Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Verca182 píše:
Když napíšu veřejně, že se mi hnusí moderní kočárky, co vypadají jak nákupní vozejky, tak mě půlka ženskejch ukamenuje
Milli píše:Verca182 píše:
Když napíšu veřejně, že se mi hnusí moderní kočárky, co vypadají jak nákupní vozejky, tak mě půlka ženskejch ukamenuje
Mám stejný názor a nestydím se za to.
A tak to ej ve všem, jak už tu holky psaly - kojení nekojení, látkování/jednorázovky, nošení/nenošení, očkovat/neočkovat… schovávat se za anonymitu dokážu pochopit v případě, že je obava ze četní rodiny nebo okolí. Jinak neuznávám. Pokud nechci napsat pod svým nickem, tak ať tam nepíšu vůbec.
JInak radú souhlas. Já taky párkrát napsala na drzovku a to bylo
![]()
Příspěvek upraven 15.06.11 v 21:08
Verca182 píše:
Ja to hol,ky nechci nejak RESIT, jen me zajimalo, proc si myslite, ze to ty holky delaji, jestli s tim souhlasite a nebo proc to vlastne delate vy ![]()
I kdybych chtela, stejne tim nic nevyresim!
RADU, pod tvuj prispevek se muzu podepsat!!! ![]()
Pájinka25 píše:BaraDolezal píše:to jo, ale četla jsi někdy diskusi mezi látkujícíma a nelátkujícíma?Pájinka25 píše:No, v techto situacich si prave myslim, ze je to spise pohodlnejsimofiz píše:no ale je pravda, že spoustě ženských tady to jedno není. To je jako když někdo napíše, že chce koupit chodítko, že neočkuje nebo že látkuje.......někdy zkrátka je to lepší
verča182 no mě je to například jedno, co si myslíš o kočárkáchKdyz latkuju, vim prece proc stejne tak jako ja vim, ze latkovat nechci
a kdyz vim proc, muzu napsat sve duvody… pokud se nechci vice dohadovat dam to prece najevo a jdu si po svych…
No ale je to i o povaze asi…to jak se tam do sebe pouštěj, je směšný
a přitom jde o hovadiny, ať si každej balí svoje dítě do čeho chce, klidně do igelitový tašky, je to přece jeho věc. Ale chápu, že když někdo založí takovou ožehavou diskusi, že zkrátka spousta lidí napíše raději anonymně
![]()
Mě nevadí ty slušné anonymy, kde jde o citlivá témata, nebo je strach z odhalení a problému v rodině atd. Co mě štve jsou ti rejpaví anonymové, co jdou do diskuze jen rýpat.
Taky občas píšu jako anonym, když jde o citlivější téma nebo o někoho známého a nechci, aby se vědělo o kom to je. I když je malá pravděpodobnost, že by z toho něco bylo.
Mě teda anonymy vadí- zvláště pokud jich je v diskusi víc- je to matoucí.
Jinak- jak už to tu někdo napsal- pro mě je úplně jedno, jestli píšete pod anonymem nebo nickem- nikoho tu neznám osobně a navíc, pokud občas vyměníte obrázky pod nickem- jsem úplně mimo. ![]()
![]()
Mě jsou anonymy taky celkem fuk, co mi na nich vadí je, že když se jich sejde víc v jedné diskuzi mám v tom hokej.
ahoj holky, mne anonymy nevadi, pokud bych potrebovala poradit v zalozene diskuzi, je mi celkem jedno, kdo odpovi, nebo ji zalozi, (jestli anonym nebo nick)…hlavne aby vse bylo dle pravidel slusnosti a unosnosti
pokud to bude rozumna a uprimna odpoved ci otazka, tak je jedno ceho se tyka, nebo kdo ji zaklada, preci je tu demokracie, nebo nee? ![]()
Jura007 píše:
valkil: to jsem netušil, že ženské mají koule…
by ses možná divil, co všechno ženské mají a chlapi o tom neví …
![]()
ale k anonymům … nepoužívám, zatím nebylo třeba, za svými názory si stojím, případně se nechám někým chytřejším poučit. Některé uživatelky mají problém vydýchat, co píšu - bohužel, já se kvůli tomu na hlavu nepostavím. U některých témat uznávám, že je lepší neznat identitu. Ale vadí víc různých anonymů v jedné diskuzi, plete se mi kdo je kdo.
Tak já anonymy chápu když jde fakt o choulostivý téma, určitě jsem ho v téhle situaci použila i já.
Nesnáším anonymy co vlezou do diskuze a rejpou, stejně tak nepřihlášení… ![]()
Aspera píše:
Mě nevadí ty slušné anonymy, kde jde o citlivá témata, nebo je strach z odhalení a problému v rodině atd. Co mě štve jsou ti rejpaví anonymové, co jdou do diskuze jen rýpat.Taky občas píšu jako anonym, když jde o citlivější téma nebo o někoho známého a nechci, aby se vědělo o kom to je. I když je malá pravděpodobnost, že by z toho něco bylo.
tak nějak
ještě bych dodala že jsou tu typická témata kdy se baby dokážou poštěkat a když k tomu chceš říct své,ale zároveň mít potom klid tak je lepší zvolit vyjímečně anonym.Z těch témat jasně vedou plíny látkové/papírové,očkovat/neočkovat,kojení/nechtít kojit a ještě bych řekla taková ta témata kde se probírají různé nároky na soc.dávky.
![]()
Juro…
kdy že budeš v tom A-Z kvízu??
někdy začátkem července ne?
valkil píše:
AZ kvízu? No tak to si nenechám ujít
Z gauče jsem vždycky ta nejchtřejší
Jinak třeba poslední anonymně založená diskuze s názvem: Špatná sklenička-příkrm?
Fakt nechápu proč anonym? To se za to stydí? (Beru podle sebe - jednou jsem někam přispěla jako anonym, ptže jsem se styděla za něco, co sama těžko ovlivním a vadí mi to a týká se to mé rodiny.)
noooooooo Juro jasně
řekni kdy tam budeš a my ti budem fandit z gauče a taky napovídat a tak
budeš jasný vítěz už jen v počtu fanoušků(fanynek
) a to se musí přece kladně projevit ne?
![]()
No s tím AZ-kvízem… Pokud jsem dobře četl ten rozpis na dveřích kanceláře produkční, tak by to mělo být 6. až 8. července. Jenom doufám, že jsem to trubka nepopletl a nebylo to 6. až 8. června…
![]()
Ale co, další tričko jsem nezískal a pár tisíc navíc není taková sláva…
No teď už snad můžu na sebe prozradit, že jsem kdysi v dávné minulosti psal i ty otázky pro AZ- kvíz. (Skoro čtyři roky…)