Proč proboha nekojíš?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3839
29.2.12 22:17

já kojila jen 3 měsíce, ale nikdo se mě na nic teda neptal :nevim:
jenom jeden chlap, prý, proč nekojím. tak mu říkám: asi na to nemám vlohy, nebo kozy nebo co… :think:
a bylo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15659
29.2.12 22:19
fletnicka píše:
Gladys píše:
(některé lidi bych střílela. Mě třeba točí, když jdu, staršího za ruku, mladšího na zádech v šátku pod bundou, sedí baby na zastávce, a najednou jedna z nich úplně nahlas zařve „ježiš vona tam má ještě jedno“, protože si všimne dítka na zádech :roll: Minule jsem měla chuť vypláznout jazyk a zařvat „a v břiše mám další, babizny“ :twisted: )Jsem si představila „výrobní linku“ :lol: :mrgreen: jak v Sexmisi :lol:
:palec: „A čtyři starší jsou ve škole…“ :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15659
29.2.12 22:19

Jsem si představila výrobní linku jak v Sexmisi :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1464
29.2.12 22:21
Janichka píše:
Taky vas tady ta otazka tak se*e??? Co je komu do toho?? Nebudu vsem furt vysvetlovat jak ma moje dite alergii na laktozu, jak zvracelo obloukem vse co vypilo, jak melo nasledne hned zizen, takze u prsa co hodinu, boleni briska, do toho reflux jako krava a po zahusteni zase nekadilo( po UM spi jak beranek, je ji dobre a roste). Furt jen posloucham, hlavne koj, proc nekojis, bude furt nemocna atd..... Otvira se mi s kazdou touto otazkou kudla v kapse a zacinam ty lidi nenavidet!! Zacala jsem odpovidat ze nekojim pro to abych si mohla dat lahev vina :mrgreen:

Celkově je to kojení pojatý jako velká vymejvárna mozku a nejvíc chytrý jsou ty, kterým to šlo samo a neměly žádnej problém 8o . Jinak mě teď čeká snad všechno, o čem se tady píše - otázky o kojení a dvojčatech - a pak ještě „ježišmarja, vona tam má ještě třetí“ :jazyk: . . . takže pokud se mi to dojení opět nepodaří, minimálně si pučim hlášku, že je to kvůli vínu co si chci dát no a u dalších si pomyslím něco o prdeli :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6956
29.2.12 22:24

Jo a jeste miluju hlasky tipu: proc ji neobleces vzdyt je ji zima!!!! ( mistnost 22stupnu a mala v bodycku a puncochach!!!) to ji mam dat jako na doma kombinezu a cepici kuwa nebo co?!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3003
29.2.12 22:25
Jsi me ted fakt rozesmala :lol: ..S tou zdravou kinder cokoladou.. :mrgreen: Vsechny tyhle otazky posloucham taky porad,krome ona jeste nesedi.. :lol:
Pipet píše:
Já jsem kojila rok, takže spíš se pak každý divil, že jako ještě kojím… A Majda nastoupila do školky a je furt nemocná, od začátku roku byla ve školce 8 dní. Bezva :roll:
A ona ještě nesedí?
A ty ještě nedáváš polívečky?
To už může čokoládu, to je ta Kinder, ta je zdravá!
Trošku jí to posol, vždyť jí to nemůže chutnat!
Chudáček, jenom čistou vodu na pití…Atd… To si nevybereš :P
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14721
29.2.12 22:27
Zvědavica píše:
Janichka píše:
Taky vas tady ta otazka tak se*e??? Co je komu do toho?? Nebudu vsem furt vysvetlovat jak ma moje dite alergii na laktozu, jak zvracelo obloukem vse co vypilo, jak melo nasledne hned zizen, takze u prsa co hodinu, boleni briska, do toho reflux jako krava a po zahusteni zase nekadilo( po UM spi jak beranek, je ji dobre a roste). Furt jen posloucham, hlavne koj, proc nekojis, bude furt nemocna atd..... Otvira se mi s kazdou touto otazkou kudla v kapse a zacinam ty lidi nenavidet!! Zacala jsem odpovidat ze nekojim pro to abych si mohla dat lahev vina :mrgreen:
Celkově je to kojení pojatý jako velká vymejvárna mozku a nejvíc chytrý jsou ty, kterým to šlo samo a neměly žádnej problém 8o . Jinak mě teď čeká snad všechno, o čem se tady píše - otázky o kojení a dvojčatech - a pak ještě „ježišmarja, vona tam má ještě třetí“ :jazyk: . . . takže pokud se mi to dojení opět nepodaří, minimálně si pučim hlášku, že je to kvůli vínu co si chci dát no a u dalších si pomyslím něco o prdeli :D

Teda mě šlo kojení samo a nikdy jsem se nikoho neptala, ani nepoučovala 8)
Naopak fakt obdivuju holky, které různě odstříkávaly, dokrmovaly, týraly prsa, aby kojily. Já bych to asi nedala :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1288
29.2.12 22:27
Lilišák píše:
me zase seou otazky typu: ,,to bylo planovany??????,, ,,takhle mlada a uz dite..,, a jeste se u toho dotycni tvari se strasnou litosti jakej jsem ,,chudak,, ze me nekdo oplodnil :roll:
holt kazdej mame sve nas
avaci otazky :mrgreen:

jo tak to mně taky se*e otázky typu „to už máte další?“ a dodatek " tak brzy,vy jste blázni!" tak jsem začala odpovídat že někdo to oddřít musí za ty ostatní. Taky se na mně tváří jako na největší chudinku. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14721
29.2.12 22:28

A ještě je dobrý „Ta máma ti nic nedopřeje“ :twisted:

marketta1 píše:
Jsi me ted fakt rozesmala :lol: ..S tou zdravou kinder cokoladou.. :mrgreen: Vsechny tyhle otazky posloucham taky porad,krome ona jeste nesedi.. :lol:
Pipet píše:
Já jsem kojila rok, takže spíš se pak každý divil, že jako ještě kojím… A Majda nastoupila do školky a je furt nemocná, od začátku roku byla ve školce 8 dní. Bezva :roll:
A ona ještě nesedí?
A ty ještě nedáváš polívečky?
To už může čokoládu, to je ta Kinder, ta je zdravá!
Trošku jí to posol, vždyť jí to nemůže chutnat!
Chudáček, jenom čistou vodu na pití…Atd… To si nevybereš :P
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.2.12 22:30

Já jsem malou kojila 14 dní, nešlo nám to a postupně se začalo mlíko ztrácet až zmizelo úplně..Nikdo nám nepomohl, akorát těch keců kolem z kterých jsem byla na nervy, takže se ani nedivím, že se to mlíko ztrazilo rychlostí blesku…Byla jsem z toho hodně špatná, probrečela jsem celé noci, pořád jsem jen slyšela: ty nekojíš?!! a nejvíce mě dorazilo, když jsem přišla po šestinedělí na kontrolu ke gyndaři, ten se mě zeptal, jestli kojím a když jsem mu řekla, že ne, tak bez toho aniž by se mě zeptal na důvody, tak mi řekl: to má vaše dcera ale macechu…a to myslel smrtelně vážně…nejdříve jsem na něho hleděla jak puk, pak mi konečně došlo co vlastně řekl, ale nebyla jsem mu v tom šoku schopna rict ani ň..dodnes toho lituju, protože tím co prohlásil, me zase vrátil o par tydnu zpet, kdy jsem porad jenom brecela a nemohla se srovnat s tim, ze mala bude na UM…dnes jsem rada, ze je to tak jak to je…adelka je vcelku spokojena a ja taky, a to je myslim nejdulezitejsi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6956
29.2.12 22:30

Vidim ze se diskuze chytla:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5575
29.2.12 22:32

Ahojky,
nás nechtěla dr. pustit z porodnice, že plně nekojíme (malého jsem tam dokrmovala mateřinkou). To, že mi ho po porodu vzali na JIP a chodila jsem tam pouze ve dne po 3 hodinách (v noci mně tam nepustili, že nemám mléko a prý „naco“) a kolikrát už byl nakrmený, mi určitě nástup laktace neusnadnilo. Mám obrovská prsa a každý den na vizitě mi je dětská sestra ochmatávala a sdělovala dr. toto " no nemá je tvrdé, takže žádné mléko". Tvrdé, či nalité prsa jsem zažila až když malý prospal celou noc, ale mléka mám snad pro 3 děti. Dr. to pak završila tím, že „maminko, velká prsa nejsou na parádu, ale na krmení dítěte“. Jak já byla ráda, když jsem z porodnice odcházela. Prošla jsem si syndromem bílé bradavky, opakovanými retencemi mléka, kvasinkami na bradavkách, ale z nějakého důvodu jsem strašně chtěla kojit a plně kojíme doteď. Nikdy bych si ale nedovolila hodnotit někoho podle toho, zda kojí, nebo ne a ani se nato ptát při každé příležitosti. Je to věc každé matky a nejlepší je prostě spokojená matka a i miminko.
Na ostatní se vykašli.
Barča :kytka:

Příspěvek upraven 29.02.12 v 22:33

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6956
29.2.12 22:32
terulkaslunicko píše:
Já jsem malou kojila 14 dní, nešlo nám to a postupně se začalo mlíko ztrácet až zmizelo úplně..Nikdo nám nepomohl, akorát těch keců kolem z kterých jsem byla na nervy, takže se ani nedivím, že se to mlíko ztrazilo rychlostí blesku…Byla jsem z toho hodně špatná, probrečela jsem celé noci, pořád jsem jen slyšela: ty nekojíš?!! a nejvíce mě dorazilo, když jsem přišla po šestinedělí na kontrolu ke gyndaři, ten se mě zeptal, jestli kojím a když jsem mu řekla, že ne, tak bez toho aniž by se mě zeptal na důvody, tak mi řekl: to má vaše dcera ale macechu…a to myslel smrtelně vážně…nejdříve jsem na něho hleděla jak puk, pak mi konečně došlo co vlastně řekl, ale nebyla jsem mu v tom šoku schopna rict ani ň..dodnes toho lituju, protože tím co prohlásil, me zase vrátil o par tydnu zpet, kdy jsem porad jenom brecela a nemohla se srovnat s tim, ze mala bude na UM…dnes jsem rada, ze je to tak jak to je…adelka je vcelku spokojena a ja taky, a to je myslim nejdulezitejsi…

Tak to je fakt kreten!!!! Okamzite vymenit!!!! Ja bych ho posla do patricnych mist!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.2.12 22:36
Janichka píše:
terulkaslunicko píše:
Tak to je fakt kreten!!!! Okamzite vymenit!!!! Ja bych ho posla do patricnych mist!!!!

ja tedkom uz taky, kdyz jsem psychicky v pohode…ale tehdy to nejak neslo, byla jsem po porodu jak chodici mrtvola…a pritom je to doktor, co adelku rodil v nemocnici a vlastne ji zachranil zivot…na jednu stranu jsem mu vdecna a na druhou stranu bych ho nejradeji kopla do prdele..!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1464
29.2.12 22:36
chuanitka píše:
Zvědavica píše:
Janichka píše:
Celkově je to kojení pojatý jako velká vymejvárna mozku a nejvíc chytrý jsou ty, kterým to šlo samo a neměly žádnej problém 8o . Jinak mě teď čeká snad všechno, o čem se tady píše - otázky o kojení a dvojčatech - a pak ještě „ježišmarja, vona tam má ještě třetí“ :jazyk: . . . takže pokud se mi to dojení opět nepodaří, minimálně si pučim hlášku, že je to kvůli vínu co si chci dát no a u dalších si pomyslím něco o prdeli :D
Teda mě šlo kojení samo a nikdy jsem se nikoho neptala, ani nepoučovala 8)
Naopak fakt obdivuju holky, které různě odstříkávaly, dokrmovaly, týraly prsa, aby kojily. Já bych to asi nedala :oops:

No však právě - příjemný to není a člověk pak pod tlakem dělá věci, který jsou možná bych řekla i nedůstojný vzhledem k tomu, že nejde o život jako dřív, když nebylo UM :roll: . . . :lol: . . . ale člověk musí mít svou hlavu a nemůže se řídit tím co „frčí“ a to není jen o kojení, to je víc věcí . .. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová