"Opravený" dotaz do Poradny

2566
12.5.11 13:26

,,Opravený" dotaz do Poradny

Chci se zeptat- stalo se Vám už někomu, že když jste posílali dotaz do místní Poradny, změnili Vám ho??
Já posílala dotaz do ORL poradny a na email mi přišlo upozornění, že jsem poslala dotaz v tom a tom znění a že se čeká na schválení administrátora.
Pak mi přišlo emailem další upozornění, že byl dotaz schválen a čeká na odpověď od lékaře. Dotaz byl v tomto upozornění opět citován, ale úplně změnili jeho úpravu a zřejmě jak si někdo dal tu práci s tou ,,úpravou-opravou" :cert: , tak mu část textu úplně vypadla!! :cert: :zed:
Jednalo se o lékařské zkratky ohledně operace našeho 3.letého syna. :cry:
Hned jsem psala sem na eMimi, ozvala se mi adminka Tereza- moc ochotná, že to je práce někoho jiného, ale že s tím zkusí něco udělat.
Bohužel se to nepodařilo a dotaz vyšel ve změněném znění a kus ho chyběl. :pocitac:
Já jsem TAK naštvaná!! :twisted:
Vůbec nechápu, proč někdo do toho mého dotazu šťoural.
Nebyl vůlgární, bez smyslu, nikoho nenapadal, chápu, že admini jsou tu potřeba a bez nich by to nešlo, ale proč má někdo potřebu ztrácet čas nad tím, že celý dotaz přepisuje, dává mu svou (dle mého nesmyslnou) úpravu a následně kus textu ztratí??? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
aleachimka
12.5.11 13:32

Já posílala dotaz do gynekologické poradny a bylo to v pohodě - nikdo nic neměnil.

• Citovat
  • Upravit
2566
12.5.11 13:55

Já taky dříve posílala dotaz do několika poraden a vše proběhlo v pohodě.
Až teď. :think: Jsem z toho smutná a naštvaná, protože se jedná o nemocné dítě a klasicky vše je na honem.
Potřebovala jsem si utřídit informace a tím jak část dotazu ztratili, je vlastně celá otázka pokládaná paní doktorce zbytečná. :zed:
A na položení nové otázky a procházení celým martýriem schvalování… už není čas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
aleachimka
12.5.11 14:39

No, a nebyl ten dotaz moc dlouhý? Podle toho, co je v podmínkách při zadávání dotazů, tak příliš dlouhé dotazy nejsou zodpovídány. Tak tobě ho možná zkrátili. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
2566
12.5.11 15:02

Já myslím, že oproti jiným dotazům dlouhý nebyl. Škoda, že to sem neumím vložit.
A i kdyby byl dlouhý, což si fakt nemyslím, mohli zkrátit to bla bla bla a nemuseli vystřihnout ty lékařské zkratky kterých se dotaz týkal a které byly pro odpověď důležité.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20916
12.5.11 18:19

Hanulínek, tuším, že Tereza už řešila Tvoje upozornění, které jsi nám kvůli otázce napsala e-mailem.

Otázky do poraden se ve výjimečných případech upravují z toho důvodu, aby byly dobře strukturované, otázky byly jasně formulované, s diakritikou, bez gramatických chyb…

Tím nechci říct, že v Tvojí otázce podobné chyby byly. Bohužel ji už nemáme a máme jen tu upravenou.

Hanka, která otázky schvaluje, to myslím dělá velmi dobře a chyba se prostě může stát.

Na upravenou otázku jsme se dívali a nezdálo se nám v ní nic vyloženě špatně. Bohužel v tom množství otázek si již Hanka přesně nevzpomíná, co v otázce upravovala.

Obecně jsou úpravy potřeba, protože hodně tazatelů i přes naše výzvy píše bez diakritiky, otázky špatně formuluje a proto je musíme před zasláním odborníkům, kteří to vše dělají ve svém volném čase, upravovat…

Mrzí mě, pokud jsme tam upravili něco, co jsi nechtěla, ale úmysl špatný nebyl.

Honza

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2566
12.5.11 20:23

OK, omluvu beru, omlouvala se už Terezka- fakt byla moc milá a ochotná.
Ohledně přehlednosti a chyb v dotazech- chápu, sic si nemyslím, že by zrovna ten můj potřeboval ,,předělat a opravit", ale stát se to může.
Ale aby vypadla část důležitého textu-dotazu- to je fakt chyba!!
Tak příště pozor na to a radím- zbytečně nešťourat a nepředělávat, nebo se to bude stávat čím dál častěji!!
:mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20916
12.5.11 22:53

Díky za pochopení :-)

Honza

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek