Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Tak balim svacinku na hřiště a z batohu vytáhnou toto. Nosim ho stále. Jen pro představu… Jo a je to bublifuk!! Žádný didlo.
@mrav píše:
Zajdi si na nuda pláž, nebo na koupaliště. Tam už ho skoro v těch plavkách uvidíš.![]()
Jo a pokud některej bude mít jednodílný plavky jako ze třicátejch let, tak je to jasný. Ten má klobásu, že by se na prkýnko nevešla ![]()
@mrav píše:
Zajdi si na nuda pláž, nebo na koupaliště. Tam už ho skoro v těch plavkách uvidíš.![]()
Já nechci! Ale podvědomě stejně budu očumovat!
@Zkai píše:
Tak balim svacinku na hřiště a z batohu vytáhnou toto. Nosim ho stále. Jen pro představu… Jo a je to bublifuk!! Žádný didlo.
37 cm! Nekecej, že si nechodíte ven hrát oba - dítě na písku, maminka na lavičce ![]()
@Prof. Farnsworth píše:
Jo a pokud některej bude mít jednodílný plavky jako ze třicátejch let, tak je to jasný. Ten má klobásu, že by se na prkýnko nevešla
Jako s nohavickama? To už se omotava okolo stehna ne.
@Prof. Farnsworth píše:
37 cm! Nekecej, že si nechodíte ven hrát oba - dítě na písku, maminka na lavičce
Kluk ma takovej trochu kratsi
@Prof. Farnsworth píše:
37 cm! Nekecej, že si nechodíte ven hrát oba - dítě na písku, maminka na lavičce
To má ale moc tenký ne? ![]()
@Zkai píše:
Kluk ma takovej trochu kratsi
No ještě aby měl 37 cm v tomhle věku. Kam by mu to pak v dospělosti dorostlo? Metr? ![]()
@D- račice píše:
To má ale moc tenký ne?
Byla jsem hodně šitá…
ale bublá to skvěle!
@Zkai píše:
Jako s nohavickama? To už se omotava okolo stehna ne.
Na jako jednodílný, podobný jako se dělaj jednodílný pro ženy. Takový ty s těma popruhama přes ramena. Do nich se dá ukrýt i půlmetrová tyč ![]()
@Prof. Farnsworth píše:
Na jako jednodílný, podobný jako se dělaj jednodílný pro ženy. Takový ty s těma popruhama přes ramena. Do nich se dá ukrýt i půlmetrová tyč
Jo ty myslíš připlácnout na hrudník! Ach…
@Zkai píše:
Byla jsem hodně šitá…ale bublá to skvěle!
To asi sešili blbě když ti to bublá, ne?
To šití by mělo být nepropustné ne?
@Prof. Farnsworth píše:
Na jako jednodílný, podobný jako se dělaj jednodílný pro ženy. Takový ty s těma popruhama přes ramena. Do nich se dá ukrýt i půlmetrová tyč
Ty jsi v nich chodil s tyčí?
že to viš? ![]()
@Prof. Farnsworth píše:
To asi sešili blbě když ti to bublá, ne?To šití by mělo být nepropustné ne?
Nečetl jsi diskuzi „prdění předkem“? ![]()