Proč proboha nespí?!

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3084
10.2.17 07:28

@Deňulec Ja také dříve malému mliko dávala, ale potom, co mi doktorka každou návštěvu kladla na srdce, ze dávat rozhodně nemám, tak jsem chvilku zapirala, ze teda nedavam :lol: ale zkusila jsem ji poslechnout a prostě nedala. Taky si ho vyrvaval, ale musíte vydržet. Na mě to syn zkouší furt a ze vším, takže jsem zvykla. Přece mu nedáte vždycky co chce, jakmile zecne brečet. Zrovna vcera měl zachvaty, ze chce do koupelny, no zavřela jsem ho a dokud se neuklidnil, nemluvila jsem s nim. U nas vysadit mliko pomohlo :palec: přestal se totiž kvůli nemu budit, když věděl, ze ho stejně nedostane a kvůli cajiku se mu to nevyplatilo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
172
10.2.17 07:46

Ahoj, nevím jestli poradím ale mám 11 měsíčního prcka a problém se spaním v noci je stejný. Chodí spát v 19hod pravidelně a v noci se budí někdy po dvou hodinách, někdy i po 20 min celou noc :zed: a vstává v 5-6hod. Začala jsem ho budit kolem 21hod alespoň na hodinu, hrajeme si a ten spánek je lepší, ráno začal vstávat kolem 7-8hodiny. Tak třeba to zkus taky, vzbudit ho ještě jednou na hodinku, pohrát si a třeba by ti začal spát také lépe :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
731
10.2.17 08:33

Obávám se, že řešení není. Syn (20m) se už půl roku budí v noci s hysterákem, po kterém je vzhůru min hodinu, spíš dvě. A znovu usne jen u nás v posteli. A když není hysterák, tak pláče ze spaní. Nejhorší to je mezi 2-4 ráno, to dokáže plakat i co 10 minut. A to večer usíná v pohodě sám, přes den spí dost. Ptala jsem se i doktorky, ale řekla mi, že musíme vydržet, zřejmě to budou sny. No výhoda je, že mě teda nevstává před sedmou, ale zase k tomu mám 3m mimi a když se rozhodnou střídat v brečení a vstávání tak je to fakt mazec :lol:

Jo a ptala jsem se i na homeopatika, ale bylo mi řečeno šikovnou paní homeopatkou, že samozřejmě mi muže zkusit něco namíchat, ale že právě tohle období okolo 2-3 roku u děti je strašně nevyzpytatelné a většina děti a rodičů to prostě musí přežit, že stejně nic nefunguje.

A mlíko syn v noci nepije od 6m takže to u nás taky není příčina, začalo to prostě najednou z ničeho nic, nikde jsme nebyli, nebyl očkovaný, proste jen tak, jooo je to s nima paráda :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.2.17 08:41
@Manticora píše:
@Deňulec Co ho zkusit dát spát dvakrát denně? Z mojí zkušenosti, čím víc děti spí, tím víc spí. Víš, jak to myslím. Pokud je odpočinutý i přes den, mohl by spát líp v noci.

Souhlasím, u nás to trochu pomáhá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30929
10.2.17 08:41

@Deňulec Tak v noci se Ti ditko sem tam budi, ale osobne znam malo deti, co by v 17m prospaly celou noc :think:.

Dcera v tomhle veku usinala cca okolo 22:40 a spala cca do 7:30, pres den 40-90 min jeden spanek, jak kdy, v noci jednou mliko a tak 5krat uklidnit, syn v tom samem veku spal tak 21:30-1, 4-6 (tyhle dva useky tedy zvladl v kuse :mrgreen:, ve 4 dostaval mliko) a 2 hodiny po obede. Uz jsem se nejak smirila, ze mam nespavce. Ted je jim 2,5 a 4,5 a spi +/- 20:30-7, sem tam se zadari, ze spi i oba celou noc, ale casto vstavam 3krat - 2krat curani a 1krat knourani.

Jinak usina Ti sam, nebo uspavas? U nas se zacaly deti o dost min budit, kdyz zacaly usinat samostatne, coz bylo v obou pripadech kratce po 2. narozeninach. Mliko bych klidne jeste jednou v noci davala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1865
10.2.17 08:55

Jeste me napada sirup Sedalia, jeho ucinky jsou ale strasne individualni. Nekonu zabere vybirbe, bekonu spani naopak zhorsi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1688
10.2.17 08:56

@Deňulec Myslim, ze je dost maly na to, aby pres den nespal a vydrzel az do vecera. To nevydrzi muj dvoulety a kdyz nejde pres den spat, vecer sice usne v 7, ale v noci se budi vic nez jen jednou.
Mel taky obdobi, kdy se budil s placem a nemohl treba hodinu usnout. Ted uz spaval hezky budil se az nad ranem, ilod pondeli uz se zase budi tak 4×. Asi zase obdobi.
Bud bych pridala spanek, jak tady nekdo radil a vecer dala spat po osme. Nebo nejak to dopoledne prezit a dat spat az pres poledne. Ale jestli to pomuze, uvidite.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1450
10.2.17 08:58

@Deňulec znám :mrgreen: mě to mladej taky zatím nevysvětlit proč nespal.. je mu čerstvých 24 měsíců a až teď je to lepší.. Býval vzhůru i celou noc, nebo se mi taky i 10× za noc budil..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7323
10.2.17 09:02

No nevim, neni pretazeny.? Mne dcera do dvou let spala jeste pres den. Paradoxne kdyz spala pres den, spala i lip v noci. Pokud te to uklidni, v tomhle veku se mi v noci budila az 12× za noc. Doted celou noc jeste nespala, ale je to mnohem lepsi :-) Zkus mu upravit ten rezim a dat ho spat kolem poledne nebo po obede.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
412
10.2.17 09:05

@Hobitka
Neuspávám. Dám pusinku, pohladím po vlaskach, popřeju dobrou noc a odcházím. A syn usne. Občas si popláče, ale to stačí, aby ho šel uložit manžel a spí do 10 vteřin. To, že se mi v noci budí bych možná překousla, ale vidím na něm, že je unavený. Že jemu samotnému to nestačí, tak se ptám proč? Je pak protivný, nic neudělám, nijak ho nezabavim. A upřímně už mi to začíná lézt na mozek. Přes noc se nevyspíme, přes den trpím ty jeho nálady a záchvaty. Když usne, tak rychle něco podělám a odpoledne už se těším na večer, až bude klid… :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
412
10.2.17 09:10

@Pomka @paandatko
Holky, ale on chodí spát přes den. Jen mi prostě nevydrží ani do oběda. Když jsem zkoušela ho se spaním zdržet až do poledne, tak mi v jedenáct usnul v náručí. Jinak chodí spát v deset a to už ukazuje na postýlku a řve. Tak si jen říkám, že kdyby spal třeba do sedmi, tak od pěti rána se mu neotvírá únavou pusa a není tak strašně protivný. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1688
10.2.17 09:10

@Deňulec Tak bych pridala ten spanek. Musi byt pretazeny. Treba po obede kolem jedne, druhe a udelat cokoliv aby usnul. Ja kdyz jdu s malym spat, tak si rikam, udelam cokoliv aby usnul. :mrgreen: Ale u nas jsou s usibanim problemy. Jak ctu tak u vas ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
412
10.2.17 09:14

Zkusím spánek 2×denne. Dala jsem ho spát už v osm. Byl úplně hotový a bez řečí usnul. Už hodinu spí. Odpoledne ho dám znovu a zkusím ho udržet večer do osmi. Jestli to bude lepší, tak mě klepne, že jsem to nezkusila dřív.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7323
10.2.17 09:14

@Deňulec jenze ti jde v 10, to je brzy dle me a pak je do vecera dlouha doba a je unaveny. Co davat 2× denne? Odpo by jeste na chvili neusnu? Treba ve tri? Nebo zkusit postupne posouvat. Vzdy o par minut treba. S timhle zkusenost nemam, pres den spala mala jak hodinky, my si uzily s nocnim spankem… od usnuti vecer buzeni co kazdych 15-30 minut, delsi etapu vydrzela az od pulnoci :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
412
10.2.17 09:17

Holky, jak vidím, tak nejsem jediná. Tak všem maminkam nespavců pevné nervy. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí