Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Budeš možná divit (možná taky ne…), ale strašně to záleží na tématu. Když tu vzniklo téma „Genealogie a rodokmeny“, dřív než byla ta naše otevřená skupina, tak se nám hádky vyhnuly. Hádací lidičkové se do příliš odborných věcí nehrnou… Nehledě na to, že jeden každý z nás v tom tématu chtěl pořešit nějakou svou „třináctou komnatu“, ale konstruktivně a za pomoci ostatních.
@Jura007
Máš pravdu do vyloženě odborných a často nezáživných témat se blbečkové většinou nehrnou.
@Heineken píše:
Spíš tomu rozumněj tak, že když se zeptáš Franty jek ho má velkýho, tak ti za chvíli někdo úplně cizí nadá, že tě takový věci nemají zajímat, že jsi čuně a Frantovi se vysměje že ho má malýho nebo mu nadají, že s tak velkým to musí tu holku bolet.![]()
Takhle to tady totiž v poslední době chodí.![]()
tak reakci chlapů chápu..jasně že Ferdovi vysmějou nebo mu budou závidět jeho nářadí a hned to obrátí tak, že to ženskou bolí..chlapy jsou ješitní a vždycyk to obrátí tak aby z toho vyšli jako borci.
Jasně, že se nebudu ptát na ulici chlapa jak ho má velkýho nebo na prvním rande z něj tahat rozumy..i když já v tomhle byla realista a nechtěla jsem ztrácet čas..takže jsem si vybýrala chlapyi prověřený nebo se zeptala na rovinu
jako přeci nebudu se měsíc vodit za ručičku a pak zjistím, že je to chodící katastrofa abyla to ztráta času..já nejsem zastáncem hesla, že i s malým kašpaárkem jdou dělat divy
![]()
takže ptát se nemusím a nedělám to už, ale jako chlapyi se ráda podívám na hezké nebo vyjímečné tělo..včera na myslím 200m taky byl černoch a jako to nešlo se nedívat
![]()
@Sasanka30 píše:
Bááááááááááááf, tady to zas chrápe![]()
tak to rozjedeme ne?
a naženeme sem ještě nějaký chlapy ![]()
@kcechovka píše:
tak to rozjedeme ne?a naženeme sem ještě nějaký chlapy
Tak jo, ale jestli tu vubec ještě nějací jsou
![]()
@Sasanka30 píše:
Tak jo, ale jestli tu vubec ještě nějací jsou![]()
aha
tak sem dotáhneme nějakýho zvenku. Já bych tu i brala víc chlapů
Občas neškodí jejich názor a pohled na věc (teda pokud je to relativně normální chlap) ![]()
@kcechovka píše:
aha![]()
tak sem dotáhneme nějakýho zvenku. Já bych tu i brala víc chlapů
Občas neškodí jejich názor a pohled na věc (teda pokud je to relativně normální chlap)
Tak jdeme před barák a nahánět?
![]()
@Sasanka30 píše:
Tak jdeme před barák a nahánět?![]()
![]()
Výbornej nápad, schválně kdo jich naláká víc ![]()
@kcechovka píše:
Výbornej nápad, schválně kdo jich naláká víc
No jo, jenže já tu mam před barákem samé huliče, kterým je asi tak 17-20
myslíš, že oni by byli zrovna přínosem?
![]()
@Sasanka30 píše:
No jo, jenže já tu mam před barákem samé huliče, kterým je asi tak 17-20myslíš, že oni by byli zrovna přínosem?
![]()
![]()
jj byli by přínosem
negativním ![]()
@kcechovka píše:
jj byli by přínosemnegativním
No právě a mě by odsud vyhodili taky
![]()
@Sasanka30 píše:
No právě a mě by odsud vyhodili taky![]()
![]()
tak náš plán se rozpadl ![]()
@kcechovka píše:
tak náš plán se rozpadl
Nooo a chlapi nikde
![]()