Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
Jo tak to se přidávám, jakmile maličká brečí, tak tatínek, nebo starší maličkej hned volají: „Mamíííí, malá má asi hlad!“ Ale to, že jedla třeba před půl hodinou, to je jako nezajímá, prostě malá má hlad a hotovo a proto brečí ![]()
Jo a a pak mě lezou na nervy od okolí kecy tipu: „Nerozmazlíš jí, když zabrečí a ty jí hned chováš?“ No, to když slyším, tak to je po mě ![]()
Tak od toho jsem si děti pořizovala, abych se jim věnovala. Starší maličkej je dnes 8 letej, „rozmazlovala“ jsem si ho taky tak a rozhodně není a nikdy nebyl rozmazlenej. Prostě si ty ratolesti ráda mazlíčkuju
![]()
Já jsem přeci máma a já vím, co je pro mé děti nejlepší ![]()
@Hellísek píše:
Jo tak to se přidávám, jakmile maličká brečí, tak tatínek, nebo starší maličkej hned volají: „Mamíííí, malá má asi hlad!“ Ale to, že jedla třeba před půl hodinou, to je jako nezajímá, prostě malá má hlad a hotovo a proto brečí
Jo a a pak mě lezou na nervy od okolí kecy tipu: „Nerozmazlíš jí, když zabrečí a ty jí hned chováš?“ No, to když slyším, tak to je po mě
Tak od toho jsem si děti pořizovala, abych se jim věnovala. Starší maličkej je dnes 8 letej, „rozmazlovala“ jsem si ho taky tak a rozhodně není a nikdy nebyl rozmazlenej. Prostě si ty ratolesti ráda mazlíčkuju![]()
Já jsem přeci máma a já vím, co je pro mé děti nejlepší
Takový ty řeči nechovej,šiješ si na sebe bič a tak,mám taky ráda.Teda to bych těch bičů už musela mít,taky děti ráda mazlím.Rychle to uteče a najednou člověk kouká a oni už jsou velký! ![]()
@janinka4444
No jasně, pěkně si to budem užívat ![]()
A kdyby bylo nejhůř, tak se prostě seberem a utečem a necháme děcka tatínkům
![]()
To byl jen pokus o vtip samozřejmě ![]()
@janinka4444 píše:
Takový ty řeči nechovej,šiješ si na sebe bič a tak,mám taky ráda.Teda to bych těch bičů už musela mít,taky děti ráda mazlím.Rychle to uteče a najednou člověk kouká a oni už jsou velký!
Taky jsem si děti když byly miminka hodně chovala a mazlinkovala se s nima (no, s nejmladším 5ti letým synem nám to vydrželo doteď - je to můj mazlínek
). Myslím, že se řídíme podle toho jak to cítíme a né jak nám kdo povídá. Až těm našim dětičkám bude 15, tak se pomazlit nepřijdou, tak proč si to neužít teď
Jinak, když jsem dala dětem flašku, tak nejhůř to nesla moje tchýně
. Mě sice nic neřekla, ale manžoj jo
, že jaká to je škoda, že mu snad hned nemusím dávat flašku a takový ty řeči
. Vždyť se mě ani nezeptala proč už nekojíme. S tchýní mám dobrej vztah (ona je pohodářka a rozumíme si, jen má občas nějaký výlevy
). Kdyby přišla a třeba se mě na to zeptala - mohli jsme si o tom popovídat, a né aby manžoj říkala, že dám prckoj hned flašku, že se jí to nelíbí
. Taky bych ráda dál kojila, ale nešlo to
........
@Hellísek píše:
@janinka4444
No jasně, pěkně si to budem užívat
A kdyby bylo nejhůř, tak se prostě seberem a utečem a necháme děcka tatínkům![]()
![]()
![]()
To byl jen pokus o vtip samozřejmě
Beru a utíkám s tebou - samozřejmě děti s sebou neberem
![]()
@PeťulinQa 82 píše:
Beru a utíkám s tebou - samozřejmě děti s sebou neberem![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
@Hellísek píše:![]()
Jinak, to že kojení nejde, z toho si nic nedělej. Hlavně, že jsou dětičky zdravé, to je to nejdůležitější
:palec
: . Ano ano, já vím, sice mi to chvíli bylo líto, ale říkala jsem si úplně to samé. Přestala jsem kojit něco po pátém týdnu (dnes je mu 5 pryč tomu nejmenšímu) a říkala jsem si to samý, než se trápit s kojením - šla jsem koupit Aventový lahvičky, Nutrilon a byly jsme spokojený oba dva
![]()
@PeťulinQa 82 píše: :palec![]()
: . Ano ano, já vím, sice mi to chvíli bylo líto, ale říkala jsem si úplně to samé. Přestala jsem kojit něco po pátém týdnu (dnes je mu 5 pryč tomu nejmenšímu) a říkala jsem si to samý, než se trápit s kojením - šla jsem koupit Aventový lahvičky, Nutrilon a byly jsme spokojený oba dva
![]()
Mně se kojení nezdařilo nikdy a to jsem měla čtyři pokusy
,bohužel. Vždycky jsem do toho šla s přesvědčením,že kojit budu.Ze začátku to vypadalo,že to bude super a pak najednou prd! Tak jsem holt dala flašku a užíváme si to taky. ![]()
@PeťulinQa 82 píše:
Beru a utíkám s tebou - samozřejmě děti s sebou neberem![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
jasný jak jinak
![]()