Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
muzete mi nekdo poradit co delat.posledni tri noci se mi malej budi o pul treti a breci a neprestane dokud nedostane najist.vypije celou lahev a usne.normalne vyzdycky vypil mliko vecer a spal do rana budil se jak kdy mezi sestou az pul osmou.ale ted vypije vecer celou lahev(vcera jsem mu dala dokonce o odmerku vic mlika a stejne se to opakovalo) pak se o pul treti vzbudi vypije dalsi a pak kolem sedmi dalsi.vubec to nechapu.jakto ze mu to stacilo a ted najednou potrebuje jist i v noci kdyz uz nejedl v noci nekolik mesicu. davam mu sunar od 10.mesice.vetsi davku uz mu udelat nemuze uz vcera kdyz jsem ji navysila jsem ji do nej jen tak tak dostala.tak ted premyslim co delat.nevim jestli mu nemam davat dalsi mliko od 12.mesicu.vim ze je jeste brzo ale kdyz ma takovy hlad.nebo mate nejakou jinou radu.nevite nekdo proc zacal mit takovy hlad?
Ahoj, co přidat do večerní dávky mléka trochu rýžové kaše?? Bude to hutnější.
Hmm…Tak to by mne taky zaajimalo…Nase nejmladsi se ale budi OD NAROZENI NA JIDLO MINIMALNE DVAKRAT V NOCI......
A MA HLAD!!!!ne jen ZAMINKU.....
Tvemu chlapeckovi to mozna prestalo stacit,vyrostl......Bud rada,ze je to jen!! JEDNOU
![]()
Já už bych zkusila kaši. Buď do láhve nebo i na lžičku, víc zasytí.
davam mu vecer kasi asi hodinu a pul pred mlikem.myslite teda ze ji mam davat jeste pred spanim?
spousta holek v tomhle veku ditete odnaucuje nocni kojeni nebo proste jidlo vubec.Tvuj maly to jednou zkusil a uspel,tak proc by to nedelal dal.Nechci mu krivdit,poprve to mozna bylo zoubkama a potreboval utisit,no a mlikem se mu to zalibilo.
Farska:mala mi jedla dokud jsem ji to v noci dopravala,taky to vypadalo ze MA HLAD,ale co jsem ji to odnaucila,tak najednou hlad nema:)a ver ze nehubne a nestrada!
Kase pred spanim je dostatecny duvod ze v noci trpet nebude,a je jedno jestli basti v sest nebo v sedm.
Takze mozna najdi diskuzi jak odnaucit v noci jist.
Ahoj,
taky si myslim,ze kdyz sni pred spanim kasi i mleko, tak hlad mit nemuze!
Zkus mu v noci nic nedat, nejspis bude to drsna noc,ale pokud vydrzis dele, tak se urcite brzo vratite k celonocnimu spanku! ![]()
Preji klidne noci!
K.
ja si tim nejsem tak jista ze nema hlad protoze on to na me zkousel uz vickrat vzdycky trochu zafnukal ale kdyz jsem neprisla tak zase usnul.ale ted breci nez dostane jidlo a nepomaha ani chovani nebo kdyz mu chci dat napit tak se nenapije.prvni noc jsem to zkousela skoro hodinu mu nic nedat az nakonec na nas bouchali sousedi.
takze to neni tak jednoduche.
fakt to hlad neni,kor v tomhle veku,to uz vetsinou krasne basti i pres den..a na zoubky(dasne)jsi mu mrkla?opravdu se tim mlickem muze jen utesovat,a na to si lehce zvykne..a na sousedy se vyprdni,ono to zas tak moc nerusi..
A proč mu to mlíčko nechceš dát?? Když je to jenom jednou za noc? Asi roste tak proč by nemohl mít hlad? Než aby na mě v noci bušili sousedi, tak dám raději malýmu v noci mlíčko a v klidu se vyspíme…Postupně můžeš třeba zkoušet dávat slabší a slabší a pat si zvykne na vodu a bude po problému, já bych mu mlíčko určitě dala.
Ahoj, já bych mu to mlíčko asi dala. Já se taky kolikrát v noci vzbudím a mám hlad nebo žízeň. Ale to znají asi všichni, teda kromě Anonymní ![]()
ja jsem nerekla ze mu to mliko nechci davat jen jsem chtela vedet jestli nekdo nevi proc se najednou zacal budit jestli nekdo nemel stejnou situaci.jen jsem mu chtela nejak pomoct aby nemel hlad a mohl se vyspinkat.Dneska v noci se nevzbudil a spal az do sesti.vecer jsem mu ala kasi o neco dyl a namazala dasne gele. tak to asi pomohlo a dneska jsem objevila zub.takze to asi bylo tim ze ho budili zuby.
Holky tohle dělaly taky asi od tohohle věku, pak se to postupně posunulo až okolo půl šesté, ale prostě měly hlad. Nešlo s tím udělat nic. M.
maxaku,neco jineho je obcas a neco jineho je denne:(..a jestli se v noci budis hlady a chodis vyjidat lednici,tak ja na tom nic uzasnyho nevidim aby se to museli ucit i deti ![]()