Proč si myslíte,že sem chodí chlapi

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1aktak1
6.8.12 19:05
@Jura007 píše:
Myslím že stejný jako já.

není nad to to vykecat :zed:

• Citovat
  • Upravit
18305
6.8.12 19:06
@1aktak1 píše:

Akorát já to nevím jistě, tak to střílím od boku… tak jsem se holt trefil no… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102677
6.8.12 19:19
@1aktak1 píše:

jo napadlo mě to samé. kdyby heineken chtěl, aby se to veřejně vědělo, napíše si to do profilu, že… jo kdyby se každej staral sám o sebe, hned by bylo na světě líp

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8814
6.8.12 21:06
@Šája píše:
jo napadlo mě to samé. kdyby heineken chtěl, aby se to veřejně vědělo, napíše si to do profilu, že… jo kdyby se každej staral sám o sebe, hned by bylo na světě líp

Kdyby se kazdy staral sam o sebe tak by se to hlavne nestalo. Jinak se ale nemuzes divit, ze se nekdo zepta co se stalo. Prijdu po par tydnech a takove zmeny. Chapu, ze to mas dost, ale clovek nemusi byt hned jedovaty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1aktak1
6.8.12 21:07

@Loki01 tady jde o místo bydliště ted ;) ne o tu „kauzu“ ;)

• Citovat
  • Upravit
8814
6.8.12 21:08
@1aktak1 píše:
@Loki01 tady jde o místo bydliště ted ;) ne o tu „kauzu“ ;)

Kua toz ja uz su z toho fakt srna :lol: Jdu do riti nez to tady rozkydam jeste vic:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102677
6.8.12 21:15
@Loki01 píše:
Kdyby se kazdy staral sam o sebe tak by se to hlavne nestalo. Jinak se ale nemuzes divit, ze se nekdo zepta co se stalo. Prijdu po par tydnech a takove zmeny. Chapu, ze to mas dost, ale clovek nemusi byt hned jedovaty.

loki, co se čílíš? to vůbec nebylo na tebe. ted jsi jedovatá zbytečně ty na mě :cert: :mrgreen: :hug:
tady ted šlo o to, že jura napráská místo bydliště někoho, kdo evidentně nestojí o to, aby se veřejně vědělo, kde bydlí.
jinak chápu, že se divíš a chceš vědět, co se děje. také u toho mého odpoledního příspěvku, že kam vlezu, tam se to řeší, byl tenhle smajlík :mrgreen:
nic z mých reakcí nebylo mířeno špatně na tebe ani na nikoho jiného zvědavého :lol:
jen od jury mi prostě nepřišlo vhodné psát soukromé info o někom jiném.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102677
6.8.12 21:16
@Loki01 píše:
Kua toz ja uz su z toho fakt srna :lol: Jdu do riti nez to tady rozkydam jeste vic:)

utíkaj holka bo si přesedni :mrgreen: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38179
6.8.12 21:33
denisa 76 píše:
@Heineken tak Tebe už znám..jsi mě nedávno lichotil :oops: :oops: :mrgreen: :mrgreen:

8o 8o 8o Skutečně, no je to možný, ale objektivně vzato jsem ti žádný harašivý návrhy snad nedával? 8o 8o 8o
Opravdu, žádný holky tady nebalím, páč za prvé jsem zadanej a za druhé na balení holek jsou předpokládám jiný servery.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38179
6.8.12 21:34
denisa 76 píše:
@Heineken jinak máš zajímavý místo pobytu :mrgreen: :mrgreen:

No mně se tady líbí. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38179
6.8.12 21:35
Jura007 píše:
Myslím že stejný jako já.

Ano, od tebe bude zajisté do Vídně taky kousek. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38179
6.8.12 21:38

@1aktak1 @Šája
Holky, děkuju vám že se mě zastáváte, ale já už se tady nedivím ničemu.
Takže už takové podružnosti jako bydliště neřeším.
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102677
6.8.12 22:01
@Heineken píše:
@1aktak1 @Šája
Holky, děkuju vám že se mě zastáváte, ale já už se tady nedivím ničemu.
Takže už takové podružnosti jako bydliště neřeším. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

já asi brzy se zastáváním skončím. páč se to nakonec většinou obrátí proti mě :lol: však víš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38179
6.8.12 22:29
@Šája píše:
já asi brzy se zastáváním skončím. páč se to nakonec většinou obrátí proti mě :lol: však víš.

Jo, cosi jsem zaslech. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8814
6.8.12 23:54
@Šája píše:
loki, co se čílíš? to vůbec nebylo na tebe. ted jsi jedovatá zbytečně ty na mě :cert: :mrgreen: :hug:
tady ted šlo o to, že jura napráská místo bydliště někoho, kdo evidentně nestojí o to, aby se veřejně vědělo, kde bydlí.
jinak chápu, že se divíš a chceš vědět, co se děje. také u toho mého odpoledního příspěvku, že kam vlezu, tam se to řeší, byl tenhle smajlík :mrgreen:
nic z mých reakcí nebylo mířeno špatně na tebe ani na nikoho jiného zvědavého :lol:
jen od jury mi prostě nepřišlo vhodné psát soukromé info o někom jiném.

Mas pravdu:) Ja jsem to uplne zcela nepochopila:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová