Proč a jak se krášlíte?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
664
2.8.22 22:29
@Burj Chalifa píše:
Holky, mám dotaz : jak se odličují řasy s trvalou? Nemyslím prodloužené, ale natočené.

Nijak, cca do měsíce-dvou se srovnají samy a taky nová řasa nahradí starou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32914
2.8.22 22:42
@Petpuk píše:
@andelka83 Za sebe doporučím skupinu na FB Skincare/Péče o pleť. Jsou tam obecné rady, jak se správně o pleť starat, co, jak a kdy používat a nebazíruje se na značkách, ale na složení. Taky je tam halda recenzí na kosmetiku levnou i drahou. Mi osobně to tam moc pomohlo. :-)

No jo, ale když v podstatě nevím jakou mám pleť a co by se pro mě hodilo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
2.8.22 22:52
@smečka.blech píše:
Nijak, cca do měsíce-dvou se srovnají samy a taky nová řasa nahradí starou.

Když je ta trvalá na řasy, tak se nepoužívá řasenka? Chtěla bych zvýraznit řasy. Jestli to půjde i trochu prodloužit. Ale nechci nic lepit. Kolik ta trvalá stojí? Doplňuje se to po měsíci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54
2.8.22 22:53

@andelka83 Když do té skupiny vejdete, jsou tam připnuté články pro úplné začátečníky, taky jsem věděla houby. Najdete tam rutinní péči pro všechny typy pleti, ale i rady, jak poznat, jakou pleť máte. A případně stačí napsat dotaz a určitě někdo poradí, jsou tam holky, co se fakt vyznají. Pokud si pořád nebudete jistá, stačí pro začátek zařadit základní čištění, hydratační produkty a taky, jak jsem až tam zjistila, SPF, je to tam vysvětleno. Adminka té skupiny to má ještě krom článků zpracováno na YouTube. :-) Zabere chvíli to nastudovat a udělat si v tom jasno, ale za mě to stojí za to. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7228
2.8.22 23:01
@andelka83 píše:
@welovefashion injekce na vrásky už ke 40? Nestraš. Mi je 39. Koukám, že tam mám rýhy taky, ale moc to nevnímám, protože nosím ofinu asi :nevim: Možná kdyby to bylo moc výrazné a vadilo mi to..ale já se nějak nebojím stárnout. Mám malého prcka, 40 pro mě není žádný věk, zatím. Spíš se s manželem těšíme, že si po 40 začneme užívat, když bude dítě už hlídatelné. :oops:Jinak já bych třeba velmi uvítala opravdu profesionální konzultaci ohledně pleti, přípravků, péče..ale nic reklamního, prostě pravdu a kup co chceš, ne co zrovna propaguje dotyčná. Není to zadarmo a fakt bych ráda, když už investovat, tak ať je to opravdu vhodné a fuknční. Proto zatím nepoužívám v podstatě ani krémy, ani masky, ani ampulky, vitaminy apod. Protože prostě nevím co. Mám jen čisticí gel a teda jednu cisticí masku, si vzpomenu tak 1× za 14 dní.

No já právě zaostřuju tak, že mám 2 rýhy mezi obočím, ono extrém to není, ale jak to dělám už od střední, tak to tam vidím… do 40 mám ještě 3 roky, tak třeba to ještě přehodnotím…já myslím, ze vypadám jeste dobre, ale už si musím hodit make up, namazat obličej každý den a pak jo vypadam na 30 ;), ale bez mám kruhy pod ocima a začínající vrásky, kůže ztrácí elasticitu…no prostě nemládnu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17472
2.8.22 23:20

Tak já se nikdy nesnažila být krásná. Sice nejsem žádná krasavice, ale mám se ráda taková, jaká jsem. :nevim: A od dob základky, kdy mě parta hezkých holek sikanovala, mi ani nikdo neřekl, že jsem hnusná jak opičí pr.del.. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
664
2.8.22 23:24
@Kelsey píše:
Když je ta trvalá na řasy, tak se nepoužívá řasenka? Chtěla bych zvýraznit řasy. Jestli to půjde i trochu prodloužit. Ale nechci nic lepit. Kolik ta trvalá stojí? Doplňuje se to po měsíci?

Nechala jsem si dělat trvalou zároveň s barvením - to pak tu řasenku používat nemusíš. Ale můžeš kdybys chtěla, řasám by se nic nestalo. Řasy se natáčejí na „natáčky“ různých velikostí, mě spíš vyhovovaly menší (u větších jsem ani nepoznala, že nějakou trvalou mám). Ale asi záleží - u někoho jiného se to třeba mohlo uchytit dobře.

„Moje“ kosmetička ale malé natáčky nerada dává - to právě když pak za měsíc přijdeš a chceš to znovu, tak tam nějaká řasa ještě natočená zůstat může a pro ní je to asi pracné se s tím dělat. Nebo tedy aspoň takhle jsem jí pochopila, když mi to vysvětlovala.

Prodlužování řas jsem si nikdy dělat nenechala, tak tady neporadím nic. Ale asi bych do toho ani nešla, protože mě osobně ta trvalá vydržela vždycky maximálně měsíc. Ty řasy se prostě na můj vkus moc rychle obnovujou :)

Cenu už si moc nepamatuju bylo to nějak do tisícovky, ale byla jsem na tom ještě před kovidem. Ale asi bys ceníky našla na webu těch salónů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7188
2.8.22 23:44

Dělám to pro sebe, protože se pak cítím líp. Nešla bych do žádných zákroků a umělin, neříkám že nikdy, ale teď ne. Mam pouze melír ve vlasech, nehty řasy obočí svoje. Nějak nechápu trend vypadat uniformně. Líčím se jen trochu, make up, pudr, řasenka, rtěnka, někdy highlighter a tužka na oči. Občas se přibarvím samoopalovákem. Kdyby mi někdo určoval, co mám nosit nebo si udělat, nebyl by mým partnerem :mrgreen: to je pro mě neakceptovatelný, ber nebo nech být.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2395
3.8.22 05:32

To je stejnak zajímavý, jak tu nikdo nemá vrásky ani ve 40 a já mám viditelné vrásky asi od 13. :mrgreen: Zas teda naštěstí nemám mračivky ani ty vraní nohy (nevím, jak je to česky, prostě vrásky po straně očí). Ale mám hlavně rýhu pod očima, při smíchu ty od smíchu plus se mi zvýrazňují nosoretní rýhy. Náznak mračivky jsem měla asi ve 22, ale jak jsem změnila obor, tak zmizela. A celkově prostě pozoruji, že ta pleť chátrá. Zas ale kolikrát vidím close-upy dvacetiletých celebrit a ty vrásky mají taky, tak nevím. Kolikrát ty vrásky pod očima mají i mimina - viz na obrázku. A tady nikdo nic ani ve čtyřiceti. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8302
3.8.22 06:35

Chodím pravidelně ke kadeřnici na barvičku, jinak nikam. Nehty mám svoje, řasy mám svoje, obočí mám svoje, žádný plastiky ani botox nemám. Upravuji si jen obočí. Mám krásnou pleť, nepotřebuju žádný hnědý mazadlo. Teď v létě, když se opaluju, tak obličej i tělo mažu SPF, přes rok krémy nepoužívám žádné, max.na ruce indulonu apod.
Parfémy nepoužívám, navaluje se mi z nich a bolí mě z nich hlava. Vlasy si nežehlím, netupíruju, nenatáčím, lak a tužidlo a další srajdy nepoužívám, kondicionér nepoužívám. Používám na vlasy přírodní šampóny, masky, kůry, balzámy, mám je hustý, dlouhý a zdravý.
Nehty si lakuji, ale ne neustále. Holení je samozřejmé. Oblečení nosím vždycky sladěné, i když jsem doma. Moderní, hezký, musí ladit i boty. Kabelkám neholduju, nosím sice, ale daleko radši si kupuju další a další oblečení než tašky.
Dělám to pro sebe, co se líbí mě a myslím si, že vkus mám ok, takže se pak líbím i okolí
:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12605
3.8.22 07:04
@Petpuk píše:
@andelka83 Za sebe doporučím skupinu na FB Skincare/Péče o pleť. Jsou tam obecné rady, jak se správně o pleť starat, co, jak a kdy používat a nebazíruje se na značkách, ale na složení. Taky je tam halda recenzí na kosmetiku levnou i drahou. Mi osobně to tam moc pomohlo. :-)

Díky i já, mrknu na to :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12605
3.8.22 07:44
@Azeretereza píše:
Dělám to pro sebe, protože se pak cítím líp. Nešla bych do žádných zákroků a umělin, neříkám že nikdy, ale teď ne. Mam pouze melír ve vlasech, nehty řasy obočí svoje. Nějak nechápu trend vypadat uniformně. Líčím se jen trochu, make up, pudr, řasenka, rtěnka, někdy highlighter a tužka na oči. Občas se přibarvím samoopalovákem. Kdyby mi někdo určoval, co mám nosit nebo si udělat, nebyl by mým partnerem :mrgreen: to je pro mě neakceptovatelný, ber nebo nech být.

Tak já měla kamaráda, který si přesně vždycky našel nějakou obyč holku a snažil se ji přetvořit do hot kočky. Takže přesně určoval, co má nosit (on to teda myslím ale i dost financoval) a tu poslední přemluvil do umělých prsou a udělali si na ně smlouvu :lol: :lol: on ji to zaplatil a když se s ním rozejd, tak mu peníze vrátí. A když se na rozchodu domluví oba, tak mu vrátí jen polovinu :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10726
3.8.22 07:49
@Petpuk píše:

Díky za odkaz :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22907
3.8.22 07:55

Já si napatlám BB krém a řasenku, tím to nějak končí. Trošku se rozšoupnu, když někam jdu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.8.22 08:04
@Zeoli píše:
Parfémy nepoužívám, navaluje se mi z nich a bolí mě z nich hlava.

8o Tak už nejsem jediná. :lol:

Mě překvapuje, zvlast tady z diskuzí, kolik žen chodí na botox. Já měla obrnu lícního nervu a poslední roky řeším neustale problémy s obličejem - tudíž bych ani neuvažovala něco do sebe pichat. Vždy jsem toužila po plastice nosu, že třeba někdy v budoucnu a teď už jsem ve věku, kdy bych do sebe řezat zbytečně nenechala - už třeba kvůli komplikacím. Prsa nebo jiné operace taky nemíníme kvůli vzhledu absolvovat. Spíš by se mi vyplatilo zhubnout. Ke kadernici chodím pravidelně kvůli sedinam. Pleť mám špatnou i ve svém věku. Malovat se nemůžu, protože mi to nedělá dobře na pleť. A oči mám taky citlivé a nalíčit se můžu spíš jen při speciálních příležitostech. Už jsem si na to zvykla. Nalakované nehty mi vydrží málo, tak nelakuji, ale mám hezky tvar a pokud se mi nějaký nezlomí, tak vypadají hezky. Spíš si lakují hezky nohy, ale letos jsem měla úraz a nemůžu palec nalakovat - takže by to nevypadalo hezky. Oblečení upřednostňuji pohodlné, boty taky - ale musí to být hezké.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková