Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
To udělal dobře, že to ukončil - věděl, že si ničeho nevážíš.
@Anonymní píše:
Nevím jak začítPadla na me depka a taky jsem si poplakala. Jsem 6 let s fajn klukem. Je mi 30 a on je o par let mladsi. Je to spise vztah z rozumu. V dobe kdy jsme se potkali jsem to nebyla JA. Byla jsem ustrasena troska co se bala cokoli citit a rict NE. Prosla jsem si hodne krutym domacim nasilim. Rany pesti, amalni znasilnovani, rozriskany nabytek. Proste ted uz tomu ani neverim ze jsem to prozila. A zamiloval se do me jeden kluk. Prvni schuzka, druha schuzka atd…po dvou mesicich prvni milovani, potom jsme spu zacali bydlet a on mi pomohl se z minulosti dostat. Nikdy jsem do nej nebyla zamilovana, ale cas tak plynul a ja jsem z nej citila jistotu a silu. Je velice zodpovedny a pro zivot super. Pracovity, vesely, mily a tak. Ale ja porad citila, ze to neni „ono“. Cas tak plynul… Opravil byt, kpupili jse si stejne kola, stejne helmy, brusle. Moje deti mu rikaji tatko. Ma je rad. Po peti letech jsem potkala toho „praveho“ a ano, byla jsem neverna. Citila jsem ze je to on, muz na ktereho jsem cekala. Jenze co ted? Mam rodinu, citim se byt svemu partnerovi vdecna, zavazana. Jsme ale spise kamaradi. Sex je o nicem. Nedokaze mi dat to, co chci. Celou dobu. S tim „pravym“ jsme se milovali jen jednou a ja mam porad lechtani v brise kdyz na to myslim. Aby jste si nemyslely ze me zblbnul jen ten prvni sex, ten byl az po pul roce co jsme se stykali. Proste jsme si jen povidali. Prozivali spolu vsedni veci a ty drobnosti ci jsem na nem pozorovala mi rikaly ze je to opravdu ON. Muj partner me chtel od zacatku menit. A taky ze zmenil, uces, styl oblekani, styl zivota. Nesdili se mnou me radosti a nazory, a ja protoze jsem byla zvykla ze vztahu s nasilnikem se prizpusobovat jsem aniz bych partnerovi rekla ze to nejsem ja, jsem se proste postupem casu zmenila k obrazu jeho. Ten „pravy“ to ukoncil. Trapil se tim, ze prijdu domu a tam mam skveleho muze a nedokazu se odhodlat jit s pravdou ven. Jsem clovek co se ridi rozumem. Bohuzel. Ted jsem si precetla jen nadpis clanku „muz vyhral miliony a zamilovala se do nej barbina i kdyz byl tlusty a on okamzite opustil manzelku“. Proc to nekdo dokaze a ja ne? Nevideli jsme se skoro rok a ja pro toho „praveho“ porad placu. On byl totiz JA. Stylem zivota, nazory, mel rad stejne veci. Muj partner je pravy opak me tak se neustale prizpusobuju. Ted proste na me padla zase tesknota. Omlouvam se za chyby a zmatene psani. Pisu na mobilu a muselo to ze me vsechno rychle ven.
Kdyztak pisni SZ muzeme pokecat..
Ono něco jiného je se potají scházet a šeptat si pěkná slova a něco jiného je s někým sdílet domácnost a vychovávat děti. On pak ten pan dokonalý, který padne do reality všedního dne se rychle změní. Já bych ti radila zůstat při zemi. Vlastně děti nejsou partnera, přijmul je za vlastní. Pokud ti tvůj nový partner nabízí kompletní zázemí, zná děti, chce je vychovávat, tak snad se dá uvažovat, ale pokud po jednom sexuálním zážitku děláš závěry, a ještě rok zpět, tak rychle rozum do hrsti, srdce někdy bohužel zklame.
Hele, z mé zkušenosti - před pár lety jsem se seznámila v baru s jedním mužem, boužel ženatým. Sex byl fantastický, názory stejné jako já, ale jen do chvíle kdy jsem chtěla něco víc, pak se z něj vyklubal d-bil. Nebudu tady psát detaily jak mi tvrdil, že opustí ženu, že ji nemiluje a ona pry taky někoho má, že je s ní jen kvůli dceři. Vše byli kecy. Kdyby mu šlo s tebou o něco víc, tak tady nepíšeš toto. Vídali by jste se třeba dále a tak. Prosím o zachování anonymu byla to moc osobní záležitost to co jsem tu popsala.
Jinymi slovy te svedl, vobtahnul a pak te slechetne prenechal stavajicimu partnerovi a zdekoval se. No to je opravdu muz vsech zenskych snu ![]()
Vaz si chlapa, ktery ti je uz delsi dobu oporou a stoji pri tobe. to neni samozrejmost a rozhodne neni automaticke, ze i ten tvuj „pravy“ by byl takovy. casto ti nasi „muzi snu“ jsou nepouzitelni v realnem zivote. tot i ma zkusenost. par let jsem s takovym panem bozskym stravila, je to uzasne, ale docasne.
nevim, proc se tak podcenuje vyber partnera rozumem. jasne, ze tam musi byt i neco vic, ale na ten rozum bych nezapominala…
Dekuji za vsechny negativni nazory, ale stejne si myslim, ze mi to nepomuze.
Tech vsednich situaci bylo opravdu mnoho a je to hodne slozity pribeh. Sex v mych citech nehral zadnou roli. A kdyby zalezelo na me, tak by byl pri kazde prilezitosti jenze on nechtel. Chtel si povidat, tulit se, hladit me a smat se se mnou. Ma stejne nazory. Ja si porad rikam ze buh vi co by bylo po par letech. Kdyz jsme se loucivali tak mel vzdy slzy v ocich. Tak ja nevim. V kontaktu jsme. Obcas si napiseme.
@elvia2 Jak to myslis? Ze si nevazim sveho partnera? Asi jo, ze?
@Anonymní píše:
Dekuji za vsechny negativni nazory, ale stejne si myslim, ze mi to nepomuze.Tech vsednich situaci bylo opravdu mnoho a je to hodne slozity pribeh. Sex v mych citech nehral zadnou roli. A kdyby zalezelo na me, tak by byl pri kazde prilezitosti jenze on nechtel. Chtel si povidat, tulit se, hladit me a smat se se mnou. Ma stejne nazory. Ja si porad rikam ze buh vi co by bylo po par letech. Kdyz jsme se loucivali tak mel vzdy slzy v ocich. Tak ja nevim. V kontaktu jsme. Obcas si napiseme.@elvia2 Jak to myslis? Ze si nevazim sveho partnera? Asi jo, ze?
Kdyby byl tak uzasny a slo mu o Tebe a tve dite/deti rozhodne by se snazil vice. Navic pamatuj si, ze chlapi taky umi byt „heeerecky“. Kamaradka prozivala dokonaly letity vztah a najednou rozchod jako s cisteho nebe, panacek to obrecel, byl s ni v kontaktu, ale stejne si pak nasel jinou.
Je mi líto toho tvého partnera. Posloužil jako převozník a teď ho odkopneš. Každý by měl jít do vztahu jen pokud je na to zralý, tys tenkrát holt nebyla.
Tak jak ho mam dostat ze srdce?
Rikala jsem si ze za par mesicu budu v pohode, ale uz to bude rok a ja porad brecim jak blbka ![]()
@Anonymní píše:
Tak jak ho mam dostat ze srdce?Rikala jsem si ze za par mesicu budu v pohode, ale uz to bude rok a ja porad brecim jak blbka
Partner na tobě nic nepoznal? ![]()
@Gina108 píše:
Je mi líto toho tvého partnera. Posloužil jako převozník a teď ho odkopneš. Každý by měl jít do vztahu jen pokud je na to zralý, tys tenkrát holt nebyla.
To vis ze ho neodkopnu. Porad na nem hledam to dobre abych prebila ty city. Ale porad mi tam ten pan bozsky skace
Zrala jsem fakt nebyla. Ted bych do toho vztahu nesla, protoue jsem ho absolutne neznala tak bych nesla do vztahu s nekym o kom nevim nic. Ani na prvni schuzku bych nesla. Toho pana bozskeho znam uz par let, ale nikdy jsme nebyli kamaradi. Jen z jedne vesnice. Vim jak se chova, jak zije, a tak.
@SlecnaSally píše:
Partner na tobě nic nepoznal?
nemusí, když si dá ženská pozor. Zažila jsem. Trvalo to přes půl roku.
Nejsem zakladatelka.
Nevím jak začít
Padla na me depka a taky jsem si poplakala. Jsem 6 let s fajn klukem. Je mi 30 a on je o par let mladsi. Je to spise vztah z rozumu. V dobe kdy jsme se potkali jsem to nebyla JA. Byla jsem ustrasena troska co se bala cokoli citit a rict NE. Prosla jsem si hodne krutym domacim nasilim. Rany pesti, amalni znasilnovani, rozriskany nabytek. Proste ted uz tomu ani neverim ze jsem to prozila. A zamiloval se do me jeden kluk. Prvni schuzka, druha schuzka atd…po dvou mesicich prvni milovani, potom jsme spu zacali bydlet a on mi pomohl se z minulosti dostat. Nikdy jsem do nej nebyla zamilovana, ale cas tak plynul a ja jsem z nej citila jistotu a silu. Je velice zodpovedny a pro zivot super. Pracovity, vesely, mily a tak. Ale ja porad citila, ze to neni „ono“. Cas tak plynul… Opravil byt, kpupili jse si stejne kola, stejne helmy, brusle. Moje deti mu rikaji tatko. Ma je rad. Po peti letech jsem potkala toho „praveho“ a ano, byla jsem neverna. Citila jsem ze je to on, muz na ktereho jsem cekala. Jenze co ted? Mam rodinu, citim se byt svemu partnerovi vdecna, zavazana. Jsme ale spise kamaradi. Sex je o nicem. Nedokaze mi dat to, co chci. Celou dobu. S tim „pravym“ jsme se milovali jen jednou a ja mam porad lechtani v brise kdyz na to myslim. Aby jste si nemyslely ze me zblbnul jen ten prvni sex, ten byl az po pul roce co jsme se stykali. Proste jsme si jen povidali. Prozivali spolu vsedni veci a ty drobnosti ci jsem na nem pozorovala mi rikaly ze je to opravdu ON. Muj partner me chtel od zacatku menit. A taky ze zmenil, uces, styl oblekani, styl zivota. Nesdili se mnou me radosti a nazory, a ja protoze jsem byla zvykla ze vztahu s nasilnikem se prizpusobovat jsem aniz bych partnerovi rekla ze to nejsem ja, jsem se proste postupem casu zmenila k obrazu jeho. Ten „pravy“ to ukoncil. Trapil se tim, ze prijdu domu a tam mam skveleho muze a nedokazu se odhodlat jit s pravdou ven. Jsem clovek co se ridi rozumem. Bohuzel. Ted jsem si precetla jen nadpis clanku „muz vyhral miliony a zamilovala se do nej barbina i kdyz byl tlusty a on okamzite opustil manzelku“. Proc to nekdo dokaze a ja ne? Nevideli jsme se skoro rok a ja pro toho „praveho“ porad placu. On byl totiz JA. Stylem zivota, nazory, mel rad stejne veci. Muj partner je pravy opak me tak se neustale prizpusobuju. Ted proste na me padla zase tesknota. Omlouvam se za chyby a zmatene psani. Pisu na mobilu a muselo to ze me vsechno rychle ven.