Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@alexxa píše:
Mimochodem: jeste nesnasim, kdyz nekdo mluvi stylem ono se nam to pokakalo, ono uz to sedi…![]()
![]()
Kdo? ![]()
@Verunecka289 píše:
Múj nedávno hlásí-malýho ještě kojímetak sem se ho ptala, čím jako kojí
jinak občas mi to taky ujede, ale moc často ne
Mi připomíná, jak můj muž se chystal vyrazit s malým do města a hlásil, že kdyby se zdržel, tak se přebalí u něj v práci, jídlo (odstříkané mléko) si tam taky ohřejou, kdyby měl prcek hlad. ![]()
Mateřský plurál se dá vysvětlit neodděleným egem. Prostě děti mají období bez ega, do kdy - to bývá různé -klidně i do 3 let a matky se ještě prostě tajké mentálně neoddělí od svého miminka hned a považují se za jednu bytost. Sice mi to někdy přijde srandovní, ale nenadávala bych za to matkám do blběn apod, jak už jsem si tu i někde přečetla.
@cheekymonkey píše:
Kdo?
drive tchyne kdyz malou vidala jen zridka a kdysi i ucitelka na zš
@alexxa píše:
drive tchyne kdyz malou vidala jen zridka a kdysi i ucitelka na zš
To byla reakce na to ono
Tak mě třeba vadí, když lidi okamžitě začnou na malého automaticky šišlat
Ale tak já jsem trošku postižená, mně vadí spousta věcí vymykajících se „běžné zavedené normě“ ![]()
@cheekymonkey píše:
To byla reakce na to onoTak mě třeba vadí, když lidi okamžitě začnou na malého automaticky šišlat
Ale tak já jsem trošku postižená, mně vadí spousta věcí vymykajících se „běžné zavedené normě“
jj pochopila jsem, tchyne kdyz videla, ze mala uz sedi : jeziisiii ono uz to sediii a jeste sprasla ruce slak by me z toho trefil
a ucitelka taky ono se nam to pokakalo kdyz mluvila o nakym mrneti uz ani nevim o jakym uz tehda jsem to nono nesnasela
@alexxa píše:
jj pochopila jsem, tchyne kdyz videla, ze mala uz sedi : jeziisiii ono uz to sediii a jeste sprasla ruce slak by me z toho trefila ucitelka taky ono se nam to pokakalo kdyz mluvila o nakym mrneti uz ani nevim o jakym uz tehda jsem to nono nesnasela
Úplně to vidím.
Milovaná tchyně a ještě do toho šišlá
Dítě vyjeveně kouká, myslí si kdoví co a matka zaražená jak prd, protože neví, na co dřív reagovat ![]()
@cheekymonkey píše:
@Gina108 já myslím, že zrovna tady se nikomu nenadává
Tady v týhle diskuzi ne, ale myslím všeobecně tady na emiminu.
Asi mám se zakladatelkou stejnou kamarádku
je moc milá, chytrá, krasavice inteligentní. 'Ale pak mi povídala napínouavou historku, jak se jednou v noci nemohli vykakat a plakali a plakali, pak si masírovali bříško, pak si ho nahřívali, pak si strašně, ale strašlivě prcli a pak se pokakali, přes půl ložnice, že jim to dolítlo až na postel
Strašlivý!!! Nevěřícně jsme na ni s mužem zírali, co se to stalo. Pak to přešlo, ale po narození dalšího dítěte je to zase zpět. ![]()
Moje babička tohleto kdysi dovedla do dokonalosti, když v záchvatu ňuňání říkala malé - to jsem ale krásná holčička apod. a zazdila to hláškou - to jsem se ale pokakala ![]()
Ja vazne nechapu, co vam vadi na tom kdyz nekdo ‚myka‘. taky nekdy reknu dneska jsme se trikrat vycurali do nocniku, a rozhodne nikdo kolem si nemysli, ze bych tam curala s malym
holt nekdo vic resi to, co se udalo a nekdo to, jak to kdo rekl..pritom kazdej musi vedet, jak to ta mama mysli a prijde mi trapny na to poukazovat nebo to shazovat.
Tak já sice nemykam ale každého věc. jen zajímavý postřeh-mykají komentátoři hokeje (a asi i jiných sportech)když je nějaké mezinárodní utkání! takže pro ty co to nesnáší -raději nesledujte za měsíc v televizi olympiádu ![]()
to je fakt
tak je to dulezity a citime se toho soucasti, proto mykame