Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Jenze mu o sex neslo. Kdyby jo, tak ho nemáme jen jednou. Fakt neslo. Verte.
Je možné, že mu ten jediný nevyhovoval.
@Anonymní píše:
Tak jak ho mam dostat ze srdce?Rikala jsem si ze za par mesicu budu v pohode, ale uz to bude rok a ja porad brecim jak blbka
žij v realitě.
Jestli děti mají přítele rádi, tak bude lepší, když s ním zůstaneš. S tím druhým by to třeba nedopadlo a co děti. Záleží také, jestli by ses o vás sama finančně postarala.
Kdybys neměla děti, tak bych napsala, at to zkusíš s tím druhým…
@Anonymní píše:
Tak jak ho mam dostat ze srdce?Rikala jsem si ze za par mesicu budu v pohode, ale uz to bude rok a ja porad brecim jak blbka
Snaž se vidět na stávajícím partnerovi klady, co pro Tebe udělal, co máte společného. Ono vnitřně si zprotivit chlapa (nebo naopak šíleně zidealizovat) je hrozně jednoduché. A mám pocit, že Ty to dost úspěšně děláš (obojí). Jinak věř, že každý vztah po čase trochu zevšední, zvlášť když přijdou starosti. Oba dva na něm musí pracovat, dát mu jiné kvality, hledat společnou náplň…
Kym budes v kontakte s milencom, nikdy nenajdes cestu k partnerovi. Ako si nikdy nebudes pomlaskavat nad ovesnou kasou, ked za oknom bude zmurkat slahackova torta.
Bohuzial, Ty uz nerozhodujes iba o svojom stasti. A nie je to ani o tom ci ublizis, ci neublizis partnerovi. Pretoze, koniec koncov, z tohoto pohladu je situacia nastavena tak, ze bud ublizis milencovi (pokial teda uverime ze je do Teba beznadejne zamilovany a bez Teba nevie zit), alebo ublizis partnerovi. Nemozes urobit stastnych oboch naraz.
Lenze… co Tvoje deti? Ako sa im zilo s vlastnym otcom? Ako prezivali vas rozchod? Ako reagovali na ‚noveho otca‘? Ako dlho sa s nim zzivali? Ako su stastne teraz? Ako zareaguju na dalsi rozchod? Ako sa budu zzivat s otcom cislo 3? Ako velmi im bude v zivote chybat otec cislo 2? Ostali by s nim v kontakte?
Seskoč z toho obláčku a začni stát nohama zase pěkně na zemi. Važ si toho, co máš doma. Zodpovědného, hodného, milujíciho muže co má rád nejen tebe, ale i tvé děti. Co myslíš, že by se stalo, až by ta tvoje zamilovanost vyprchala, a ona by jistojistě vyprchala, a zjistila by jsi, že máš doma úplně jiného chlapa, než do jakého jsi se zamilovala? Ono to tak totiž často bývá. Zamilovanost přejde, růžové brýle spadnou… Není nic lepšího, než vztah z rozumu, protože hned od začátku vidíš partnera, jaký opravdu je, bez těch růžových brýlí.
Zakladatelko, JDI ZA SVÝM SRDCEM. On tě život poučí.
Kolik že je ti let? Připadáš mi jak puberťačka.
Tak to, že jsi zamilovaná někde jinde, k tomu se moc vyjadřovat nebudu.. já v tomto směru lehce skeptická
.. byť netvrdím, že u Tebe to celou situaci nezhoršuje..
Tím „celou situaci“ myslím Tvůj současný vztah s partnerem
Jestli to chápu, on by Tě vlastně chtěl mít jinou než jsi opravdu, než se cítíš.. Můžu se zeptat, to Ti dříve nevadilo? Jako Tvůj handikep vnímám Tvůj předchozí „vztah“
, který Tě hodil někam jinam..
Můj názor - neřeš teď ani jednoho z nich. Resp. Tvůj přítel by měl vědět, že něco řešíš, tím něco, myslím Tebe, to samé bych dala vědět mužskému, do kterého jsi zamilovaná.. a zkusila bych určitě psychologa.
Edit: Ještě jsem chtěla dopsat, ať z toho nehroutíš a situaci nehrotíš, jo, jo, chápu, že se necítíš dobře, ale zkus se od toho odpíchnout.. a něco s tím dělat. Ale začít musíš u sebe ![]()
@Anonymní píše:
Jenze mu o sex neslo. Kdyby jo, tak ho nemáme jen jednou. Fakt neslo. Verte.
takže nejen, že má kecy v kleci, ale ani moc velkou sexuální touhu
…jooo jdi do toho, pořád vybírej a přebírej… ![]()
Zakladatelko- ano, myslela jsem, že si nevážíš přítele. Tvé povídání je samé JÁ JÁ JÁ- dost sobecký- nezapomeň na děti při tom přemýšlení o tom, kdo a co Ti udělá dobře.