Proč ne/mykáte?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
11592
1.1.14 13:25
@alexxa píše:
Mimochodem: jeste nesnasim, kdyz nekdo mluvi stylem ono se nam to pokakalo, ono uz to sedi… :pocitac: :pocitac: :pocitac:

Kdo? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33018
1.1.14 13:28
@Verunecka289 píše:
Múj nedávno hlásí-malýho ještě kojíme 8o tak sem se ho ptala, čím jako kojí :lol: jinak občas mi to taky ujede, ale moc často ne :-)

Mi připomíná, jak můj muž se chystal vyrazit s malým do města a hlásil, že kdyby se zdržel, tak se přebalí u něj v práci, jídlo (odstříkané mléko) si tam taky ohřejou, kdyby měl prcek hlad. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
1.1.14 13:33

Mateřský plurál se dá vysvětlit neodděleným egem. Prostě děti mají období bez ega, do kdy - to bývá různé -klidně i do 3 let a matky se ještě prostě tajké mentálně neoddělí od svého miminka hned a považují se za jednu bytost. Sice mi to někdy přijde srandovní, ale nenadávala bych za to matkám do blběn apod, jak už jsem si tu i někde přečetla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11592
1.1.14 13:34

@Gina108 já myslím, že zrovna tady se nikomu nenadává :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1907
1.1.14 13:48
@cheekymonkey píše:
Kdo? :mrgreen:

drive tchyne kdyz malou vidala jen zridka a kdysi i ucitelka na zš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11592
1.1.14 13:57
@alexxa píše:
drive tchyne kdyz malou vidala jen zridka a kdysi i ucitelka na zš

To byla reakce na to ono :D Tak mě třeba vadí, když lidi okamžitě začnou na malého automaticky šišlat :roll: Ale tak já jsem trošku postižená, mně vadí spousta věcí vymykajících se „běžné zavedené normě“ :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1907
1.1.14 14:01
@cheekymonkey píše:
To byla reakce na to ono :D Tak mě třeba vadí, když lidi okamžitě začnou na malého automaticky šišlat :roll: Ale tak já jsem trošku postižená, mně vadí spousta věcí vymykajících se „běžné zavedené normě“ :D

jj pochopila jsem, tchyne kdyz videla, ze mala uz sedi : jeziisiii ono uz to sediii a jeste sprasla ruce slak by me z toho trefil :-D a ucitelka taky ono se nam to pokakalo kdyz mluvila o nakym mrneti uz ani nevim o jakym uz tehda jsem to nono nesnasela

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11592
1.1.14 14:04
@alexxa píše:
jj pochopila jsem, tchyne kdyz videla, ze mala uz sedi : jeziisiii ono uz to sediii a jeste sprasla ruce slak by me z toho trefil :-D a ucitelka taky ono se nam to pokakalo kdyz mluvila o nakym mrneti uz ani nevim o jakym uz tehda jsem to nono nesnasela

Úplně to vidím. :D Milovaná tchyně a ještě do toho šišlá :D Dítě vyjeveně kouká, myslí si kdoví co a matka zaražená jak prd, protože neví, na co dřív reagovat :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
1.1.14 16:25
@cheekymonkey píše:
@Gina108 já myslím, že zrovna tady se nikomu nenadává :)

Tady v týhle diskuzi ne, ale myslím všeobecně tady na emiminu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.1.14 16:31

Asi mám se zakladatelkou stejnou kamarádku :mrgreen: je moc milá, chytrá, krasavice inteligentní. 'Ale pak mi povídala napínouavou historku, jak se jednou v noci nemohli vykakat a plakali a plakali, pak si masírovali bříško, pak si ho nahřívali, pak si strašně, ale strašlivě prcli a pak se pokakali, přes půl ložnice, že jim to dolítlo až na postel :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Strašlivý!!! Nevěřícně jsme na ni s mužem zírali, co se to stalo. Pak to přešlo, ale po narození dalšího dítěte je to zase zpět. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
1.1.14 16:50

Moje babička tohleto kdysi dovedla do dokonalosti, když v záchvatu ňuňání říkala malé - to jsem ale krásná holčička apod. a zazdila to hláškou - to jsem se ale pokakala :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1289
2.1.14 20:59

Ja vazne nechapu, co vam vadi na tom kdyz nekdo ‚myka‘. taky nekdy reknu dneska jsme se trikrat vycurali do nocniku, a rozhodne nikdo kolem si nemysli, ze bych tam curala s malym :roll: holt nekdo vic resi to, co se udalo a nekdo to, jak to kdo rekl..pritom kazdej musi vedet, jak to ta mama mysli a prijde mi trapny na to poukazovat nebo to shazovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
338
3.1.14 12:37

Tak já sice nemykam ale každého věc. jen zajímavý postřeh-mykají komentátoři hokeje (a asi i jiných sportech)když je nějaké mezinárodní utkání! takže pro ty co to nesnáší -raději nesledujte za měsíc v televizi olympiádu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1289
3.1.14 12:40

:) to je fakt :) tak je to dulezity a citime se toho soucasti, proto mykame

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie