Proč proboha nekojíš?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3419
6.4.12 09:34

Jo tak to se přidávám, jakmile maličká brečí, tak tatínek, nebo starší maličkej hned volají: „Mamíííí, malá má asi hlad!“ Ale to, že jedla třeba před půl hodinou, to je jako nezajímá, prostě malá má hlad a hotovo a proto brečí :lol:
Jo a a pak mě lezou na nervy od okolí kecy tipu: „Nerozmazlíš jí, když zabrečí a ty jí hned chováš?“ No, to když slyším, tak to je po mě :roll:
Tak od toho jsem si děti pořizovala, abych se jim věnovala. Starší maličkej je dnes 8 letej, „rozmazlovala“ jsem si ho taky tak a rozhodně není a nikdy nebyl rozmazlenej. Prostě si ty ratolesti ráda mazlíčkuju :* ;)
Já jsem přeci máma a já vím, co je pro mé děti nejlepší :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1288
6.4.12 10:18
@Hellísek píše:
Jo tak to se přidávám, jakmile maličká brečí, tak tatínek, nebo starší maličkej hned volají: „Mamíííí, malá má asi hlad!“ Ale to, že jedla třeba před půl hodinou, to je jako nezajímá, prostě malá má hlad a hotovo a proto brečí :lol:
Jo a a pak mě lezou na nervy od okolí kecy tipu: „Nerozmazlíš jí, když zabrečí a ty jí hned chováš?“ No, to když slyším, tak to je po mě :roll:
Tak od toho jsem si děti pořizovala, abych se jim věnovala. Starší maličkej je dnes 8 letej, „rozmazlovala“ jsem si ho taky tak a rozhodně není a nikdy nebyl rozmazlenej. Prostě si ty ratolesti ráda mazlíčkuju :* ;)
Já jsem přeci máma a já vím, co je pro mé děti nejlepší :pankac:

Takový ty řeči nechovej,šiješ si na sebe bič a tak,mám taky ráda.Teda to bych těch bičů už musela mít,taky děti ráda mazlím.Rychle to uteče a najednou člověk kouká a oni už jsou velký! :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3419
6.4.12 10:26

@janinka4444
No jasně, pěkně si to budem užívat :pankac:
A kdyby bylo nejhůř, tak se prostě seberem a utečem a necháme děcka tatínkům :lol: :mrgreen: :P :pankac:
To byl jen pokus o vtip samozřejmě ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1933
6.4.12 11:10
@janinka4444 píše:
Takový ty řeči nechovej,šiješ si na sebe bič a tak,mám taky ráda.Teda to bych těch bičů už musela mít,taky děti ráda mazlím.Rychle to uteče a najednou člověk kouká a oni už jsou velký! :roll:

Taky jsem si děti když byly miminka hodně chovala a mazlinkovala se s nima (no, s nejmladším 5ti letým synem nám to vydrželo doteď - je to můj mazlínek :hug: :srdce: ). Myslím, že se řídíme podle toho jak to cítíme a né jak nám kdo povídá. Až těm našim dětičkám bude 15, tak se pomazlit nepřijdou, tak proč si to neužít teď :! :! :! Jinak, když jsem dala dětem flašku, tak nejhůř to nesla moje tchýně :pocitac: . Mě sice nic neřekla, ale manžoj jo :pocitac: , že jaká to je škoda, že mu snad hned nemusím dávat flašku a takový ty řeči :pocitac: . Vždyť se mě ani nezeptala proč už nekojíme. S tchýní mám dobrej vztah (ona je pohodářka a rozumíme si, jen má občas nějaký výlevy :pocitac: ). Kdyby přišla a třeba se mě na to zeptala - mohli jsme si o tom popovídat, a né aby manžoj říkala, že dám prckoj hned flašku, že se jí to nelíbí :cert: . Taky bych ráda dál kojila, ale nešlo to :,( ........

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1933
6.4.12 11:11
@Hellísek píše:
@janinka4444
No jasně, pěkně si to budem užívat :pankac:
A kdyby bylo nejhůř, tak se prostě seberem a utečem a necháme děcka tatínkům :lol: :mrgreen: :P :pankac:
To byl jen pokus o vtip samozřejmě ;)

Beru a utíkám s tebou - samozřejmě děti s sebou neberem :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3419
6.4.12 11:14
@PeťulinQa 82 píše:
Beru a utíkám s tebou - samozřejmě děti s sebou neberem :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
:kytka: ;)
Jinak, to že kojení nejde, z toho si nic nedělej. Hlavně, že jsou dětičky zdravé, to je to nejdůležitější ;)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1933
6.4.12 11:23
@Hellísek píše: :kytka: ;)
Jinak, to že kojení nejde, z toho si nic nedělej. Hlavně, že jsou dětičky zdravé, to je to nejdůležitější ;)

:palec :palec: :palec: : . Ano ano, já vím, sice mi to chvíli bylo líto, ale říkala jsem si úplně to samé. Přestala jsem kojit něco po pátém týdnu (dnes je mu 5 pryč tomu nejmenšímu) a říkala jsem si to samý, než se trápit s kojením - šla jsem koupit Aventový lahvičky, Nutrilon a byly jsme spokojený oba dva :dance: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1288
6.4.12 12:37
@PeťulinQa 82 píše: :palec :palec: :palec: : . Ano ano, já vím, sice mi to chvíli bylo líto, ale říkala jsem si úplně to samé. Přestala jsem kojit něco po pátém týdnu (dnes je mu 5 pryč tomu nejmenšímu) a říkala jsem si to samý, než se trápit s kojením - šla jsem koupit Aventový lahvičky, Nutrilon a byly jsme spokojený oba dva :dance: :lol:

Mně se kojení nezdařilo nikdy a to jsem měla čtyři pokusy :D ,bohužel. Vždycky jsem do toho šla s přesvědčením,že kojit budu.Ze začátku to vypadalo,že to bude super a pak najednou prd! Tak jsem holt dala flašku a užíváme si to taky. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1288
6.4.12 12:37
@PeťulinQa 82 píše:
Beru a utíkám s tebou - samozřejmě děti s sebou neberem :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

jasný jak jinak :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna