Proč nepřibírám?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
73
11.5.10 09:49

ahojky, buď naprosto klidná, mě samotnou to hrozně trápilo, v 5.měsíci jsem měla teprve svou nabranou pův.váhu tj.60kg(hrozně jsem zhubla blitím). Zato teďka od toho 6.měs.to valí jak na běžícím pásu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14102
11.5.10 10:11

Co já bych dala za nepřibírání…
Každý organismus je jiný, pokud ti roste a vyvíjí se dítě je vše OK. Ono je prostě stejně jen parazit a ten si vezme co potřebuje a pro tebe to holt znamená, že trochu hubneš. Neboj, určitě je mímo v pořádku :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17745
11.5.10 10:14
shani píše:
ahojky, buď naprosto klidná, mě samotnou to hrozně trápilo, v 5.měsíci jsem měla teprve svou nabranou pův.váhu tj.60kg(hrozně jsem zhubla blitím). Zato teďka od toho 6.měs.to valí jak na běžícím pásu.

Buď opravdu klidná, manželova maminka přibrala za celé těhotenství 6 kg :nevim: !Vůbec tomu nerozumím, ale kamarádka lékařka říkala, že nic nevídaného to není.
Já jsem měla opačný problém :lol: !
Důležité je jak roste miminko a kdyby bylo něco v nepořádku, určitě by jsi byla upozorněna gynekologem! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31502
11.5.10 10:19
PetaP píše:
Ahoj holky, poraďte mi prosím, jsem ve 13tt a četla jsem že bych už měla přibírat - zatím půl kila týdně.. ale já jsem od minulého týdne 2kila zhubla.. Přitom nemám ani fyz.aktivitu, jsem pořád doma a odpočívám a cpu se.. Tak PROČ?? :cry: Jsem z toho nešťastná, nevím jestli s tím mám jít hned za doktorem nebo vyčkat.. Od kdy jste začaly přibírat vy?

Prosímtě to je ok…pokud teda nezvracíš tak že nepřijmeš potravu a normálně jíš a vše je v pohodě tak je buď jen ráda ne? Já jsem 21tt a začala jsem přibírat asi před měsícem mám nahoře teprve 2 kg. A z počátku jsem ještě 3 kg zhubla A pak je teda zase nabrala zpátky…a teĎ jsem 2 kg nad původní váhu…To přijde…za celé těhu je průměr těch 10 kg klidně i míň. Takže buď v klidu nemusíš přece přibrat 25 kg to není zdravé pro tebe ani pro miminko..Já v prvním těhu přibrala 27 kg nebo 25 teď nevím a teda nic moc i dr. se hrozili že tam mám snad dvojčata žeto není možný takovej pupek…

Zato teď zatím jen 2 kg nahoře což je jen důsledkem toho že každé těhu je jiné a pokud nemáš žádné problémy tak není třeba se znepokojovat. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4621
11.5.10 10:43
PetaP píše:
Ahoj holky, poraďte mi prosím, jsem ve 13tt a četla jsem že bych už měla přibírat - zatím půl kila týdně.. ale já jsem od minulého týdne 2kila zhubla.. Přitom nemám ani fyz.aktivitu, jsem pořád doma a odpočívám a cpu se.. Tak PROČ?? :cry: Jsem z toho nešťastná, nevím jestli s tím mám jít hned za doktorem nebo vyčkat.. Od kdy jste začaly přibírat vy?

ahoj nečetla jsem co napsaly holky, ale já zhubla porvní 3 měsíce 2kg a celkově nabrala jen 6-7 a to mám měsíc pred porodem… Na tabulky kašly, každá jsme jiná a prcek si vezme co potřebuje neboj, já jsem třeba zhubla kolem stehen 3CM a zadek je taky pryč… a už se mi to nevrátilo, mám všechno v břiše.. fakt neplaš, začneš přibírat neboj, já nejvíc nabrala 20-25tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5255
11.5.10 11:59

Ahoj, neboj, při prvním dítěti jsem taky tak plašila, v podstatě se vším, každou kontrolu jsem skoro obrečela, že je určitě něco špatně. Při druhém už jsem skoro ani nepostřehla, že se blíží termín porodu :mrgreen: A při Anetce jsem na začátku zhubla 3 kg a začala přibírat až asi v 25tt. Takže klíííííd a užívej si to! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22005
11.5.10 13:26

Já při obou těhotenstvích zhubla během prvních tří měsíců 6 kilo… Pak jsem to postupně začala nabírat zpátky a při prvním těhu bylo nahoře 7 kg, při druhém 4.
Každý to má jinak, nestresuj se… pokud Tvůj gynekolog o tom ví a jinak jsi v pohodě, nic se neděje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
555
11.5.10 13:31

Měla jsem to stejně, občas zhubla, nabírat jsem začala kolem 4. měsíce - pomaloučku. Rozjelo se to po 6. měsíci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19200
11.5.10 13:33

No holky to je dobře, prostě je to poprvé tak jsem měla strach jestli není něco špatně :nevim: Ale uklidnily jste mě. Díky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17745
11.5.10 14:18
PetaP píše:
No holky to je dobře, prostě je to poprvé tak jsem měla strach jestli není něco špatně :nevim: Ale uklidnily jste mě. Díky :kytka:

Hezky si těhotenství užívej a měj se :mavam: !

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3627
11.5.10 14:20

Buď ráda, za poslední dva měsíce pak přibereš dost :o) Moje kamarádka přibrala za celé těhotenství jen 5kg, na začátku 8 zhubla a malá měla 3,5kg. Hold spotřebováváš zásoby :-) Pokud poroste miminko v pořádku, tak není důvod se bát. nezáleží na tom, kolik vážíš ty, ale kolik váží miminko a zda se mu daří. tak se neboj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30628
11.5.10 15:04

Já na začátku shodila pár kilo, pak je postupně nabrala zpátky…cca 8 kg a ty jsem nechala v porodnici. Malá měla 3,23 kg a já měla těhotenství jako takovou devítiměsíční odtučňovací kůru. Doktor říkal, že si mimčo bere ze zásob :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21531
11.5.10 21:48

hele ber to tak, že dítě je „parazit“ (moc se všem omlouvám za ten výraz, ale jako přirovnání mi to připadá nejvhodnější). prostě si z tebe vezme to co potřebuje a je vždycky v pohodě. holt je to občas na tvůj úkor. já jsem třeba zatím přibrala od začátku 0,6 kg, a to jsem 15tt.
S klárkou jsem to strašně řešila, protože mi indikvali těhu cukrovku, byla jsem na dietě a měla jsem strach, jetsli mám dostatečně pestrou stravu. nabrala jsem 8kg a Klárka měla 3,6kg porodní hmotnost. Teď odhaduji, že bude přírůstek ještě menší, jsem už od začátku těhu zase kvůli cukrovce na dietě. zhubla jsem přes boky a na prstech - navleču prstýnky, které jsem nemohla 5 let nosit… ale mimčo bude určitě v pořádku.
pohodové těhotenství a hezky si ho užívej. ono v tom prvním člověk plaší s každou maličkostí :-) :kytka: (byla jsem úplně stejná)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106
12.5.10 22:36

No já přibrala hodně po lécích a IVF a i předtím po lécích od doktora, takže mám ofi nahoře k dnešnímu dni cca 1 kg, ale celkem kdybych to měla počítat, tak 25 už mám. Doktor říká, že malá roste dobře, tak se nemusím znepokojovat. Sice jsem se smířila s představou, že přiberu skoro na 100 kg, ale díky bohu si držím kolem těch 83-84 kg, ale může se tto pořád ještě změnit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12959
12.5.10 22:58

No tak to já to mám zase naopak, přibírám už od začátku,přitom bych řekla,že jim pravidelně,nijak extra se necpu a denně mam pohybu až až a stejně neustále přibírám :cert: :cert:

Každá to má holt jinak,myslím že se nemusíš bát,že zatím nepřibíráš:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí