Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Holky, chtela bych se zeptat… proc tak casto pisete anonymy???
Pochopim, kdyz je tema citlivejsi a tyka se primo Vas, ale napr. ted otevru diskuzi a ANONYM pise, ze davaji k jidlu uz prikrmy, druhy ze si mysli, ze otec o ditko vlastne zajem nema, jen nechce aby mu zvysili alimenty (podotykam, ze se nejednalo o jeji/jeho dotko), treti ze Yorksir neni pes a ze pes musi byt veliky a tak dale!!!
Tak by me jen zajimalo, co Vas k tomu vede?
Nechci rikat, ze me to vytaci, ale trosku mi to vadi ![]()
Když napíšu veřejně, že se mi hnusí moderní kočárky, co vypadají jak nákupní vozejky, tak mě půlka ženskejch ukamenuje ![]()
Verca182 píše:
Když napíšu veřejně, že se mi hnusí moderní kočárky, co vypadají jak nákupní vozejky, tak mě půlka ženskejch ukamenuje
Každý se přece může vyjádřit,neboj mě se taky nelíbí
Jinak je fakt že je teď anonymů hodně,ale nikdy jsem nad tím nepřemýšlela proč
Ale když jde o něco ciltivýho tak se nedivím.
Verca182 píše:
Když napíšu veřejně, že se mi hnusí moderní kočárky, co vypadají jak nákupní vozejky, tak mě půlka ženskejch ukamenuje
Tak snad si umím svůj názor obhájit a stojím si za ním.
A pokud ne, tak proč téma zakládám?
Verca182 píše:
Jednou jsem neco v jedne diskuzi napsala neco proti cikanum… paaaani, co se na me vrhlo lidi! Jaka nejsem rasistka a tak… a pritom to ani nebylo mysleno ZLE!!! A jak se ty same damy potkaji na ulicich cedi neco o c..... h..... a klopi zrak ![]()
A mi se treba moderni kocarky moc libi… akorat jsem si jeden koupila a chystam ho prodat ![]()
Muzu rict, ze korbicka luxusni, nicmene sportak pouzitelny tak na 20% ![]()
No řekl bych - když si to srovnám s vlastním životem v minulých letech - že na eMimino chodí i někdo z jejich rodiny, kdo má ve zvyku ve svém okolí hodně prudit. A že ty dotyčné prostě nechtějí každý den podstupovat srážku s blbcem.
verča182 no mě je to například jedno, co si myslíš o kočárkách ![]()
Jura007 píše:
No řekl bych - když si to srovnám s vlastním životem v minulých letech - že na eMimino chodí i někdo z jejich rodiny, kdo má ve zvyku ve svém okolí hodně prudit. A že ty dotyčné prostě nechtějí každý den podstupovat srážku s blbcem.
Samozrejme, pochopim to, kdyz se jedna o financni stranky, nejake citlive tema, soudni spory… ale vseobecne nazory na, v dnesnim zivote bezne veci, a tak dale mi proste rozum nebere… ![]()
mofiz píše:
verča182 no mě je to například jedno, co si myslíš o kočárkách
no ale je pravda, že spoustě ženských tady to jedno není. To je jako když někdo napíše, že chce koupit chodítko, že neočkuje nebo že látkuje.......někdy zkrátka je to lepší ![]()
mofiz píše:
Tobe ted jo, ale nekdy je zalozena diskuze a maminky odpovidaji jako anonymy… ![]()
A proč ne anonymy? Vždyť někdo napíše jen svůj názor, nemusíte ho znát ani vědět kdo to je.. Není to fuk? Je to vždy názor jeden z 10. A je mi docela fuk, jestli to napsala Zuzka, Bětka nebo Anonym.. Stejně ty lidi neznám. Třeba má někdo veřejný profil a nechce ať se na něho hned všichni dívají, protože napíše nějaký kontroverzní názor.. Nebo nechce ať to čte třeba někdo známy z rodiny, apod… Myslím, že těch důvodu je 1000 a 1.. prostě každý má pro to svůj důvod..
Pájinka25 píše:mofiz píše:no ale je pravda, že spoustě ženských tady to jedno není. To je jako když někdo napíše, že chce koupit chodítko, že neočkuje nebo že látkuje.......někdy zkrátka je to lepší
No, v techto situacich si prave myslim, ze je to spise pohodlnejsi
Kdyz latkuju, vim prece proc stejne tak jako ja vim, ze latkovat nechci
a kdyz vim proc, muzu napsat sve duvody… pokud se nechci vice dohadovat dam to prece najevo a jdu si po svych… ![]()
No ale je to i o povaze asi… ![]()