Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Tak jak ho mam dostat ze srdce?Rikala jsem si ze za par mesicu budu v pohode, ale uz to bude rok a ja porad brecim jak blbka
A Ty víš, že on cítí to samé, že je schopný vytvořit zázemí pro Tebe a Tvé děti?
@Anonymní píše:
Tak jak ho mam dostat ze srdce?Rikala jsem si ze za par mesicu budu v pohode, ale uz to bude rok a ja porad brecim jak blbka
no a rekl ti on nekdy, ze by s tebou chtel byt na stalo? ze by chtel aby odesla od partnera? ze by se postaral o tvoje deti?
chlapi se casto rozhoduji taky rozumem. nerikam, ze te svedl a odkopnul, ale proste treba na druhou stranu ani nechtel zacinat trvaly vztah na takhle slozitem zaklade. neco jineho je stravit s nekym prijemny cas, neco jineho je zacit rozumove uvazovat nad spolecnou budoucnosti a praktickym provedenim.
@Anonymní píše:
Poznal. Ale jen, ze se neco deje. Nic nevi. Jak to dopadlo u tebe? srdce nebo rozum?
rozum. Ono na manželovi mi stále záleželo, nemohla jsem mu říct, že všechno, co jsme vybudovali, jen tak proletí oknem. Nakonec jsem si s manželem pořídila dítě a s milencem to skončila. Manželství pokračuje dál, dítě je předškolák, plánujeme další. ![]()
Co zkusit pořešit sebe? Přestat se přizpůsobovat partnerovi a být sama za sebe. Pokud se to povede a oba to ustojíte (předpokládám, že kvůli oblečení a barvě vlasů se normální člověk nerozchází), tak může jít o obohacení vztahu, protože budete dvě rovnoprávné osoby, takhle se víceméně kvůli své minulosti stavíš do role podřízené osoby a partnera do role šéfa - žádný div, že to není ono, když to nejsi ty.
A pokud to nevydrží, může to být aspoň tvůj rozvoj a něco, co si natrénuješ pro další vztahy. On totiž málokdo normální dlouhodobě zvládne „beztvarého“ partnera (pardon), který se vždy a všude přizpůsobí.
@Anonymní píše:
rozum. Ono na manželovi mi stále záleželo, nemohla jsem mu říct, že všechno, co jsme vybudovali, jen tak proletí oknem. Nakonec jsem si s manželem pořídila dítě a s milencem to skončila. Manželství pokračuje dál, dítě je předškolák, plánujeme další.
Prave toto jsou me duvody proc jsem se to bala priznat a vztah ukoncit. Ale zijeme jako. kamaradi
@Knihomyš jenze kdyz si oblecu saty ktere se mi libi tak on vytresti oci jezisi co to mas na sobe v tom nejdes ze??? Nebo kdyz se nenamaluju. Zlato jdi se namalovat vypadas tak nejak divne… Atd atd adt… Proc mas culik? Mas v tom klapate usi a kdyz se na nej udivene podivam tak rekne no jdi si tak sorry ze jsem neco rekl. Tome nebavi. Mame ted tak celkove krizi a ta mi pridava myslet na toho „praveho“. Tomu jsem se libila ve „svych“ satech. Kdyz jsem byla v outfitu meho pritele tak.mi na to rekl ze ty saty pred tim mi slusely vic. Kdyz jsem mela culik tak rikal ze vypadam lip. To jsou drobnosti no, ale spousta drobnosti udela jeden velky pocit.
@Ali-Ali píše:
no a rekl ti on nekdy, ze by s tebou chtel byt na stalo? ze by chtel aby odesla od partnera? ze by se postaral o tvoje deti?chlapi se casto rozhoduji taky rozumem. nerikam, ze te svedl a odkopnul, ale proste treba na druhou stranu ani nechtel zacinat trvaly vztah na takhle slozitem zaklade. neco jineho je stravit s nekym prijemny cas, neco jineho je zacit rozumove uvazovat nad spolecnou budoucnosti a praktickym provedenim.
Jo on to planoval. Planoval spolecnou budoucnost a co a jak by bylo. On chtel se mnou byt a rikal mi to porad. Nikdy me ale nenutil at svuj vztah ukoncim a opustim pritele. A ja se ridila rozumem. Spise bych rekla, ze jsem mela strach to priznat. A ublizit priteli. Tak na nem porad hledam to pekne.
Vo tom to je - ustát kritiku a chovat se (oblékat, česat atd.) tak, jak chci já
(samozřejmě, že se někdy chci přizpůsobit, udělat radost apod., ale je to moje svobodná volba, ne podlehnutí cizímu tlaku). Nikdy nenajdeš člověka, se kterým byste se shodli na všem (i když zkraje nebo při malém kontaktu to tak může vypadat). A pokud se budeš přizpůsobovat, protože být sama sebou „tě nebaví“, sklouzneš zas tam, kde jsi teď.
@Anonymní píše:
@Knihomyš jenze kdyz si oblecu saty ktere se mi libi tak on vytresti oci jezisi co to mas na sobe v tom nejdes ze??? Nebo kdyz se nenamaluju. Zlato jdi se namalovat vypadas tak nejak divne… Atd atd adt… Proc mas culik? Mas v tom klapate usi a kdyz se na nej udivene podivam tak rekne no jdi si tak sorry ze jsem neco rekl. Tome nebavi. Mame ted tak celkove krizi a ta mi pridava myslet na toho „praveho“. Tomu jsem se libila ve „svych“ satech. Kdyz jsem byla v outfitu meho pritele tak.mi na to rekl ze ty saty pred tim mi slusely vic. Kdyz jsem mela culik tak rikal ze vypadam lip. To jsou drobnosti no, ale spousta drobnosti udela jeden velky pocit.
a nebylo by lepsi, kdybys byla sama? Tenhle stavajici taky nevyzniva jako nejaky vzorny beranek. Neupinala bych se na milence, ktery se fakt zachoval dle hesla vosustit a vopustit, ale na druhou steanu preci nejsi povinna zustavat s clovcekem, ktery zjevne nerespektuje tvoji osobnost a vpoidstate te srazi, pokud neni po jeho. Chapu, ze v poirovnani s tim predchozim magorem vysel lip, ale takove srazeni na hrane urazky taky neni uplne normalni ![]()
@Anonymní píše:
Jo on to planoval. Planoval spolecnou budoucnost a co a jak by bylo. On chtel se mnou byt a rikal mi to porad. Nikdy me ale nenutil at svuj vztah ukoncim a opustim pritele. A ja se ridila rozumem. Spise bych rekla, ze jsem mela strach to priznat. A ublizit priteli. Tak na nem porad hledam to pekne.
Pokud by se sem nedostal žádný ze zdejších pánů, aby ti to řekli osobně, tak upozorňuji, že chlap je většinou pro dobrý sex schopen říct prakticky cokoliv, dle hesla „slibem nezarmoutíš“. A zamilovaná žena kvalitněji souloží.
@Knihomyš píše:
Pokud by se sem nedostal žádný ze zdejších pánů, aby ti to řekli osobně, tak upozorňuji, že chlap je většinou pro dobrý sex schopen říct prakticky cokoliv, dle hesla „slibem nezarmoutíš“. A zamilovaná žena kvalitněji souloží.
Jenze mu o sex neslo. Kdyby jo, tak ho nemáme jen jednou. Fakt neslo. Verte.
Jo a ten sex doma. Pritel se mi priznal, ze ho nebavi mi delat dobre. Nema rad predehry, libani, hlazeni. O podobnem jsem uz tady cetla takze asi neni zadna vyjimka. Prave ze ten „pravy“, s nim nebyl sex, ale milovani. A to ja s partnerem nikdy nezazila. Jenze jak jsem to mohla vedet, kdyz prvni chlap byl magor a druhy rychlik.To jsem poznala a s milencem. Jak z toho ven? ![]()
@Anonymní píše:
Jenze mu o sex neslo. Kdyby jo, tak ho nemáme jen jednou. Fakt neslo. Verte.
Ale jak je na tom v současné době? Přece jen už je to rok, mohl změnit názor, někoho potkat…
@Meha píše:
Ale jak je na tom v současné době? Přece jen už je to rok, mohl změnit názor, někoho potkat…
Jsme v kontaktu, vim jak zije a ze nikoho nema. Ale o citech se bavit nechce. Jen nedavno napsal, ze se mu styska.
Poznal. Ale jen, ze se neco deje. Nic nevi. Jak to dopadlo u tebe? srdce nebo rozum?