Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@1aktak1 píše:
není nad to to vykecat
Akorát já to nevím jistě, tak to střílím od boku… tak jsem se holt trefil no… ![]()
@1aktak1 píše:
není nad to to vykecat
jo napadlo mě to samé. kdyby heineken chtěl, aby se to veřejně vědělo, napíše si to do profilu, že… jo kdyby se každej staral sám o sebe, hned by bylo na světě líp
@Šája píše:
jo napadlo mě to samé. kdyby heineken chtěl, aby se to veřejně vědělo, napíše si to do profilu, že… jo kdyby se každej staral sám o sebe, hned by bylo na světě líp
Kdyby se kazdy staral sam o sebe tak by se to hlavne nestalo. Jinak se ale nemuzes divit, ze se nekdo zepta co se stalo. Prijdu po par tydnech a takove zmeny. Chapu, ze to mas dost, ale clovek nemusi byt hned jedovaty.
@1aktak1 píše:
@Loki01 tady jde o místo bydliště tedne o tu „kauzu“
Kua toz ja uz su z toho fakt srna
Jdu do riti nez to tady rozkydam jeste vic:)
@Loki01 píše:
Kdyby se kazdy staral sam o sebe tak by se to hlavne nestalo. Jinak se ale nemuzes divit, ze se nekdo zepta co se stalo. Prijdu po par tydnech a takove zmeny. Chapu, ze to mas dost, ale clovek nemusi byt hned jedovaty.
loki, co se čílíš? to vůbec nebylo na tebe. ted jsi jedovatá zbytečně ty na mě
![]()
tady ted šlo o to, že jura napráská místo bydliště někoho, kdo evidentně nestojí o to, aby se veřejně vědělo, kde bydlí.
jinak chápu, že se divíš a chceš vědět, co se děje. také u toho mého odpoledního příspěvku, že kam vlezu, tam se to řeší, byl tenhle smajlík ![]()
nic z mých reakcí nebylo mířeno špatně na tebe ani na nikoho jiného zvědavého ![]()
jen od jury mi prostě nepřišlo vhodné psát soukromé info o někom jiném.
@Loki01 píše:
Kua toz ja uz su z toho fakt srnaJdu do riti nez to tady rozkydam jeste vic:)
utíkaj holka bo si přesedni
![]()
denisa 76 píše:
@Heineken tak Tebe už znám..jsi mě nedávno lichotil![]()
![]()
![]()
Skutečně, no je to možný, ale objektivně vzato jsem ti žádný harašivý návrhy snad nedával?
![]()
Opravdu, žádný holky tady nebalím, páč za prvé jsem zadanej a za druhé na balení holek jsou předpokládám jiný servery.
denisa 76 píše:
@Heineken jinak máš zajímavý místo pobytu![]()
No mně se tady líbí.
![]()
Jura007 píše:
Myslím že stejný jako já.
Ano, od tebe bude zajisté do Vídně taky kousek.
![]()
@1aktak1 @Šája
Holky, děkuju vám že se mě zastáváte, ale já už se tady nedivím ničemu.
Takže už takové podružnosti jako bydliště neřeším.
![]()
@Heineken píše:
@1aktak1 @Šája
Holky, děkuju vám že se mě zastáváte, ale já už se tady nedivím ničemu.
Takže už takové podružnosti jako bydliště neřeším.![]()
![]()
já asi brzy se zastáváním skončím. páč se to nakonec většinou obrátí proti mě
však víš.
@Šája píše:
já asi brzy se zastáváním skončím. páč se to nakonec většinou obrátí proti měvšak víš.
Jo, cosi jsem zaslech.
![]()
@Šája píše:
loki, co se čílíš? to vůbec nebylo na tebe. ted jsi jedovatá zbytečně ty na mě![]()
![]()
tady ted šlo o to, že jura napráská místo bydliště někoho, kdo evidentně nestojí o to, aby se veřejně vědělo, kde bydlí.
jinak chápu, že se divíš a chceš vědět, co se děje. také u toho mého odpoledního příspěvku, že kam vlezu, tam se to řeší, byl tenhle smajlík
nic z mých reakcí nebylo mířeno špatně na tebe ani na nikoho jiného zvědavého
jen od jury mi prostě nepřišlo vhodné psát soukromé info o někom jiném.
Mas pravdu:) Ja jsem to uplne zcela nepochopila:)
není nad to to vykecat