Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
@sirikit ja fakt netusim, co je na anonymite tak skveleho
Tak zas když si třeba někdo nedokáže sám vybrat nějaký hezoučký obrázek, rád nechá na systému, aby mu přidělil slušivou kytí. ![]()
Proto se ptám, jak to bude s rozšířením botanické zahrady, nerada bych, aby na mě jako anonyma v zamýšleném vláknu „jakou ideálně přízemní trampolínu pro vnouče“ vyšel nějakej trapnej plevel.
![]()
@sirikit píše:
V poslední době vzniká každý den několik diskuzí, kdy anonymitu opravdu nechápu.
Například dnes téma „Jaké teď nosíte oblečení“, případně další anonymka potřebuje vyřešit intimní problém, kam by tak měli s rodinou příští rok vyrazit na dovolenou.
Pořád ještě platí pravidlo „anonymy jenom u choulostivých diskuzí“, nebo plánujete rozšířit herbář a zaanonymujeme se davově všichni?
Taky myslím, že je to špatně. Je to znevažování možnosti anonymity pro případy, že ji někdo opravdu potřebuje. Nejde o život, spíš o to, že tady prostě klesá úroveň.Toto je další známka.
@sirikit píše:
Tak zas když si třeba někdo nedokáže sám vybrat nějaký hezoučký obrázek, rád nechá na systému, aby mu přidělil slušivou kytí.
Proto se ptám, jak to bude s rozšířením botanické zahrady, nerada bych, aby na mě jako anonyma v zamýšleném vláknu „jakou ideálně přízemní trampolínu pro vnouče“ vyšel nějakej trapnej plevel.![]()
![]()
@rokris píše:
Taky myslím, že je to špatně. Je to znevažování možnosti anonymity pro případy, že ji někdo opravdu potřebuje. Nejde o život, spíš o to, že tady prostě klesá úroveň.Toto je další známka.
Ano, úplný souhlas.
Ono by to asi jedno bylo, ale anonyma mám prostě interně zařazeného jako nedůvěryhodného už z principu. Někdo, kdo se stydí za svůj anonymní nick na internetovém fóru v totálně banálním tématu.
Pak i třeba zajímavý názor je pro mě automaticky „za míň“, už jenom tím „no name“ v podpisu.
O opravdu intimních, osobních nebo finančních otázkách samozřejmě nemluvím.
Pravděpodobně je to jenom moje osobní úchylka stát si pod svým profláknutým nickem za tím, co píšu, a případně za to i dostat kartáč, ale vážně mi připadá, že současným přílivem „květinových dětí“ úroveň webu klesá.
Přijde mi to škoda. ![]()
teď když se dají anonymy rozlišit, tak je mi to většinou jedno. Vyjde to nastejno jako nově založený nick
ja myslim, ze anonym je nekdy dobry i kdyz treba se v diskusi mluvi o jinem (dospelem) cloveku, kteremu by vadilo probirat ho verejne..ale na tema obleceni to taky nechapu ![]()
@sirikit píše:
Ano, úplný souhlas.
Ono by to asi jedno bylo, ale anonyma mám prostě interně zařazeného jako nedůvěryhodného už z principu. Někdo, kdo se stydí za svůj anonymní nick na internetovém fóru v totálně banálním tématu.
Pak i třeba zajímavý názor je pro mě automaticky „za míň“, už jenom tím „no name“ v podpisu.
O opravdu intimních, osobních nebo finančních otázkách samozřejmě nemluvím.
Pravděpodobně je to jenom moje osobní úchylka stát si pod svým profláknutým nickem za tím, co píšu, a případně za to i dostat kartáč, ale vážně mi připadá, že současným přílivem „květinových dětí“ úroveň webu klesá.
Přijde mi to škoda.
Souhlasím. ![]()
@sirikit píše:
Tak zas když si třeba někdo nedokáže sám vybrat nějaký hezoučký obrázek, rád nechá na systému, aby mu přidělil slušivou kytí.
Proto se ptám, jak to bude s rozšířením botanické zahrady, nerada bych, aby na mě jako anonyma v zamýšleném vláknu „jakou ideálně přízemní trampolínu pro vnouče“ vyšel nějakej trapnej plevel.![]()
![]()
Podle mě jsou anonymní ty co pod svým nickem vystupují v diskuzích jako chytračky co všechno ví. Nechtějí přiznat,že mají nějaký problém,proto raději anonym.
Anonymní jsou ty,které mají sami se sebou nějaký problém a bojí se toho,aby je tady někdo nesjel. Co se toho zmiňovaného tématu týká třeba za to,že se ptá na takovou blbost,nebo ,,a to chceš jako v týhle zimě obout dítě do sandálů". ![]()
@sirikit
![]()
Také jsem si všimla, jak je poslední dobou každý druhý za kytku. U mě to funguje tak, že pokud je ten anonym zbytečný, neberu dotaz vážně a většinou se ani nezapojim do diskuze.
Ale je to na adminech, takže jedině hlásit a hlásit. ![]()
@Aduš8 píše:
Anonymní jsou ty,které mají sami se sebou nějaký problém a bojí se toho,aby je tady někdo nesjel. Co se toho zmiňovaného tématu týká třeba za to,že se ptá na takovou blbost,nebo ,,a to chceš jako v týhle zimě obout dítě do sandálů".
To mě taky napadlo. Ale je fakt, že ty roztomilé kytičky asi dělají své. Já to tušila hned, když je vypustili. ![]()