Proč a jak se krášlíte?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Alriga
2.8.22 18:54

Kazdej rok o dvě lahvičky a 10 minut v koupelně víc!!! :zed:

• Citovat
  • Upravit
shadowbabe
2.8.22 18:59
@Anonymní píše:
Zajímají mě důvody, proč se ženy obecně snaží vypadat hezky a jak daleko proto zajdou.
Děláte to pro sebe, pro partnera, ve snaze najít si partnera, živíte se vzhledem, nebo z jiného důvodu?
Co konkrétně děláte? Běžná péče, líčení, návštěvy kosmetiky, drobné zákroky, nebo třeba i plastické operace?
Já sama jsem na sebe od přírody celkem kašlala. Nějakou dobu jsem si přivydělávala vzhledem, takže jsem na sebe dbala, chodila jsem na kosmetiku, ke kadeřnici, na manikúru.
Krátce jsem měla přítele, který byl náročný. Požadoval perfektní epilaci celého těla, jinou barvu vlasů, prodloužení vlasů, měla jsem zhubnout, nechat si operovat prsa, pravidelné líčení, atd. Částečne jsem na to přistoupila, ale na operaci jsem nešla, bála jsem se. Pořád měl kecy, že nevypadám dost hezky, jak je vzhed ženy pro muže důležitý. Naštěstí jsem se ho časem zbavila, ale moje sebevědomí mi pošramotil na hodně dlouhou dobu.
Poslední dobou jsem hodně vizuálně zestárla i zchátrala, i když objektivně vypadám na svůj věk stále dobře.
Při poslední návštěvě kosmetičky jsem si s ní o tom povídala, dostaly jsme se k tomu, že ona lituje plastické operace, kterou si nechala provést, když se živila modelingem. Kvůli komplikacím, co poté měla. Plastické operace lituje i má kolegyně, co se chtěla líbit mladšímu příteli. Důvod stejný.
Jak jste na to vy? Litujete také někdy toho, že jste se až přílš snažily být krásné?
Já si občas říkám, že se na všechno vykašlu a prostě se smířím s tím, že brzy budu ve věku babičky a budu tak i vypadat.

Cvičím denně, teď se líčím jen řasenkou, za chvíli by ze mně v tom vedru všecko jiné steklo :D Jinak sem chodila akorát na nehty, teď mám pauzu při RP, pak zase začnu chodit. Operace pouze zdravotního rázu, do budoucna ale uvažuji, že pořeším zmenšení prsů skrz záda 🤷🏻‍♀️ :kytka:

• Citovat
  • Upravit
22566
2.8.22 19:00

Make up nepoužívám, jen pudr a tvářenku. Na oči jen řasenku. Mám ale vytetované linky, takže to vypadá furt dobře. Pleť mám jemnou a bez vrásek, používám denní a noční krém z Lidlu za 50,–kč. Pravidelně chodím na manikuru a pedikuru, nehty mám vždy nalakované. Holím se úplně celá. Na kosmetiku chodím pravidelně, je to božský relax. Vlasy si udržuji ve své blond barvě a barvou jen oživuju odstín. Teď jsem rok měla vlasy tmavé, červené, ale teď se vracím ke své blond, tak jsem teď zrzka.
Tohle všechno dělám hlavně kvůli sobě, potřebuju se cítit fajn, dobře a samozřejmě s3 chci líbit. Celkově mám ráda upravené, hezky a moderně, vkusně oblečené lidi. Ano, v tomhle jsem povrchní, ale záleží mi na tom

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14313
2.8.22 19:07

Líčení považuji u ženy jako samozřejmost. Licim se každý den.Mam ráda dlouhé řasy takže si dávám několik vrstev řasenky dále používám makeup a rtěnku. Nehty si lakují. Ke kadeřnici chodím tak 3krat do roka. Vzhled je pro mě důležitý. Plastiky zatím žádné nemám ale určitě si nechám udělat v budoucnu víčka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
2.8.22 19:16

Tak minimálně řasenku považuji, že je automatická. Mám vytetované oční linky. Takže používám pouze pastelové jemné stíny (nic výrazného) a tu řasenku.
Kosmetické úpravy nemám. Ale do budoucna bych si přála prsa 8).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2349
2.8.22 19:38

Fintím es hlavně pro svůj pocit, manžel je celkem nenáročnej a líbí se mu přirozený vzhled. Na co dbám extrémně je, abych zůstala štíhlá a v kondici, to udělá hodně, a taky abych měla hezké zuby a nesmrdělo mi z tlamy, takže pravidelná dentální hygiena je základ :pankac: No a pak takové ty klasiky jako kadeřník, kvalitní kosmetika, ochrana proti slunci, aby ze mě nebyla stará baba, hezké šaty a podobně… Nemaluji se (nebo jen velmi minimalisticky), vlasy nebarvím a nemám umělé nehty. Až přestanu kojit, tak to teda vidím na botox, zjevně už nastal čas, ale jinak zatím snad dobrý

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
264
2.8.22 19:41

Já hodně hubnu z velké váhy 13 kg dole za 2 měsíce, ještě mi chybí 20 kg a budu spokojená :mrgreen: v obličeji vypadám o dost mladší žádné vrásky ani povadlýho něco prostě hezký ksichtík mám…ale obávám se jak hodně chci ještě zhubnout tak to budu řešit tu vytahanou kůži plasticky pokud se sama nestáhne… :roll: snad na to nedojde…no a prsa drží zatím kde jsou jsou pevná i když jsou velká pokud zhubnutím spadnou budu to řešit modelací, i dříve jsem přibrala cca 30 kg po porodu a prsa vždy zůstaly :mrgreen: jinak líčím se jen řasenkou a linkama občas pudr ale u mě neni potřeba, stačí mi zvyraznit oči a velké rty, chci se líbit ale dělám to hlavně pro sebe a zdraví myslím tím to větší hubnutí…jinak vlasy si barvim sama mám svoje černé ale pár šedin tam už je tak to zakrývám :mrgreen: ted mi segra řekla že by mi slušel mahagon tak to možná časem zkusím černou mám už dloouho…jinak plet světlou vypadám jak sněhurka :mrgreen: a jinak v podpaží a na intimních partiích se holím. Jo mám ráda dlouhé husté řasy tak si je občas nalepím nebo jdu do salonu řasy pak vydží déle než měsíc :mrgreen: nehty mám od přírody pevné a dlouhé tak na manikuru nemusim, jen pedikuru a tu si zvládnu sama…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2081
2.8.22 21:11

Me nejvic nasere, ze me posledni dobou rano telefon nepoznava a nechce se odemknout :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2081
2.8.22 21:14

Se mi to nejak odeslalo driv… jo, liceni, hadry, kosmetika… vsechno super a delam to, ale podle me nejdulezitejsi je hezky stihle osvalene telo s pestenou pokozkou a bile zdrave zuby. Takze to je zaklad, ktery kdyz neni, tak se muzu malovat a zahustovat jak chci, furt tomu neco bude chybet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6942
2.8.22 21:28

Nelíčím se, nevoním se, vlasy nebarvím, ke kadeřnici ani na kosmetiku nechodím. Občas se umeju, rozčešu vlasy, sem tam oholím nohy, podpaží a upravím klín a vytrhnu nějaký chlup z obočí. Mně to tak vyhovuje, manželovi taky. Cítím se dobře, mám hezkou vysportovanou postavu, to mi stačí. Když už, tak si spíš něco hezkého oblíknu a nahodím výjimečně nějaký šperk, ale žádné změny, natož trvalé, neplánuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
578
2.8.22 21:46

@andelka83 Ja se obavam, ze kazda kosmeticka ma smlouvu s nejakou firmou a doporuci jen tu danou znacku. Taky bych rada objektivni radu a ne vnucovani jedne znacky kosmetiky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32915
2.8.22 21:50
@eva.pass píše:
@andelka83 Ja se obavam, ze kazda kosmeticka ma smlouvu s nejakou firmou a doporuci jen tu danou znacku. Taky bych rada objektivni radu a ne vnucovani jedne znacky kosmetiky…

No právě. Na to nemám ani čas, ani nervy, ani peníze. Přitom bych se pak podle toho řídila ráda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
578
2.8.22 21:52

Ja se sebou nic moc nedelam, jen si licim oci a oboci. Je mi 33 a zadny zakrok nemam, vlasy si nebarvim, neni na me nic umeleho, nelibilo by se mi to. Uz od 25 se zajimam o botox ale furt odkladam na neurcito, casu dost.. nikdo na me nastesti nema nejake pozadavky, jsem takova obyc zena s obyc okolim :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54
2.8.22 22:08

@andelka83 Za sebe doporučím skupinu na FB Skincare/Péče o pleť. Jsou tam obecné rady, jak se správně o pleť starat, co, jak a kdy používat a nebazíruje se na značkách, ale na složení. Taky je tam halda recenzí na kosmetiku levnou i drahou. Mi osobně to tam moc pomohlo. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
2.8.22 22:15

Holky, mám dotaz : jak se odličují řasy s trvalou? Nemyslím prodloužené, ale natočené.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková