Proč jsem tak ošklivá? Nevím, co mám dělat

13
19.9.25 21:23

Proč jsem tak ošklivá?

Dobrý večer
Mám problém. Občas si přijdu, že jsem vážně ošklivá, nevím jak se toho zbavit. Nevím co mám dělat abych se cítila líp a připadala si atraktivnější. Předem děkuji za odpovědi a rady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5657
19.9.25 21:25

Zkus si oholit knírek, Pipísku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
822
19.9.25 21:27

Krása je relativní pojem. Pro někoho ošklivá pro jiného krásná. Zapracuj na oblečení a buď ráda za to jaká jsi. Zajdi si na nehty ke kadeřnici a klídek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
19.9.25 21:31

@Jiřina a mockrát vám děkuji za radu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
960
19.9.25 21:38

Co konkretne se ti na sobe nelibi? Mnohe se da vylepsit ci zmenit…treba uces… a treba to vubec neni pravda, co se jednomu nelibi, pro druheho muze byt hezke ci zajimave.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3114
19.9.25 21:38

Koukni se na pár YT, Tiktok či Ig „krasavic“ před a po.. Líčení, péče o vlasy, detaily jako nehty, doplňky, decentní šperky, oblečení..- udělají své. Kolik celebrit je vlastně prvoplánovitě nehezkých, nevzhledných, ale umí se načančat a prodat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
19.9.25 21:40

@Cirrus fibratus nelíbí se mi na mě, mé odstáté uši

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.9.25 21:44

Ahoj 🌸
To, co popisuješ, zažívá spousta lidí, nejsi v tom sama. Každý má dny, kdy se necítí hezky, to ale neznamená, že jsi ošklivá. Krása není jen o vzhledu, ale i o tom, co vyzařujeme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
960
19.9.25 21:45

@pipísek57 zrovna ty se daji zakryt spravne zvolenym ucesem. Taky existuje moznost plasticke operace. Ale kdyz si dobre prohlednes okolni zeny ci nektere modelky, vsimnes si, ze nektere maji taky pekne odstavajici usi a neresi to ;) malokdo je dokonaly. Urcite mas jine prednosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
19.9.25 21:48

@Cirrus fibratus no ale oni to nejsou jenom uši, je toho spousta, a rozhodně to nechci řešit nějakým zákrokem, přijdu se že jsem malá oproti ostatním holkám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
960
19.9.25 22:02

@pipísek57 ja jsem zase prilis vysoka. Nenadelam nic. A pekne blbe se mi shani boty i obleceni…zkus to brat jako vyhodu. Muzes nosit i hodne vysoke podpadky, muzes chodit i s klukem, ktery moc nevyrostl (to ja muzu sice taky, ale neni to uplne ono ;))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.9.25 22:13

@pipísek57 zkus na sobě začít pracovat hlavně po psychické stránce. Budovat sebevědomí, hledat věci, na kterých jsi hezká a jedinečná, a být na sebe laskavější. Chce to čas a trpělivost, ale uvidíš, že když se budeš mít víc ráda a pečovat o sebe i zevnitř, pocit, že jsi atraktivní, postupně přijde. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
19.9.25 22:16

@BobinkaJEDE mockrát vám děkuji za hezkou zprávu, zlepšilo mi to večer

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76579
19.9.25 23:00
@smile_xxx píše: Více

to tu zase někdo trollí, dnes založený profil, v jiné diskusi peskuje ostatní uživatelky, které posílají osobu s hnisavým prstem znovu k lékaři,
to bude trollík takhle při večeru

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky