Proč chci milence?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Hroznej puberťák
19.12.18 14:19
@botl píše:
Hele a co vlastně cítíš k manželovi?

Co cítíš?
RUM!
:mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
226
19.12.18 14:25
@Hroznej puberťák píše:
Ono je to moralizování taky pěkná blbost. Ostatně půlka těch rádobymoralistek je sama křivá a falešná jak pětka, a druhá půlka jsou mladé naivní pipky, z nichž velká část po delším čase otočí, ono čerstvě vdaná z leknutí je hrdinka každá, ale o 20 letech „najednou“ spousta těch bývalých hrdinek střídá milence ostošest.

Alibisticke plky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.12.18 14:27

Tak pokud by ti nevadilo přijít o manžela, protože nevěra se prostě provalit může, tak do toho jdi.

• Citovat
  • Upravit
8397
19.12.18 15:02
@Hroznej puberťák píše:
Co cítíš?
RUM! :mrgreen:
:D :D :D

když už se blíží ty vánoce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hroznej puberťák
19.12.18 15:03
@botl píše: :D :D :Dkdyž už se blíží ty vánoce…

To je scénka z Císařova pekaře ;)

• Citovat
  • Upravit
8397
19.12.18 15:05
@Hroznej puberťák píše:
To je scénka z Císařova pekaře ;)

Však jo, vánoční pohádka… :) sim tě, to jsem chytla hned…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1950
19.12.18 15:10

Kamarád s výhodami lepší než dlouholeté manželství, které klape? Taky občas sním, kouknu na pěkného chlapa, ale nikdy bych neměla odvahu, morálku, to nějak víc rozvinout. Miluju ho, i když někdy se chová fakt jak totální blbec!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.12.18 16:03

Holky a kde ty milence potkavate? Na seznamce mi to prijde zoufale

• Citovat
  • Upravit
2013
19.12.18 16:23
@Anonymní píše:
Ahoj, vím, že mě některé odsoudí, ale ráda bych věděla, zda to má někdo podobně. Jsem 15 let vdaná a mám dvě děti. S manželem máme normální vztah, finančně nám nic nechybí, podnikáme výlety.. Jasně, že se občas pohádáme a manžel je celkem žárlivý. Ale ve vztahu se jaksi nudím a stereotyp mě děsně ubíjí. Možná proto si ráda vyměním flirtující smsky třeba s kolegou, dělá mi dobře, že by o mě někdo stál. Láká mě to nové, adrenalin, vzrušení. Mám i možnost dotáhnout nevěru do konce. Máte někdo podobné představy a choutky? Nechci se rozvádět kvůli dětem. Nemyslím, že bych se zamilovala, je to spíš „kamarád s výhodami“.

Tak a kdybych tohle tady napsal já, tak mě místní fuck/ngEverybody Army rozseka na kousíčky..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hroznej puberťák
19.12.18 16:28
@Anonymní píše:

Na seznamce je přetlak chlapů, zoufalé je to tam naopak s milenkami :D :jazyk: :mavam:

• Citovat
  • Upravit
31
19.12.18 22:40

No to je problém dnešních vztahu. Radši jdou za někým jiným než aby doma řešili svoje problémy. Ještě když jste spolu 15 let, proč to ohrozit? Proč ohrozit 15 let budování vztahu kvůli jedné aféře? Ono je pro lidi jednoduší být nevěrný než doopravdy řešit problém. Tohle asi nikdy nepochopím. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
234
19.12.18 22:44
@EvicT píše:
No to je problém dnešních vztahu. Radši jdou za někým jiným než aby doma řešili svoje problémy. Ještě když jste spolu 15 let, proč to ohrozit? Proč ohrozit 15 let budování vztahu kvůli jedné aféře? Ono je pro lidi jednoduší být nevěrný než doopravdy řešit problém. Tohle asi nikdy nepochopím. :think:

Někdy totiž řešení problému nevede k vyřešení problému, neboť problém řešení nemá což přesně zjistíte po těch 15 letech „budování“ a řešení problémů…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1757
19.12.18 22:46
@EvicT píše:
No to je problém dnešních vztahu. Radši jdou za někým jiným než aby doma řešili svoje problémy. Ještě když jste spolu 15 let, proč to ohrozit? Proč ohrozit 15 let budování vztahu kvůli jedné aféře? Ono je pro lidi jednoduší být nevěrný než doopravdy řešit problém. Tohle asi nikdy nepochopím. :think:

Já taky ne. Primárně se snažim ve vztahu, a když to prostě nejde a všechny pokusy selhaly, tak ho ukončim. :nevim:
Ale asi to v reálu tak moc nefunguje, jak je vidět.
Některé problémy vyřešit úplně nejdou, láska a přitažlivost taky nepřijde na povel. A velmi často má vůli něco měnit jenom jeden v páru.
A většina lidí si radši nechá tu jistotu, i když ne zcela vyhovující, protože strach ze změny je větší. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.12.18 02:44
@Anonymní píše:

Že je to zoufalé? :zed: To, že chceš podvádět je už samo o sobě totální zoufalost, nemyslíš? :lol: myslím, že je úplně jedno, kde ho najdeš. Ale zrovna tam nebudeš mít sebemenší problém a můžeš jich mít klidně 10 na každém prstu za pár minut. Můžeš si vybrat. Hledat ve svém okolí je přece blbost.

• Citovat
  • Upravit
ontar
20.12.18 02:53

To musí být radost mít takovéhle ženské doma…to se kukačka objeví, co by dup…povětrnou ženu spolehlivě vyléčí šárija…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky