Proč anonymy?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
38289
2.9.18 13:26
@mroe píše:
No, podle pravidel muze byt uzit anonym u VELMI citlivych ifnormaci. A udajne odtajnuji trolling… Tak co je velmi citliveho na obleceni?
A jak je mozne, ze na jedno nahlaseni jasneho trola mi adminka napsala, ze jen zakladatelka trochu popustila uzdu fantazii a dalsi den po dlasich strankach ho jina adminka smazala?
Zrejme jak se ten den admin vyspi…

To je přece úplně jedno proč. Pro někoho je velmi citlivá informace barva kabátu kvůli kamarádce …
Osobně bych slovo VELMI vymazal. Ke skutečnému pochopení jestli je to velmi, nebo ne by to bylo pomalu na soudní řízení - to nemá smysl.
Jako jediný důvod ke smazání bych viděl opravdu jen ten útok. :think: Nebo agitaci(reklamu). :think: Ani něco jako mimo mísu, nebo mimo slušnost ne. :nevim:
Vezměte si, že to čtou různí lidé - ano někoho se třeba diskuze dotkne, ale pokud nešlo o útok, je to důvod k zamyšlení proč. :think: Jsou i lidé, řekněme z kuturně slabších skupin, které jinak samozřejmé informace překvapí. 8o Jo, mě se to bude zdát divné, třeba až na bouchnutí hlavou o stůl, ale pro dotyčného to může mít vysokou cenu pro život (což zase překvapí mně :P ).
Tak prostě: každá diskuze, včetné té negativní, formuje názory a neměla by mizet. :pankac:
A pokud jde o adminy, možná by měli mít něco jako (elektronické) konsilium, aby se držela jednotnost. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kobliha51
2.9.18 13:27
@mroe píše:
No, podle pravidel muze byt uzit anonym u VELMI citlivych ifnormaci. A udajne odtajnuji trolling… Tak co je velmi citliveho na obleceni?
A jak je mozne, ze na jedno nahlaseni jasneho trola mi adminka napsala, ze jen zakladatelka trochu popustila uzdu fantazii a dalsi den po dlasich strankach ho jina adminka smazala?
Zrejme jak se ten den admin vyspi…
:palec: :palec: :potlesk: :potlesk:
  • Citovat
  • Upravit
1289
2.9.18 13:30
@M_Vladim píše:
No, jestli to tak cití… V diskuzi má jít o věc, ne o sledování lidí. takže ten anonym má smysl - viz co už jsem psal. 8) Dovedu si představit i otázku, ke které se anonym už nevyjádří, jen si přečte odpovědi. :nevim:
Jestli je použitý pro někoho nesmyslně - můžete si myslet co chcete, nebo si hrát na STB. :mrgreen: Ale důležitá je přece diskuze. Je - li mimo můj zájem, tak si jí nevšímám, a tedy rozhodně nepíšu: jé, fůůj, blbost a to celé ještě jednou dokola… :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

souhlasim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35487
2.9.18 15:38

No, me to prijde ponekud zvlastni. Na jedne strane lide sdili kdejakou hovadinu a fotky kdeceho a na druhe jsou najednou citlive informace, co chce koupit diteti na sebe? Ono v tom pak nebude chodit?
Snad je pod nickem malo anonymni?
Co me je do toho, ze jeji nick zna rodina a pulka vesnice? Kdyz to vadi, proc jim ho rika?
Drive to tak nebylo, ted je anonymni skoro vsechno. Proc?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
2.9.18 15:49

Taky mi přijde, že se s anonymy roztrhl pytel. Ale tak není to tak dlouho, co někde admini psali, že teď budou mnohem méně odtajňovat … asi potřebují udržet dostatečný počet uživatelů a tohle jim má pomoct :( Ale víc než anonymy mě štve současný přístup adminů, kdy je podle nich v pohodě, když nějaký uživatel ve veřejné diskuzi práskne v záchvatu vzteku předchozí nick někoho jiného :pocitac:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová