Proč chci milence?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
19.12.18 12:52

Nevěrná jsem byla s do budoucnosti určitě ještě budu. Jedná se o čistě tělesnou záležitost a nějaké moje oživení, fyzická záležitost. Troufám si tvrdit, že bych se nikdy nezamilovala. Partnera bych neopustila za předpokladu, pokud budeme mít i nadále tak pevné základy. Špatné svědomí nemám. Ale ne vždycky je to jednoduché, myslím ta logistika kolem. Pokud bych měla lhát, nebo vymyslet nějaké šílené kombinace, nedejbože do toho zapojovat kamarádky..tak to se toho ráda vzdám, nestoji to za to. Děkuji za respekt anonymu.

• Citovat
  • Upravit
1757
19.12.18 13:03
@hehehe píše:
Já jsem asi také spíše z těch, co ti rozumí, ale zaráží mě tam jedna věta: Nechci se rozvádět kvůli dětem. A nebýt dětí? Tak se rozvedeš? Pokud si odpovíš ano, spíše než nevěru a choutky bych řešila to, jestli není náhodou moje manželství mrtvé a jestli neztrácím drahocenný čas (svůj i manželův), který na tomto světě máme s člověkem, kterého nemiluji a očividně si ho ani příliš nevážím…
Nikdy nedokážeš odhadnout, zda se zamiluješ. Někdy je to velmi rychlé a nečekané.

no hele. Zase buďme realisti. Ona ze vztahu ta láska často vyprchává a pak už drží to manželství hlavně na dětech a úctě. Vidím to všude kolem sebe. Spíš jsou vyjímky ti, kteří se prostě našli a nikoho lepšího v životě už nepotkali.
Kdyby ty děti ve vztahu nebyly, tak si myslim, že bude rozvodovost tak 90 procent., ne 50.

Ale jinak souhlasim, taky si neumim představit, aby vztah držel jen na dětech. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
466
19.12.18 13:05

Ahoj, tak já jsem vdaná krátce, čili tyhle trable nemám. Myslím, že je normální pociťovat stereotyp, ale je otázka, zda kvůli tomu ohrozit manželství. I v tom novém vztahu by přišlo zevsedneni, to je jistota. Asi je podstatné, jestli je to jen stereotyp nebo vic. Pokud ti nic zasadniho nechybí, zkusila bych na tom vztahu spíš pracovat. Ono těch rodinných chlapů zas tolik není, tak abys pak nezůstala po nějakým úletu sama.
Ale nechci moralizovat. Jen vím, že někoho najít není jednoduchý, byla jsem dlouho sama - spousta zájemců o kamarádství s výhodami a vsechno ženatý.
Tak přeju dobré rozhodnutí :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1757
19.12.18 13:06
@Anonymní píše:
Nevěrná jsem byla s do budoucnosti určitě ještě budu. Jedná se o čistě tělesnou záležitost a nějaké moje oživení, fyzická záležitost. Troufám si tvrdit, že bych se nikdy nezamilovala. Partnera bych neopustila za předpokladu, pokud budeme mít i nadále tak pevné základy. Špatné svědomí nemám. Ale ne vždycky je to jednoduché, myslím ta logistika kolem. Pokud bych měla lhát, nebo vymyslet nějaké šílené kombinace, nedejbože do toho zapojovat kamarádky..tak to se toho ráda vzdám, nestoji to za to. Děkuji za respekt anonymu.

a on to teda ví? Jestli jo, tak to pak jo.
Jinak v neupřímném vztahu, kde jeden podráží druhého, by bylo docela hustý mluvit o nějakých pevných základech 8o :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1757
19.12.18 13:08
@Lalelale píše:
Mně přijde, že pokud vynecháme notorické neverniky, tak je touha po nevěře spíš důsledkem toho, že ve vztahu něco chybí nebo je něco špatně. Že finančně v manželství nic nechybí a manžel je v pohodě totiž neznamená spokojený a kvalitní vztah, i když si to člověk ani sám neuvědomuje a má pocit, že má přece všechno.
:palec: souhlas. No spokojený možná i jo, k tomu ti stačí, že základní potřeby máš uspokojený. Ale kvalitní, hluboký, šťastný, to je už druhá věc.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hroznej puberťák
19.12.18 13:16
@Anonymní píše:
Ahoj, vím, že mě některé odsoudí, ale ráda bych věděla, zda to má někdo podobně. Jsem 15 let vdaná a mám dvě děti. S manželem máme normální vztah, finančně nám nic nechybí, podnikáme výlety.. Jasně, že se občas pohádáme a manžel je celkem žárlivý. Ale ve vztahu se jaksi nudím a stereotyp mě děsně ubíjí. Možná proto si ráda vyměním flirtující smsky třeba s kolegou, dělá mi dobře, že by o mě někdo stál. Láká mě to nové, adrenalin, vzrušení. Mám i možnost dotáhnout nevěru do konce. Máte někdo podobné představy a choutky? Nechci se rozvádět kvůli dětem. Nemyslím, že bych se zamilovala, je to spíš „kamarád s výhodami“.

Ptáš se na špatném místě. Tady tě falešné moralistky ukdákají a uklovou :jazyk: :D :mavam:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
19.12.18 13:17
@teerax píše:
a on to teda ví? Jestli jo, tak to pak jo.
Jinak v neupřímném vztahu, kde jeden podráží druhého, by bylo docela hustý mluvit o nějakých pevných základech 8o :roll:

No neví, samozrejme :lol: :lol:. Pevnými základy myslím dítě, dům a milion propletenych společných věcí, zvířata, společné koníčky…a přátelství. Jestli on je věrný netuším a jsem ráda, že netuším. Ani nehodlám pátrat. Jde jen o to, že on je v sexu poměrně konzervativnejsi, než já. Také je starší. Neřekla bych, že se podrážíme. Ale je to o tom, že naše zaměstnání nám to, blbě řečeno, „dovoluje“, nemáme pravidelnou pracovní dobu a navzájem nezjistujeme, kdo kde zrovna je, protože tak to prostě je od začátku.

• Citovat
  • Upravit
1757
19.12.18 13:21
@Hroznej puberťák píše:
Ptáš se na špatném místě. Tady tě falešné moralistky ukdákají a uklovou :jazyk: :D :mavam:

tak každý sympatizuje s tím, co je mu blízké.
Ty jaksi ze své pozice moralizovat ani nemůžeš. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.12.18 13:23

zakladatelka: Vztah funguje, ale nejsem jím plně naplněná, asi tak. Není to na rozvod, ale také ne přetékající štěstím. Na seznamkách se přeci objevují inzeráty, hledám slečnu na nezávazné povyražení, jsem ženatý/vdaná a hledám diskrétní na pokec a možná něco víc. V tom se vlastně asi nacházím. Nechci měnit rodinu a dětem tátu, ale přesto hledám něco navíc pro sebe. Asi jsem sobecká, dokud byly děti maličké, vše jsem obětovala jim, teď mám pocit, že bych si ráda občas někam vyrazila atd, ale manžel chce spíš klid. Sex chce, ale občas a trochu stereotypně. Nejsem na to hrdá, proto jsem chtěla spíš porovnat zkušenosti s jinými. Nepotřebuji to schválit nebo moralizovat :-) Určitě jsem si to takhle neplánovala.

• Citovat
  • Upravit
Hroznej puberťák
19.12.18 13:32
@teerax píše:
tak každý sympatizuje s tím, co je mu blízké.
Ty jaksi ze své pozice moralizovat ani nemůžeš. :mrgreen:

Ono je to moralizování taky pěkná blbost. Ostatně půlka těch rádobymoralistek je sama křivá a falešná jak pětka, a druhá půlka jsou mladé naivní pipky, z nichž velká část po delším čase otočí, ono čerstvě vdaná z leknutí je hrdinka každá, ale o 20 letech „najednou“ spousta těch bývalých hrdinek střídá milence ostošest.

• Citovat
  • Upravit
Hroznej puberťák
19.12.18 13:38

A jen tak mimochodem, s tím předsevzetím, jak „nikdy“ nebudu nevěrný, jsem do manželství kdysi lezl taky. Jinak bych jaksi ani neženil. Jenže předsevzetí je jedna věc, a realita pak věc druhá. Jo, asi se pořádně zasmějete, před x lety bych asi moralizoval taky :mrgreen: :mavam:

• Citovat
  • Upravit
Lalelale
19.12.18 13:47
@Anonymní píše:
zakladatelka: Vztah funguje, ale nejsem jím plně naplněná, asi tak. Není to na rozvod, ale také ne přetékající štěstím. Na seznamkách se přeci objevují inzeráty, hledám slečnu na nezávazné povyražení, jsem ženatý/vdaná a hledám diskrétní na pokec a možná něco víc. V tom se vlastně asi nacházím. Nechci měnit rodinu a dětem tátu, ale přesto hledám něco navíc pro sebe. Asi jsem sobecká, dokud byly děti maličké, vše jsem obětovala jim, teď mám pocit, že bych si ráda občas někam vyrazila atd, ale manžel chce spíš klid. Sex chce, ale občas a trochu stereotypně. Nejsem na to hrdá, proto jsem chtěla spíš porovnat zkušenosti s jinými. Nepotřebuji to schválit nebo moralizovat :-) Určitě jsem si to takhle neplánovala.

Jn mi přijde, že jsi v takovém tom blbem typu vztahu, kdy to „není na rozvod“ ale šťastná nejsi a lepší to asi nebude. A člověk ani nenajde podporu jinde, páč přece peníze nechybí, manžel má rád děti a nepije. Skoro mi tohle přežívání přijde horší, než když to někde je tak špatné, že je rozvod to nejlepší řešení. Radu nemám, ale je mi tě líto. Osobní zkušenost nemám, ale myslím si, že neverou to asi beztak nevyřešís, protože se vzdy vrátíš domů do svého stereotypu, at bude milenec sebelepší borec.

• Citovat
  • Upravit
8397
19.12.18 13:58
@Hroznej puberťák píše:
Ono je to moralizování taky pěkná blbost. Ostatně půlka těch rádobymoralistek je sama křivá a falešná jak pětka, a druhá půlka jsou mladé naivní pipky, z nichž velká část po delším čase otočí, ono čerstvě vdaná z leknutí je hrdinka každá, ale o 20 letech „najednou“ spousta těch bývalých hrdinek střídá milence ostošest.

Ne nutně.

Ale roztleskávat každou, která chce být nevěrná z rozcapenosti, mi nepřijde vpořádku.

Riskovat funkční rodinu kvůli adrenalinu a vzrušení je debilovina. V kombinaci s větou „Nechci se rozvádět kvůli dětem.“ je to dvojnásobná debilovina, protože vůbec nepřipouští fakt, že se třeba bude chtít rozvést manžel.

S tímhle přístupem ten pravý adrenalin rozhodně přijde.

A s moralizováním to nesouvisí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1757
19.12.18 13:59
@Hroznej puberťák píše:
A jen tak mimochodem, s tím předsevzetím, jak „nikdy“ nebudu nevěrný, jsem do manželství kdysi lezl taky. Jinak bych jaksi ani neženil. Jenže předsevzetí je jedna věc, a realita pak věc druhá. Jo, asi se pořádně zasmějete, před x lety bych asi moralizoval taky :mrgreen: :mavam:

tak většina lidí chce věřit na věčnou lásku a že je zrovna to, co většinu ostatních nikdy nepotká. Spíš jde o to, co se nevěrou vyřeší ?:nevim: proč si teda nedovolit nový vztah, kde nebudu mít tendenci utíkat. :think: Pro mě jsou ty racionální důvody, proč zůstávat, nějak málo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8397
19.12.18 14:03
@Anonymní píše:

Hele a co vlastně cítíš k manželovi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria