Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Hroznej puberťák píše:
Ono je to moralizování taky pěkná blbost. Ostatně půlka těch rádobymoralistek je sama křivá a falešná jak pětka, a druhá půlka jsou mladé naivní pipky, z nichž velká část po delším čase otočí, ono čerstvě vdaná z leknutí je hrdinka každá, ale o 20 letech „najednou“ spousta těch bývalých hrdinek střídá milence ostošest.
Alibisticke plky
Tak pokud by ti nevadilo přijít o manžela, protože nevěra se prostě provalit může, tak do toho jdi.
@botl píše:![]()
![]()
když už se blíží ty vánoce…
To je scénka z Císařova pekaře ![]()
@Hroznej puberťák píše:
To je scénka z Císařova pekaře
Však jo, vánoční pohádka…
sim tě, to jsem chytla hned…
Kamarád s výhodami lepší než dlouholeté manželství, které klape? Taky občas sním, kouknu na pěkného chlapa, ale nikdy bych neměla odvahu, morálku, to nějak víc rozvinout. Miluju ho, i když někdy se chová fakt jak totální blbec!
Holky a kde ty milence potkavate? Na seznamce mi to prijde zoufale
@Anonymní píše:
Ahoj, vím, že mě některé odsoudí, ale ráda bych věděla, zda to má někdo podobně. Jsem 15 let vdaná a mám dvě děti. S manželem máme normální vztah, finančně nám nic nechybí, podnikáme výlety.. Jasně, že se občas pohádáme a manžel je celkem žárlivý. Ale ve vztahu se jaksi nudím a stereotyp mě děsně ubíjí. Možná proto si ráda vyměním flirtující smsky třeba s kolegou, dělá mi dobře, že by o mě někdo stál. Láká mě to nové, adrenalin, vzrušení. Mám i možnost dotáhnout nevěru do konce. Máte někdo podobné představy a choutky? Nechci se rozvádět kvůli dětem. Nemyslím, že bych se zamilovala, je to spíš „kamarád s výhodami“.
Tak a kdybych tohle tady napsal já, tak mě místní fuck/ngEverybody Army rozseka na kousíčky..
@Anonymní píše:
Na seznamce je přetlak chlapů, zoufalé je to tam naopak s milenkami
![]()
No to je problém dnešních vztahu. Radši jdou za někým jiným než aby doma řešili svoje problémy. Ještě když jste spolu 15 let, proč to ohrozit? Proč ohrozit 15 let budování vztahu kvůli jedné aféře? Ono je pro lidi jednoduší být nevěrný než doopravdy řešit problém. Tohle asi nikdy nepochopím. ![]()
@EvicT píše:
No to je problém dnešních vztahu. Radši jdou za někým jiným než aby doma řešili svoje problémy. Ještě když jste spolu 15 let, proč to ohrozit? Proč ohrozit 15 let budování vztahu kvůli jedné aféře? Ono je pro lidi jednoduší být nevěrný než doopravdy řešit problém. Tohle asi nikdy nepochopím.
Někdy totiž řešení problému nevede k vyřešení problému, neboť problém řešení nemá což přesně zjistíte po těch 15 letech „budování“ a řešení problémů…
@EvicT píše:
No to je problém dnešních vztahu. Radši jdou za někým jiným než aby doma řešili svoje problémy. Ještě když jste spolu 15 let, proč to ohrozit? Proč ohrozit 15 let budování vztahu kvůli jedné aféře? Ono je pro lidi jednoduší být nevěrný než doopravdy řešit problém. Tohle asi nikdy nepochopím.
Já taky ne. Primárně se snažim ve vztahu, a když to prostě nejde a všechny pokusy selhaly, tak ho ukončim. ![]()
Ale asi to v reálu tak moc nefunguje, jak je vidět.
Některé problémy vyřešit úplně nejdou, láska a přitažlivost taky nepřijde na povel. A velmi často má vůli něco měnit jenom jeden v páru.
A většina lidí si radši nechá tu jistotu, i když ne zcela vyhovující, protože strach ze změny je větší. ![]()
@Anonymní píše:
Že je to zoufalé?
To, že chceš podvádět je už samo o sobě totální zoufalost, nemyslíš?
myslím, že je úplně jedno, kde ho najdeš. Ale zrovna tam nebudeš mít sebemenší problém a můžeš jich mít klidně 10 na každém prstu za pár minut. Můžeš si vybrat. Hledat ve svém okolí je přece blbost.
To musí být radost mít takovéhle ženské doma…to se kukačka objeví, co by dup…povětrnou ženu spolehlivě vyléčí šárija…
Co cítíš?

RUM!