Proč nepřibírám?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8469
14.3.12 23:27

Ahoj Tami, neboj se nic. Já jsem v 16tt a nemám nahoře ani deko. Podle doktora je vše v pořádku. Bříško už je trošku vidět. Ale taky bych radši přibírala a měla jsem stejný obavy než jsem dočetla tuhle diskuzi. Je fakt, že já mám 63kg, ale jsem zase dost vysoká - 176cm. Takže neboj, až půjdeš k doktorovi, tak se zeptej, ale uvidíš, že to vůbec nebude řešit. Moje sestra začínala na 46kg a rodila na 51, takže v pohodě, ju? :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
TamaraAlmara
15.3.12 11:16

Díky Niky. Dnes jsem byla u doktora. Opravdu to příliš neřešil, říkal, že doba kdy trochu přiberu ještě přijde. Hlavní je, že mi není špatně a nezvracím. Takže mě to i uklidnilo. Známá měla i 44 kilo v těhotenství, což je pro mě už vrchol anorexie,ale i to se asi dá. Teď přibrala na 50 a je to fajn. Dnes měl prcek 7 cm a měl se živě k světu, takže mu evidentně nevadí, že maminka nemá moc kilo.

• Citovat
  • Upravit
8469
15.3.12 12:14

Tak to je bezvadný! Můj měl minulej UTZ 7,55 cm..:-)) Tak se těším, jak mi povyrostl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
16.3.12 08:04

Já jsem na začátku osmého měsíce a mám o kilo míň než když jsem otěhotněla. Prý jsem já i mimčo v pořádku, tak jsem v klidu. Jím na co mám chuť, ale nepřežírám se a taky ještě chodím do práce, takže si myslím, že je to i tím.
Každý to má jinak, tak pokud ti doktor řekne, že je vše ok, tak bych se tím vůbec netrápila. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8469
19.3.12 12:39

Vesly: :lol: Tak to je teda dobrý. Hlavně, že je všechno v cajku. Zrovna dneska mi říkala kadeřnice, že přibrala za celý těhotenství jen 3kg..takže holky, no stress :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
20.3.12 09:22

Kámoška rodila v zimě, přibrala za celou dobu 3kg a malej měl skoro 4kg, takže mazec. Ale vše ok :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sylviii
6.7.12 14:33

Tamara:tak to ze 44 kilo ti prijde jako vrchol anorexie me docela urazilo, ja vazim 40 merim 153 a nejsem zadna anorekticka! nekdo ma proste rychli spalovani, dost te nechapu jak muzes napsat takovou kravinu, ze ten kdo je hubenej musi bejt anorektik, to me dostalo.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky