Proč anonymy?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
76357
2.9.18 11:39
@Anonymní píše:
@sirikit ja fakt netusim, co je na anonymite tak skveleho :mrgreen:

Tak zas když si třeba někdo nedokáže sám vybrat nějaký hezoučký obrázek, rád nechá na systému, aby mu přidělil slušivou kytí. :kytka:
Proto se ptám, jak to bude s rozšířením botanické zahrady, nerada bych, aby na mě jako anonyma v zamýšleném vláknu „jakou ideálně přízemní trampolínu pro vnouče“ vyšel nějakej trapnej plevel. :cert: :cert: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5950
2.9.18 11:40

A není to jedno?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rokris
2.9.18 11:46
@sirikit píše:
V poslední době vzniká každý den několik diskuzí, kdy anonymitu opravdu nechápu.
Například dnes téma „Jaké teď nosíte oblečení“, případně další anonymka potřebuje vyřešit intimní problém, kam by tak měli s rodinou příští rok vyrazit na dovolenou.
Pořád ještě platí pravidlo „anonymy jenom u choulostivých diskuzí“, nebo plánujete rozšířit herbář a zaanonymujeme se davově všichni? :think:

Taky myslím, že je to špatně. Je to znevažování možnosti anonymity pro případy, že ji někdo opravdu potřebuje. Nejde o život, spíš o to, že tady prostě klesá úroveň.Toto je další známka.

• Citovat
  • Upravit
3255
@sirikit píše:
Tak zas když si třeba někdo nedokáže sám vybrat nějaký hezoučký obrázek, rád nechá na systému, aby mu přidělil slušivou kytí. :kytka:
Proto se ptám, jak to bude s rozšířením botanické zahrady, nerada bych, aby na mě jako anonyma v zamýšleném vláknu „jakou ideálně přízemní trampolínu pro vnouče“ vyšel nějakej trapnej plevel. :cert: :cert: :pocitac:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: trapnej plevel…
ale rozumim, co tim chces rict, taky se divim tem anonymum …treba se lidi stydi za svuj nazor, a co jsem tak pochopila,tak i mnohe vdane radeji mluvi anonymne s zdejsimi muzi :nevim: .Taky nevim proc :nevim:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19986

@sirikit jo tohle mi dost vadí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76357
2.9.18 11:52
@rokris píše:
Taky myslím, že je to špatně. Je to znevažování možnosti anonymity pro případy, že ji někdo opravdu potřebuje. Nejde o život, spíš o to, že tady prostě klesá úroveň.Toto je další známka.

Ano, úplný souhlas.
Ono by to asi jedno bylo, ale anonyma mám prostě interně zařazeného jako nedůvěryhodného už z principu. Někdo, kdo se stydí za svůj anonymní nick na internetovém fóru v totálně banálním tématu.
Pak i třeba zajímavý názor je pro mě automaticky „za míň“, už jenom tím „no name“ v podpisu.
O opravdu intimních, osobních nebo finančních otázkách samozřejmě nemluvím.
Pravděpodobně je to jenom moje osobní úchylka stát si pod svým profláknutým nickem za tím, co píšu, a případně za to i dostat kartáč, ale vážně mi připadá, že současným přílivem „květinových dětí“ úroveň webu klesá.
Přijde mi to škoda. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4706
2.9.18 11:53

teď když se dají anonymy rozlišit, tak je mi to většinou jedno. Vyjde to nastejno jako nově založený nick

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1289
2.9.18 11:54

ja myslim, ze anonym je nekdy dobry i kdyz treba se v diskusi mluvi o jinem (dospelem) cloveku, kteremu by vadilo probirat ho verejne..ale na tema obleceni to taky nechapu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rokris
2.9.18 11:54
@sirikit píše:
Ano, úplný souhlas.
Ono by to asi jedno bylo, ale anonyma mám prostě interně zařazeného jako nedůvěryhodného už z principu. Někdo, kdo se stydí za svůj anonymní nick na internetovém fóru v totálně banálním tématu.
Pak i třeba zajímavý názor je pro mě automaticky „za míň“, už jenom tím „no name“ v podpisu.
O opravdu intimních, osobních nebo finančních otázkách samozřejmě nemluvím.
Pravděpodobně je to jenom moje osobní úchylka stát si pod svým profláknutým nickem za tím, co píšu, a případně za to i dostat kartáč, ale vážně mi připadá, že současným přílivem „květinových dětí“ úroveň webu klesá.
Přijde mi to škoda. :?

Souhlasím. :kytka:

• Citovat
  • Upravit
1289
2.9.18 11:55
@sirikit píše:
Proto se ptám, jak to bude s rozšířením botanické zahrady, nerada bych, aby na mě jako anonyma v zamýšleném vláknu „jakou ideálně přízemní trampolínu pro vnouče“ vyšel nějakej trapnej plevel. :cert: :cert: :pocitac:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15503
2.9.18 12:08

Podle mě jsou anonymní ty co pod svým nickem vystupují v diskuzích jako chytračky co všechno ví. Nechtějí přiznat,že mají nějaký problém,proto raději anonym.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
287
2.9.18 12:10
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14377
2.9.18 12:15

Anonymní jsou ty,které mají sami se sebou nějaký problém a bojí se toho,aby je tady někdo nesjel. Co se toho zmiňovaného tématu týká třeba za to,že se ptá na takovou blbost,nebo ,,a to chceš jako v týhle zimě obout dítě do sandálů". :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4367
2.9.18 12:16

@sirikit :mrgreen: ;) :mrgreen:
Také jsem si všimla, jak je poslední dobou každý druhý za kytku. U mě to funguje tak, že pokud je ten anonym zbytečný, neberu dotaz vážně a většinou se ani nezapojim do diskuze.
Ale je to na adminech, takže jedině hlásit a hlásit. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rokris
2.9.18 12:19
@Aduš8 píše:
Anonymní jsou ty,které mají sami se sebou nějaký problém a bojí se toho,aby je tady někdo nesjel. Co se toho zmiňovaného tématu týká třeba za to,že se ptá na takovou blbost,nebo ,,a to chceš jako v týhle zimě obout dítě do sandálů". :lol:

To mě taky napadlo. Ale je fakt, že ty roztomilé kytičky asi dělají své. Já to tušila hned, když je vypustili. :)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová