Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Mám v práci kolegyni co zhubla 45kg a když mi ukazovala to břicho, tak to se nemůže líbit nikomu, natož někomu na sex. Sorry.
Asi záleží, jak moc zhubly, extrémně vytahané převisy jsou dle mě horší než špeky. Ale ty převisy se dají opravit chirurgicky. Lehké povolení asi nevadí.
Ono asi záleží kolik se dá dolů. Povedlo se mi skoro 20kg, pomalu, takže nemam nikde kůži navíc. Je to genetické, nemám strie ani po těhotenství, ani moje máti.
Mám v práci kamarádku, zhubla hodně, z 130 na 80. Má povislé břicho, paže, stehna, prsa, nic hezkého to není, půjde na operaci aby ji odstranili kůži.
Mm….
Tak asi nikdo nad takovým tělem nezakřičí wow! Ale upřímně já teda jako žena, tyto ženy obdivuji a jako muž bych raději to vytahané tělo, protože ženská, co shodí tolik kilo si zaslouží můj obdiv a vím, že pro to něco dělala, než žena se 100kg.
Navíc to jde určitě alespoň částečně zpravit.
Nicméně ať tak, nebo tak, nikdy jsem neřešila něčí tělo. Jestli jsou ti lidé tak spokojení ![]()
Tak to jsou věci, které jdou řešit
měla jsem přes 100 kg. Po zhubnutí váha 50 kg. Podstoupena abdominoplastika, kde mi byla odstraněna kůže na břiše. A výsledek vidíte sami.
Tak jen za sebe…nevím jak chlapům, ale…
rozhodně ty co zhubly. Už sedm let jen rodím a hubnu
a stav zhubnutí je daleko lepší, protože se cítím psychicky lépe (protože když nedopnu džíny nebo se vyvalí v sedě špek, tak je celý svět na ho…no a nejraději bych se schovala pod zem
) po zhubnutí se cítím dobře, tak je lepší sex a jsem i pro manžela atraktivnější. Protože ženská v pohodě je vždy atraktivnější.
To záleží oč tomu můžu jde, jestli o sex, tak si asi ženu s vytahanou kůží nevybere.
Jestli hledá partnerku, tak asi nebude koukat jen na vzhled a třeba vyhodnotí, že mu taková věc nevadí, nijak ho neodpuzuje a ta žena má mnohem větší kvality v jiné oblasti, než je vzhled těla.
Já nemám sice vytahanou kůží, ale tělo mám dost zhuntované po nemoci a několika operacích. Rozhodně to není hezký pohled, to si nemusím nalhávat a manžel mě takovou už poznal, nikdy neřekl nic ani náznakem, je to chlap s vypracovanou sportovní postavou a určitě by neměl problém sbalit nějakou modelínu.
Takže chlapovi „do života“ to asi vadit nebude, potencionálního milence to může od další schůzky odradit.
@Ronyx píše:
Tak to jsou věci, které jdou řešitměla jsem přes 100 kg. Po zhubnutí váha 50 kg. Podstoupena abdominoplastika, kde mi byla odstraněna kůže na břiše. A výsledek vidíte sami.
Nevím teda, kolik měříš, ale myslíš, že 50 kg je ideální váha? ![]()
Vzdyt to je kus od kusu. Vek zhubnuti dela hodne, i ta genetika a mnozstvi kolagenu v kuzi. ALe s volnou kuzi jde neco delat (viz @Ronyx, klobouk dolu
), porad lepsi nez zustat nekde na sto kilech.
@bigl hele ta váha ještě kolísala, taky velký kus udělala odebraná kůže a to, že tělo než se pořádně zotavilo z operace, tak člověk moc nemá chuť k jídlu. Operace byla před mnoha léty. Za těch pár let jsem ještě přibrala a váha se zastavila na 57 kg při mé výšce 167 cm. Fotky jsou těsně po operaci, ten stejný rok a byly pro ukázku, že člověk co zhubne tolik kilo nemusí zůstat jako rozkydaný zulc
@bigl píše:
Nevím teda, kolik měříš, ale myslíš, že 50 kg je ideální váha?
Tak to je zas komentář
přijde ti na ty fotce podvyzivena? Mně teda ne.. Sluší ji to, ani teda nevypada, ze ma metr 80
Příspěvek upraven 31.07.22 v 21:30
Za chlapy mluvit nemůžu. Ale když se muži dokážou zamilovat do velmi silné ženy (asi zejména pro její povahu), nevidím důvod, proč by se nedokázali zamilovat do ženy, která má po zhubnutí vytahanou kůži. Jako jestli se to někomu vyloženě líbí - to asi ne (však té samotné ženě se asi nelíbí, jak sama vypadá), ale jsou muži, pro které vzhled ženy prioritní není (přičemž sexuální přitažlivost by ve vztahu být měla, ale ta se naštěstí neodvíjí pouze od fyzična
).
Tahle otázka mě nejakou dobu užírá… tak co myslíte? Líbí? Nebo je třeba odpuzuje vytahané tělo víc než to zalite sadlem? Je taková žena více obdivuhodná?
Snad zareaguje i nějaký chlap