Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
(Ozivuji, i kdyz nakonec s dotazem nedotykajicim se tematu, ale proste jsem relevantni tema nenasla
)
Prosimvas, jak si vyfiltruji v diskusi prispevky konkretniho uzivatele, kdyz je anonymni? Jde to vubec? Tema me zajima, ale nechci cist stovky stranek a zakladatelka je Anonym ![]()
@Ellusa píše:
Což je docela o ničem, taky bych to uvítala - @admin nešlo by to brát jako námět k nové funkci?
taky se hlásím, jen se obávám že pokud bude anonym, tak to asi moc nepůjde pokud jich tam bude víc ![]()
@Ellusa píše:
Tak by třeba mohli zavést označení „anonymní zakladatel/ka“ a „anonymní“. I když mi by pro začátek stačilo jen vyfiltrovat ty anonymní a nějak se v nich zorientovat, pořád lepší jak teď, když to nejde vůbec.
To je dobre reseni - a nejen pro vyfiltrovani, ale celkove pro prehlednost diskuse, odlisit anonymni zakladatelku od ostatnich.
Clovek se v tech anonymech pak ztraci.
A jo, filtrovat by stacilo klidne vsechny anonymy. Zrovna tam, kde me to zajima, prispiva anonymne jen zakladatelka.
Souhlasím s návrhy. U mnohastránkové diskuse je tato funkce dost zásadní.
Nebudu zakládat novou diskuzi, ale vážně nechápu proč všichni zakladate diskuzi anonymně? Vlezla jsem sem víc než po týdnu, otevřela 4 diskuze a všechny anonymní… To se za sebe všichni tak stydite? ![]()
A proc to resis? Vzdyt ti to muze byt uplne jedno, jestli pise anonym, nebo ne…
Ja spis nechapu,proc kdyz nekdo pise jako anonym se to tady z toho dela takovy halo. Vetsinou to resi porad dokola ty samy zensky. Jako proc?? Kazdyho vec, ne?
Anonym ![]()
@Mimis2017 píše:
Nebudu zakládat novou diskuzi, ale vážně nechápu proč všichni zakladate diskuzi anonymně? Vlezla jsem sem víc než po týdnu, otevřela 4 diskuze a všechny anonymní… To se za sebe všichni tak stydite?
Asi proto, ze se tu zhusta resi dost intimn.veci, ktere se popisuji dost podrobne a chodi sem hodne lidi, tak ze asi ma logicky strach, aby ho neozklicovali pribuzni, to by fakt mrtvy nerekl, ze?
Mě spíš dost fascinuje, jak je každá diskuse anonymní a další reakce této zakladatelky už ne, ihned se „odtajni“. Tak to mi fakt hlava nebere
![]()
@lilith1 píše:
Asi proto, ze se tu zhusta resi dost intimn.veci, ktere se popisuji dost podrobne a chodi sem hodne lidi, tak ze asi ma logicky strach, aby ho neozklicovali pribuzni, to by fakt mrtvy nerekl, ze?
no, právě, popisují všechno tak detailně, že je stejně každý příbuzný pozná ![]()
@Mimis2017 Pokud jsou anonymy neoprávněné nebo naopak to vypadá, že jde o provokaci, může admin anonym zrušit a diskutéra odtajnit. Ale jinak má anonym svoje opodstatnění - pokud se jedná o řešení finančního problému, intimností… hodně lidí tu má nick se svou fotkou, píše informace o sobě, tak je pochopitelné, že např. tady veřejně nebude řešit manželovu impotenci nebo podobné záležitosti.