Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Nečetla jsem diskuzi.
Nikdy jsem nemykala, nesnáším to. Zato babičky i tatínek mykají o sto šest… Když mi tchýně popisuje, jak se vykakaly, ježí se mi srst… Navíc dítě není mimino ale čtyřleťačka a pořád je to nepustilo.
@cheekymonkey píše:
Tak já muže taky oslovuju jménem nebo různě jinak, ale před malým to je tatínek, taťka. A někde jsem četla chytrý článek, že když si partneři ve vztahu začnou říkat mámo, táto, tak je to konec jejich sexuálního života. No, tak nevím. Myslím, že stačí i těhotenství samotné a pak to nevyspání a nemusí se ti dva nutně oslovovat mamko, taťko.
Obcas si pred detma s manzelem rekneme mamko a tatko a sexualni zivot mame naprosto v poradku, takze oslovenim to nebude… ![]()
@Hanka1 píše:
Obcas si pred detma s manzelem rekneme mamko a tatko a sexualni zivot mame naprosto v poradku, takze oslovenim to nebude…
No já jen prodávám jak jsem koupila ![]()
@donaga v pubertě už budeš říkat „naše slečna“. Puberta je proto, aby se konečně oddělila pupeční šňůra. Pozoruji to na synovcích, jeden 18, druhý 14- jací byli rozkošní, když byli maličccí a teď? Na zabití ![]()
@cheekymonkey píše:
v pubertě už budeš říkat „naše slečna“. Puberta je proto, aby se konečně oddělila pupeční šňůra. Pozoruji to na synovcích, jeden 18, druhý 14- jací byli rozkošní, když byli maličccí a teď? Na zabití
No nevím co budu říkat já
máme dvojčata 13m a už teď jim říkám draci nebo teroristi
miminka to byla snad jen prvních 6 měsíců, dokud se neuměli hýbat ![]()
@CokeLady
A teď to Bárny řekni ještě v delfíní řeči: Iííík iíííík ![]()
Zakladatelce..stejne jako onikání se někdy používalo mykání. Onikání je výraz úcty člověku a když se tak o sobě vyjadřuje sám, tak myká. Leč to někdy může znít až egoisticky. Maminky, které se tak vyjadřují o svých dětech tak jen zdůrazňují důležitost jejich bytí. ![]()
Nedávno jsem si vzpomněla na tuhle diskuzi. Kolegyně má dva syny, 20 a 27 let, kteří s ní bydlí a nedávno mi říkala, že se jde objednávat k zubařce toho mladšího, protože ho bolí zub. Byli jsme pak s dětma na preventivce u zubaře (všichni tři) a nějak jsem to říkala té kolegyni.
„Byli jsme u zubaře.“
„A co?“
„Jo, máme všecko dobré.“ (ve smyslu my všichni tři)
„No já jsem zvědavá, co NÁM budou dělat.“
![]()
Nakonec se teda ukázalo, že taky objednala celou rodinu i na prevenci, ale stejně to vyznělo poměrně humorně ![]()
Múj nedávno hlásí-malýho ještě kojíme
tak sem se ho ptala, čím jako kojí
jinak občas mi to taky ujede, ale moc často ne ![]()
@Angua nééé
Tak paní je třeba zarytá mykačka, ne? ![]()
Ale je třeba sranda, mám kamarádku, co má 5m chlapečka a ona ví, jak jsem na mykání vysazená- přeci jen byla těhotná, když jsem já už měla Maxe. A je vidět, že když se mnou mluví, tak si na to dává sakra bacha, i když podle mě normálně natvrdo myká ![]()
Ale malému taky teď říkám, pojď, dáme tě na nočník, že by nějaký komplex, my, král… ![]()
@Verunecka289 píše:
Múj nedávno hlásí-malýho ještě kojímetak sem se ho ptala, čím jako kojí
jinak občas mi to taky ujede, ale moc často ne
Ale kojíme je v pořádku, my jsme taky kojili, protože jsme tuto činnost dělali oba, teda nepoužívala jsem to pořád, ale sem tam určitě jo
A pro mě kojení byla povětšinou dřina, malý se taky nadřel, takže oprávněně
Ale ti chlapi jsou v tomhle hrozní, jsem si všimla, že když se můj muž naskytne blízko mykací maminky, tak začne zvesela mykat taky. ![]()
To mi připomíná situaci ze srazu gymplu po x letech, holky byly rády, že vypadly a kluci vytasili fotky svých dětí a začali se o nich bavit ![]()
Ahoj, nectu celou diskusi, ale ja tez nemykam a nechapu to
my nekakame kaka Eli nebo ja kdyz se zamnou pririti na wc
nas neboli zuby boli jen me atd atd a jeste co mi prislo desne ujety je kamaradcina mluva se zdrobnelinama. Vypravi mi: byly jsme na vylete jely jsme vlackem nebo autickem.Dali jsme si zmrzlinku… a to mi takhle podavala v nepritomnosti deti. Kdyby to vypravela se svou dcerou a jen ji doplnovala budiz ale tohle… ![]()
Mimochodem: jeste nesnasim, kdyz nekdo mluvi stylem ono se nam to pokakalo, ono uz to sedi…
![]()
@alexxa píše:
Ahoj, nectu celou diskusi, ale ja tez nemykam a nechapu tomy nekakame kaka Eli nebo ja kdyz se zamnou pririti na wc
nas neboli zuby boli jen me atd atd a jeste co mi prislo desne ujety je kamaradcina mluva se zdrobnelinama. Vypravi mi: byly jsme na vylete jely jsme vlackem nebo autickem.Dali jsme si zmrzlinku… a to mi takhle podavala v nepritomnosti deti. Kdyby to vypravela se svou dcerou a jen ji doplnovala budiz ale tohle…
To je profesionální deformace. Všimla jsem si toho v Prostřeno, když je tam nějaká maminka s malým dítětem tak někdy používá masíčko ![]()