Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Mimis2017 píše:
Nebudu zakládat novou diskuzi, ale vážně nechápu proč všichni zakladate diskuzi anonymně? Vlezla jsem sem víc než po týdnu, otevřela 4 diskuze a všechny anonymní… To se za sebe všichni tak stydite?
Asi proto, ze se tu zhusta resi dost intimn.veci, ktere se popisuji dost podrobne a chodi sem hodne lidi, tak ze asi ma logicky strach, aby ho neozklicovali pribuzni, to by fakt mrtvy nerekl, ze?
Mě spíš dost fascinuje, jak je každá diskuse anonymní a další reakce této zakladatelky už ne, ihned se „odtajni“. Tak to mi fakt hlava nebere
![]()
@lilith1 píše:
Asi proto, ze se tu zhusta resi dost intimn.veci, ktere se popisuji dost podrobne a chodi sem hodne lidi, tak ze asi ma logicky strach, aby ho neozklicovali pribuzni, to by fakt mrtvy nerekl, ze?
no, právě, popisují všechno tak detailně, že je stejně každý příbuzný pozná ![]()
@Mimis2017 Pokud jsou anonymy neoprávněné nebo naopak to vypadá, že jde o provokaci, může admin anonym zrušit a diskutéra odtajnit. Ale jinak má anonym svoje opodstatnění - pokud se jedná o řešení finančního problému, intimností… hodně lidí tu má nick se svou fotkou, píše informace o sobě, tak je pochopitelné, že např. tady veřejně nebude řešit manželovu impotenci nebo podobné záležitosti.
Vždyť je to jedno ne? Ty přezdívky tady jsou zrovna tak skoro anonymní.
@Lex1 píše:
Mě spíš dost fascinuje, jak je každá diskuse anonymní a další reakce této zakladatelky už ne, ihned se „odtajni“. Tak to mi fakt hlava nebere![]()
Tak tohle je spis omyl a chyba na strane emimina, kdyz u kazdyho prispevku musis oznacit vlozit anonymne, to se pak proste stane ze to jednou zakladatelka neudela.. A bohuzel se to neda editovat, ze by treba hned zeditovala a tam odklikla anonym a prispevek se zobrazil jako anonymni, mam pocit, ze driv to slo, nevim proc ted ne ![]()
@Lex1 píše:
Mě spíš dost fascinuje, jak je každá diskuse anonymní a další reakce této zakladatelky už ne, ihned se „odtajni“. Tak to mi fakt hlava nebere![]()
Protože tu je fakt blbý systém, kdy si to musíš pokaždé zakliknout. Zakladatel nezůstane anonymní. Už se mi to samotné asi 2× stalo, fakt super
Osobně mě anonymy nijak neberou, sama to využívám, když mám nějaké osobní téma. Pokud někde vidím anonymní diskuzi, co je dost přitažená za vlasy a očividně troll, prostě nereaguju a jdu jinam, jak snadné ![]()
@Martina712 píše:
A proc to resis? Vzdyt ti to muze byt uplne jedno, jestli pise anonym, nebo ne…Ja spis nechapu,proc kdyz nekdo pise jako anonym se to tady z toho dela takovy halo. Vetsinou to resi porad dokola ty samy zensky. Jako proc?? Kazdyho vec, ne?
Anonym
a ty píšeš něco takového,žes musela být anonym? ![]()
@Lalelale píše:
Protože tu je fakt blbý systém, kdy si to musíš pokaždé zakliknout. Zakladatel nezůstane anonymní. Už se mi to samotné asi 2× stalo, fakt superOsobně mě anonymy nijak neberou, sama to využívám, když mám nějaké osobní téma. Pokud někde vidím anonymní diskuzi, co je dost přitažená za vlasy a očividně troll, prostě nereaguju a jdu jinam, jak snadné
Ja teda ani moc nekoukam na nick zkladatelky
spis je pak bordel v anonymecb kdyz odpovida.. Tak tip pro adminy, oznacit nejak zakladajici anonym a dalsi automaticky cislovat 2,3,4… ![]()
@a12 píše:
Ja teda ani moc nekoukam na nick zkladatelkyspis je pak bordel v anonymecb kdyz odpovida.. Tak tip pro adminy, oznacit nejak zakladajici anonym a dalsi automaticky cislovat 2,3,4…
To by bylo nejlepší, celkově vylepšit systém, aby zakládající anonym byl označen jinak třeba by u toho měla „Zakl.“ automaticky.
Dobrý den,
právě už programátoři pracují na tom, aby zakladatelka-anonym byla označená celou diskuzi.
Stejně tak i další uživatelé diskutující anonymně budou mít anonymní ikonku, která se jich bude držet pro danou diskuzi.
Jinak anonymitu lze chápat leckdy u u témat, která na první pohled nemusí vypadat intimně… ale pokud se zakladatelka stydí, už tu má nějakou historii na eMiminu nebo má příliš zvědavou rodinu, anonymita přijde vhod. ![]()
![]()
Monika
V poslední době vzniká každý den několik diskuzí, kdy anonymitu opravdu nechápu.
Například dnes téma „Jaké teď nosíte oblečení“, případně další anonymka potřebuje vyřešit intimní problém, kam by tak měli s rodinou příští rok vyrazit na dovolenou.
Pořád ještě platí pravidlo „anonymy jenom u choulostivých diskuzí“, nebo plánujete rozšířit herbář a zaanonymujeme se davově všichni? ![]()
@sirikit píše:
V poslední době vzniká každý den několik diskuzí, kdy anonymitu opravdu nechápu.
Například dnes téma „Jaké teď nosíte oblečení“, případně další anonymka potřebuje vyřešit intimní problém, kam by tak měli s rodinou příští rok vyrazit na dovolenou.
Pořád ještě platí pravidlo „anonymy jenom u choulostivých diskuzí“, nebo plánujete rozšířit herbář a zaanonymujeme se davově všichni?
Jo tohle je prehnany, uz se stydi i vybirat kocarek nebo kosmetiku
narazim na takove skoro denne
Chapu anonym pokud se jedna o sexualni, intimni problem, problem v partnerstvi ci zdravi miminka atd
Ale pri takto banalnich dotazech?