Proč ne/mykáte?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
mag
12862
27.11.13 19:06

Nečetla jsem diskuzi.

Nikdy jsem nemykala, nesnáším to. Zato babičky i tatínek mykají o sto šest… Když mi tchýně popisuje, jak se vykakaly, ježí se mi srst… Navíc dítě není mimino ale čtyřleťačka a pořád je to nepustilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
28.11.13 10:59
@cheekymonkey píše:
Tak já muže taky oslovuju jménem nebo různě jinak :D, ale před malým to je tatínek, taťka. A někde jsem četla chytrý článek, že když si partneři ve vztahu začnou říkat mámo, táto, tak je to konec jejich sexuálního života. No, tak nevím. Myslím, že stačí i těhotenství samotné a pak to nevyspání a nemusí se ti dva nutně oslovovat mamko, taťko. :D

Obcas si pred detma s manzelem rekneme mamko a tatko a sexualni zivot mame naprosto v poradku, takze oslovenim to nebude… ;)

• Citovat
  • Upravit
11592
28.11.13 12:16
@Hanka1 píše:
Obcas si pred detma s manzelem rekneme mamko a tatko a sexualni zivot mame naprosto v poradku, takze oslovenim to nebude… ;)

No já jen prodávám jak jsem koupila :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11592
28.11.13 12:45

@donaga v pubertě už budeš říkat „naše slečna“. Puberta je proto, aby se konečně oddělila pupeční šňůra. Pozoruji to na synovcích, jeden 18, druhý 14- jací byli rozkošní, když byli maličccí a teď? Na zabití :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6842
28.11.13 14:05
@cheekymonkey píše:
v pubertě už budeš říkat „naše slečna“. Puberta je proto, aby se konečně oddělila pupeční šňůra. Pozoruji to na synovcích, jeden 18, druhý 14- jací byli rozkošní, když byli maličccí a teď? Na zabití :D

No nevím co budu říkat já :nevim: máme dvojčata 13m a už teď jim říkám draci nebo teroristi :oops: miminka to byla snad jen prvních 6 měsíců, dokud se neuměli hýbat :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2642
28.11.13 14:47

@CokeLady
A teď to Bárny řekni ještě v delfíní řeči: Iííík iíííík :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2642
28.11.13 15:22

@CokeLady

O..m..g..!! Ryyyyyan Goooooosling!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1289
7.12.13 18:26

Zakladatelce..stejne jako onikání se někdy používalo mykání. Onikání je výraz úcty člověku a když se tak o sobě vyjadřuje sám, tak myká. Leč to někdy může znít až egoisticky. Maminky, které se tak vyjadřují o svých dětech tak jen zdůrazňují důležitost jejich bytí. :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
1.1.14 09:53

Nedávno jsem si vzpomněla na tuhle diskuzi. Kolegyně má dva syny, 20 a 27 let, kteří s ní bydlí a nedávno mi říkala, že se jde objednávat k zubařce toho mladšího, protože ho bolí zub. Byli jsme pak s dětma na preventivce u zubaře (všichni tři) a nějak jsem to říkala té kolegyni.

„Byli jsme u zubaře.“
„A co?“
„Jo, máme všecko dobré.“ (ve smyslu my všichni tři)
„No já jsem zvědavá, co NÁM budou dělat.“ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Nakonec se teda ukázalo, že taky objednala celou rodinu i na prevenci, ale stejně to vyznělo poměrně humorně :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3451
1.1.14 12:35

Múj nedávno hlásí-malýho ještě kojíme 8o tak sem se ho ptala, čím jako kojí :lol: jinak občas mi to taky ujede, ale moc často ne :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11592
1.1.14 12:49

@Angua nééé :D Tak paní je třeba zarytá mykačka, ne? :D
Ale je třeba sranda, mám kamarádku, co má 5m chlapečka a ona ví, jak jsem na mykání vysazená- přeci jen byla těhotná, když jsem já už měla Maxe. A je vidět, že když se mnou mluví, tak si na to dává sakra bacha, i když podle mě normálně natvrdo myká :D

Ale malému taky teď říkám, pojď, dáme tě na nočník, že by nějaký komplex, my, král… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11592
1.1.14 12:50
@Verunecka289 píše:
Múj nedávno hlásí-malýho ještě kojíme 8o tak sem se ho ptala, čím jako kojí :lol: jinak občas mi to taky ujede, ale moc často ne :-)

Ale kojíme je v pořádku, my jsme taky kojili, protože jsme tuto činnost dělali oba, teda nepoužívala jsem to pořád, ale sem tam určitě jo :) A pro mě kojení byla povětšinou dřina, malý se taky nadřel, takže oprávněně :) :oops: Ale ti chlapi jsou v tomhle hrozní, jsem si všimla, že když se můj muž naskytne blízko mykací maminky, tak začne zvesela mykat taky. :mrgreen:
To mi připomíná situaci ze srazu gymplu po x letech, holky byly rády, že vypadly a kluci vytasili fotky svých dětí a začali se o nich bavit :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1907
1.1.14 12:59

Ahoj, nectu celou diskusi, ale ja tez nemykam a nechapu to :nevim: my nekakame kaka Eli nebo ja kdyz se zamnou pririti na wc :-D nas neboli zuby boli jen me atd atd a jeste co mi prislo desne ujety je kamaradcina mluva se zdrobnelinama. Vypravi mi: byly jsme na vylete jely jsme vlackem nebo autickem.Dali jsme si zmrzlinku… a to mi takhle podavala v nepritomnosti deti. Kdyby to vypravela se svou dcerou a jen ji doplnovala budiz ale tohle… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1907
1.1.14 13:01

Mimochodem: jeste nesnasim, kdyz nekdo mluvi stylem ono se nam to pokakalo, ono uz to sedi… :pocitac: :pocitac: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11592
1.1.14 13:25
@alexxa píše:
Ahoj, nectu celou diskusi, ale ja tez nemykam a nechapu to :nevim: my nekakame kaka Eli nebo ja kdyz se zamnou pririti na wc :-D nas neboli zuby boli jen me atd atd a jeste co mi prislo desne ujety je kamaradcina mluva se zdrobnelinama. Vypravi mi: byly jsme na vylete jely jsme vlackem nebo autickem.Dali jsme si zmrzlinku… a to mi takhle podavala v nepritomnosti deti. Kdyby to vypravela se svou dcerou a jen ji doplnovala budiz ale tohle… :nevim:

To je profesionální deformace. Všimla jsem si toho v Prostřeno, když je tam nějaká maminka s malým dítětem tak někdy používá masíčko :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí