Proč jsem tak ošklivá? Nevím, co mám dělat

Napsat příspěvek
Velikost písma:
13
19.9.25 23:06

@stinga myslim si že se udělá za den spoustu profilu, tak proč konkrétně ja bych měla být troll? Nepeskuju nikoho, jen jsem řekla svůj nazor

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76739
19.9.25 23:07
@smile_xxx píše: Více

jo, už dočítám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76739
19.9.25 23:11
@pipísek57 píše: Více

dej foto, jak máme radit, jak jsi ošklivá, když tě nevidíme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1823
19.9.25 23:20

Zakladatelko, asi jsi ještě dost mladá, viď, možná ještě studentka. Když je žena mladá, asi si skoro každá říká, že je nehezká. Když po letech nabere kila, zkušenosti a nadhled, ž byla jenom hloupá.
Když se teprve rozkoukáváš po světě, třeba jsi ještě neměla vážnější známost, jsi prostě jen nejistá. Nevíš pořádně, co ti sluší. Nevíš, jaký bys měla zvolit účes. Atd. K tomu jednou každá dojde. A není dobře, když se v tu dobu potkáš s poznámkou, kritikou od někoho blízkého, která tě srazí ještě níž. Cokoli kritického, co někdo v okolí o tobě řekne, ti potom hodně uškodí. Existují taková studia, nechají si to tedy zaplatit, kde tě nalíčí, ostříhají, obléknou a vyfotí. A je to sakra dobrá zkušenost. Takže jdi na brigádu a zaplať si to. Kdo je tu trochu pamětnice, tak ví, že před lety v časopise /Vlasta/ bývalá stránka s proměnou. Někdy se jim to tak povedlo, že do salonu přišla šedivá myš a vyšla ven kočka. Jednu takovou proměnu jsem si dlouho schovávala. Manželku přivezl manžel. Měli spolu čtyři děti. Paní nevýrazná, šedivé vlasy do culíku. Řekli mu, aby si pro ni za určitou dobu přijel. A udělali to, že ji hotovou posadili do čekárny. A on si tam sedl, a čekal, až jeho žena vyjde ven. Ona tam seděla s ostatními…a on ji nepoznal. Ostříhaná, namalovaná, nabarvená, oblečená, vypadala o dvacet let mladší. Moc jí to slušelo. Teď dávají pořád Ostříháno, to ne něco podobného.
A dodávám, ty vůbec nemusíš být ošklivá. Ty seš ještě prostě jen nenašla. Dělej, co tě baví, měj nějaké cíle, pracuj na sobě. A neber se tak vážně.
Měla jsem známou ze školy. Obyčejná holka s trochou nadváhy. Pár let jsme se neviděly. Vdala se, měla dvě děti. Když se ke mně při náhodném setkání hlásila, já ji prostě nepoznala. Krásná mladá máma. Oči jí svítily, smála se, moderně oblečená, štíhlejší, namalovaná. Bylo vidět, že je šťastná. Nedovedla jsem tu změnu pochopit. Bylo to asi pět, šest let. Víc ne.

Takže, víš co. Lidi se pořád mění. Když se podíváš na nějaké známé lidi, jak vypadalo, když s kariérou začínali a s odstupem času po deseti, dvaceti letech, uvidíš taky ten posun. To už věděli, co jim sedne, naučili se vystupování před lidmi, jak se chovat, jak jednat, to dělá taky hodně…

Všichni jsme obyčejní lidé, všichni máme chyby…hlavu vzhůru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8106
20.9.25 00:23

To přeci ničemu nevadí, pokud nemáš v úmyslu si koupit kabriolet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16059
20.9.25 02:02

Taky nejsem zrovna nějak zvlášť vysoká a i přesto jsem o kluky, teď už chlapy, neměla nikdy žádnou nouzi. :P :lol:
Víš, atraktivita je hodně všeobecný pojem…
A jestli ti můžu poradit, tak na tom fyzickém vzhledu zase až tak moc nesejde, když má člověk rozum a srdce na správném místě a nesnaží se za každou cenu, vymýšlet blbiny. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1080
20.9.25 05:21
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1080
20.9.25 05:30

Krásný je člověk, který miluje, je laskavý, milý, pokorný, ale zároveň zná svou hodnotu, čestný, bezelstný, moudrý, atd atd. Krása opravdu není o vzhledu a neni to klišé :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1949
20.9.25 06:59

@stinga poslední dobou je jich tady čím dál víc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8106
20.9.25 10:49
@BarSu píše: Více

Normálně bych to nenapsal, abych zbytečně neubližoval, ale tohle je evidentní troll, tak trocha humoru neuškodí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3144
20.9.25 11:31
@Cirrus fibratus píše: Více

Lidé mají pady. Uniklo mi něco? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
973
20.9.25 20:30