Proč nemám orgasmus? :(

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
2.6.18 14:00

Je to tak půl na půl, ženy ho maj intenzivnější, ale ne vždy, chlapi zase vždy, ale žádná hitparáda to není :D já si myslím, že bych potřebovala do toho zapojit ještě klitoris, jenže nevím o nějaké dobré poloze, aby se taky dostal do hry… prakticky jsem jen nahoře a neříkam, že se mi to nelíbí, ale vyzkoušela bych i něco jiného :)

• Citovat
  • Upravit
ludmilaadamkova
2.6.18 15:26

@GabinkaCh ja mam s se svym partnerem orgaskus vzdy )) nekdy i dva :lol:

• Citovat
  • Upravit
7209
2.6.18 19:30
@ludmilaadamkova píše:
@GabinkaCh ja mam s se svym partnerem orgaskus vzdy )) nekdy i dva :lol:

Se máš no. Prostě chlap udělá šup sem šup tam a je v ráji a ženské to maj těžší

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21091
2.6.18 20:34
@GabinkaCh píše:
Se máš no. Prostě chlap udělá šup sem šup tam a je v ráji a ženské to maj těžší

Ale prosím tě. Ženská může být v ráji mnohem delší dobu a opakovaně. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ludmilaadamkova
2.6.18 20:55
@GabinkaCh píše:
Se máš no. Prostě chlap udělá šup sem šup tam a je v ráji a ženské to maj těžší

Tak asi jde o to vybirat si takove ty hracicky co si radi hraji a zkoumaji ))

• Citovat
  • Upravit
21091
2.6.18 21:15
@ludmilaadamkova píše:
Tak asi jde o to vybirat si takove ty hracicky co si radi hraji a zkoumaji ))

To většina chlapů. Ještě jsem nepotkala žádného, který by si nechtěl hrát a zkoušet nové věci,. Jen je spousta žen, které o tom nechtějí ani slyšet. Takže spíš chlapi nadavaji.
A pak jsou někteří, které je potřeba trošku popostrčit :)

Chce to trochu iniciativy a nečekat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ludmilaadamkova
2.6.18 21:19
@P4ja píše:
To většina chlapů. Ještě jsem nepotkala žádného, který by si nechtěl hrát a zkoušet nové věci,. Jen je spousta žen, které o tom nechtějí ani slyšet. Takže spíš chlapi nadavaji.
A pak jsou někteří, které je potřeba trošku popostrčit :)Chce to trochu iniciativy a nečekat :)

Tak ja jsem taky jeste nemela nehracicku. Ale vychazim z faktu ze spoustu zen mluvi o sup sup a nic vic.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
2.6.18 21:33
@Anonymní píše:
Je to tak půl na půl, ženy ho maj intenzivnější, ale ne vždy, chlapi zase vždy, ale žádná hitparáda to není :D já si myslím, že bych potřebovala do toho zapojit ještě klitoris, jenže nevím o nějaké dobré poloze, aby se taky dostal do hry… prakticky jsem jen nahoře a neříkam, že se mi to nelíbí, ale vyzkoušela bych i něco jiného :)

Zkus na konicka, ale aby ti koukal muz na zada, otocit o 180°
Taky s tim mam problem a vaginalni orgasmus jsem s muzem jeste nemela :,(
Napada me, nezkousela nektera z vas vibracni krouzek? Nejaky lepsi, ne ten za stovku :think:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
3.6.18 06:59
@ludmilaadamkova píše:
Tak asi jde o to vybirat si takove ty hracicky co si radi hraji a zkoumaji ))

A pak jsou někteří, které je potřeba trošku popostrčit :)

Chce to trochu iniciativy a nečekat :)
@Anonymní píše:
Zkus na konicka, ale aby ti koukal muz na zada, otocit o 180°
Taky s tim mam problem a vaginalni orgasmus jsem s muzem jeste nemela :,(
Napada me, nezkousela nektera z vas vibracni krouzek? Nejaky lepsi, ne ten za stovku :think:

My máme ten z EC z edice 50shades, ale pro mě moc není. Spíš pro manžela. Vaginální orgasmus mám většinou až po tom, co mám orgasmus při dráždění klitorisu. To jich mám několik i mokrých. Případně při styku s análním kolíkem.

Nikde není psáno že žena musí mít vaginální. :lol:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
25.1.19 21:20

Dobrý den,

prosím potřebuji poradit. Mám problém dojít k orgasmu. V minulých letech jsem neměla žádné potíže, vše šlo v pořádku i třeba několikrát za sebou a ted toho nemohu dosáhnout i při nejdráždivějších polohách.

V minulém roce se mi rozhodil hormonální systém a dlouho trvalo než se tělo dalo do pořádku. V té době jsem měla absolutní ztrátu libida a orgasmus se nedostavoval.

Může to být tím? Ještě nějaké pozůstatky po těch hormonech splašených? Jsem z toho smutná, zvášť když můj přítel se opravdu snaží.

Děkuji

• Citovat
  • Upravit
23.9.19 19:04

Blokací orgasmu jsem také trpěla, ale měla jsem obrovské štěstí, potkala jsem jednoho odborníka, který mi jednoduchou doslova zázračnou přírodní metodou pomohl odstranit tento blok. Vysvětlil mi, že je to psychický problém v podvědomí a souvisí také se sebevědomím, které jsem měla do té doby opravdu mizerné. Jde o jednoduchý rituál, který naučí ženu své tělo prostě milovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
22.4.20 21:17
@Tamara123456789 píše:
Blokací orgasmu jsem také trpěla, ale měla jsem obrovské štěstí, potkala jsem jednoho odborníka, který mi jednoduchou doslova zázračnou přírodní metodou pomohl odstranit tento blok. Vysvětlil mi, že je to psychický problém v podvědomí a souvisí také se sebevědomím, které jsem měla do té doby opravdu mizerné. Jde o jednoduchý rituál, který naučí ženu své tělo prostě milovat.

Podelite se o ten ritual, prosim?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital