Proč manžel přemýšlel nad prostitutkou?
- Fotoalbum (0)
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
@Anonymní píše:
Zdravím,ráda bych znala váš názor na tohle…
Když byl můj manžel ještě nezadaný a panic, přiznal mi že občas přemýšlel že zajde za prostitutkou, i když mě opakovaně přesvědčoval o tom, že v hloubi duše věděl, že tam stejně nikdy nepůjde. Proč tedy člověk opakovaně přemýšlí nad tím, že udělá něco, o čem ví, že to stejně nikdy neudělá? Nevidím v tom smysl.
Protože mu chyběl sex? Co v tom hledáš za podtext?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Anonymní píše:
Zdravím,ráda bych znala váš názor na tohle…
Když byl můj manžel ještě nezadaný a panic, přiznal mi že občas přemýšlel že zajde za prostitutkou, i když mě opakovaně přesvědčoval o tom, že v hloubi duše věděl, že tam stejně nikdy nepůjde. Proč tedy člověk opakovaně přemýšlí nad tím, že udělá něco, o čem ví, že to stejně nikdy neudělá? Nevidím v tom smysl.
No protože byl panic
Co má takový nebohý hoch dělat, když jej jinak žádná nechce? Ti
šťastnější nějakou holku nakonec uloví, ty méně šťastné pak
přepadají takové temné myšlenky…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Proč řešíš to, co bylo?
Já myslím, že každýho chlapa to láká.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Jo panic! To jsem přehlídla! No tak to je jasný, kterej kluk takhle nepřemejšlel?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
To je zas problém By mě zajímalo, jestli je ve sluneční
soustavě chlap, kterej nad tím nikdy nepřemýšlel.
Zřejmě musíme pogratulovat k absenci závažnějších problémů.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@lleennttiillkkaa píše:
Proč řešíš to, co bylo?
Já myslím, že každýho chlapa to láká.
A já zase myslím, že každý chlapa to neláká.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Neřeš kraviny z minulosti co se nestaly. A když nevidíš smysl v tom, že člověk sní nad něčím co asi nikdy neudělá, nebo nemůže mít (pominu to, že se bavíme o prostitutce) tak si asi hodne prakticky založený člověk. Vždyť na tom není nic spatnyho občas uniknout z reality aspoň v představách.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Kutil Tom píše:
A já zase myslím, že každý chlapa to neláká.
Napsala jsem to špatně, ne láká, ale určitě nad tím alespoň jednou každý přemýšlel. Jaký by to bylo.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Tady se ukazuje, ze Pretty woman nezasahla pouze zeny .
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Ty si nikdy nepřemýšlela, že by si chtěla udělat něco co víš, že nikdy neuděláš? Řešíš fakt kraviny…
Doufám, že tu za pár dní nebude diskuze na téma : Chci se rozvést
s manželem, protože myslel v pubertě na prostitutku
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Já jen nerozumím proč opakovaně přemýšlel že jednou zajde za prostitutkou, když v hloubi duše věděl, že to stejně nikdy neudělá. Chápu kdyby jen používal prostitutku ve svých představách při masturbaci, ale on také uvažoval, že své fantazie jednou zrealizuje i když by to údajně stejně nikdy neudělal. Neumím si zkrátka představit, že přemýšlím, že jednou udělám něco, o čem vím, že to stejně neudělám. Připadalo by mi to jako ztráta času, nad něčím takovým přemýšlet.
- načítám...
- Citovat
- Nahlásit
@ontarova.stara píše:
Tady se ukazuje, ze Pretty woman nezasahla pouze zeny.
No tak Pretty woman byla pohádka nejen ohledně toho konce, ale i toho, jak
prostitutky vůbec vypadaj, když si vzpomenu na ty strašidla, co
v příhraničí mávaj na auta, tak maj do Pretty woman teda sakra
daleko
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Anonymní píše:
Já jen nerozumím proč opakovaně přemýšlel že jednou zajde za prostitutkou, když v hloubi duše věděl, že to stejně nikdy neudělá. Chápu kdyby jen používal prostitutku ve svých představách při masturbaci, ale on také uvažoval, že své fantazie jednou zrealizuje i když by to údajně stejně nikdy neudělal. Neumím si zkrátka představit, že přemýšlím, že jednou udělám něco, o čem vím, že to stejně neudělám. Připadalo by mi to jako ztráta času, nad něčím takovým přemýšlet.
A teď neztrácís čas když nad tím premyslis? Očividně zbytečně
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Další podobná témata podle názvu
- Neustále si tře obličej ručičkama. Proč?
- Nahota. Stydím se před manželem
- Kolik peněz vám dává přítel/manžel, když jste na mateřské?
- Jak často pláčete a proč?
- Proč pes (fena) čůrá doma?
- Rodičovský příspěvek navýšení přes manžela
- Manžel po mě vyjel při hádce
- Nesnáším sousedku, ale proč vlastně???
Zdravím,
ráda bych znala váš názor na tohle…