránce byla v poho, tak nám doporučila toto. Nikde jsem ale nepohledala, na co to je, jestli na změkčení stolice nebo něco jiného? Ale potom se rozkakala a nebřečela při tom.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí