Proč anonymy?

9649
15.6.11 19:58

Proč anonymy?

Holky, chtela bych se zeptat… proc tak casto pisete anonymy???
Pochopim, kdyz je tema citlivejsi a tyka se primo Vas, ale napr. ted otevru diskuzi a ANONYM pise, ze davaji k jidlu uz prikrmy, druhy ze si mysli, ze otec o ditko vlastne zajem nema, jen nechce aby mu zvysili alimenty (podotykam, ze se nejednalo o jeji/jeho dotko), treti ze Yorksir neni pes a ze pes musi byt veliky a tak dale!!!
Tak by me jen zajimalo, co Vas k tomu vede?
Nechci rikat, ze me to vytaci, ale trosku mi to vadi :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1626
15.6.11 20:03

Když napíšu veřejně, že se mi hnusí moderní kočárky, co vypadají jak nákupní vozejky, tak mě půlka ženskejch ukamenuje :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3543
15.6.11 20:04

Báro.. mě to příjde spíš k smíchu.. nechápu to též… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9649
15.6.11 20:05

At si hodi, pres monitor to stejne nedoleti :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2673
15.6.11 20:06
Verca182 píše:
Když napíšu veřejně, že se mi hnusí moderní kočárky, co vypadají jak nákupní vozejky, tak mě půlka ženskejch ukamenuje :mrgreen:

Každý se přece může vyjádřit,neboj mě se taky nelíbí :-D Jinak je fakt že je teď anonymů hodně,ale nikdy jsem nad tím nepřemýšlela proč :think: Ale když jde o něco ciltivýho tak se nedivím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81500
15.6.11 20:06
Verca182 píše:
Když napíšu veřejně, že se mi hnusí moderní kočárky, co vypadají jak nákupní vozejky, tak mě půlka ženskejch ukamenuje :mrgreen:

Tak snad si umím svůj názor obhájit a stojím si za ním. :nevim: A pokud ne, tak proč téma zakládám?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9649
15.6.11 20:07
Verca182 píše:

Jednou jsem neco v jedne diskuzi napsala neco proti cikanum… paaaani, co se na me vrhlo lidi! Jaka nejsem rasistka a tak… a pritom to ani nebylo mysleno ZLE!!! A jak se ty same damy potkaji na ulicich cedi neco o c..... h..... a klopi zrak :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9649
15.6.11 20:08

A mi se treba moderni kocarky moc libi… akorat jsem si jeden koupila a chystam ho prodat :-(
Muzu rict, ze korbicka luxusni, nicmene sportak pouzitelny tak na 20% :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
15.6.11 20:08

No řekl bych - když si to srovnám s vlastním životem v minulých letech - že na eMimino chodí i někdo z jejich rodiny, kdo má ve zvyku ve svém okolí hodně prudit. A že ty dotyčné prostě nechtějí každý den podstupovat srážku s blbcem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3543
15.6.11 20:09

verča182 no mě je to například jedno, co si myslíš o kočárkách :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9649
15.6.11 20:12
Jura007 píše:
No řekl bych - když si to srovnám s vlastním životem v minulých letech - že na eMimino chodí i někdo z jejich rodiny, kdo má ve zvyku ve svém okolí hodně prudit. A že ty dotyčné prostě nechtějí každý den podstupovat srážku s blbcem.

Samozrejme, pochopim to, kdyz se jedna o financni stranky, nejake citlive tema, soudni spory… ale vseobecne nazory na, v dnesnim zivote bezne veci, a tak dale mi proste rozum nebere… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2891
15.6.11 20:12
mofiz píše:
verča182 no mě je to například jedno, co si myslíš o kočárkách :lol:

no ale je pravda, že spoustě ženských tady to jedno není. To je jako když někdo napíše, že chce koupit chodítko, že neočkuje nebo že látkuje.......někdy zkrátka je to lepší :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9649
15.6.11 20:13
mofiz píše:

Tobe ted jo, ale nekdy je zalozena diskuze a maminky odpovidaji jako anonymy… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anna86
15.6.11 20:13

A proč ne anonymy? Vždyť někdo napíše jen svůj názor, nemusíte ho znát ani vědět kdo to je.. Není to fuk? Je to vždy názor jeden z 10. A je mi docela fuk, jestli to napsala Zuzka, Bětka nebo Anonym.. Stejně ty lidi neznám. Třeba má někdo veřejný profil a nechce ať se na něho hned všichni dívají, protože napíše nějaký kontroverzní názor.. Nebo nechce ať to čte třeba někdo známy z rodiny, apod… Myslím, že těch důvodu je 1000 a 1.. prostě každý má pro to svůj důvod..

• Citovat
  • Upravit
9649
15.6.11 20:15
Pájinka25 píše:
mofiz píše:
no ale je pravda, že spoustě ženských tady to jedno není. To je jako když někdo napíše, že chce koupit chodítko, že neočkuje nebo že látkuje.......někdy zkrátka je to lepší :nevim:

No, v techto situacich si prave myslim, ze je to spise pohodlnejsi :-( Kdyz latkuju, vim prece proc stejne tak jako ja vim, ze latkovat nechci :pankac: a kdyz vim proc, muzu napsat sve duvody… pokud se nechci vice dohadovat dam to prece najevo a jdu si po svych… :-)
No ale je to i o povaze asi… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová