Proč teď nespíte?

• Fotoalbum (49)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
joy.division.control
3.7.18 15:11
@KalamityJohn píše:
Jo :mrgreen:

Tuhle se mne manželka ze všech nejlepší ptala v jakým jazyce mám sex. No, vzhledem k tomu, že jsem s češkou naposled spal v roce 93 tak sex mám v angličtině.

To sou ty paradoxy, pane Vaněk. :think:

Nejsou, to je normal, treba moje segra strida jazyk, podle toho, kde zrovna zije :mavam:

• Citovat
  • Upravit
14751
3.7.18 15:11
@KalamityJohn píše:
Jo :mrgreen:

Tuhle se mne manželka ze všech nejlepší ptala v jakým jazyce mám sex. No, vzhledem k tomu, že jsem s češkou naposled spal v roce 93 tak sex mám v angličtině.

To sou ty paradoxy, pane Vaněk. :think:

Ještě, že ne cikánsky. :mrgreen: Hele, možná by jí rajcovalo, kdybys ji při sexu šeptal česky prasárny. Třeba by to brala jako exotiku :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
joy.division.control
3.7.18 15:13
@mrav píše:
A to mně s Aničkou na pískovišti předevčírem před jednou maminkou uletěl grk. :roll: :oops: :mavam:

jses clovek :hug: , hlavne, ze ti neuletel do jejího krku, asi byste se uz nevideli :mrgreen: :mavam: a to se mi tez stalo, ale měli jsme se radi, takze jsem to presla, proste to neudelal naschval :mavam:

• Citovat
  • Upravit
20973
3.7.18 15:14
@joy.division.control píše:
Nejsou, to je normal, treba moje segra strida jazyk, podle toho, kde zrovna zije :mavam:

No samozřejmě, ale mluvit a myslet jsou dvě různý věci a komplet přešaltovat mozek nějakaou dobu trvá - to zjistíš až když na sebe mluvíš v zrcadle a není to česky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14751
3.7.18 15:15
Nejsou, to je normal, treba moje segra strida jazyk, podle toho, kde zrovna zije :mavam:

Ale víš to proto, že ti to říkala a ne proto, že byste to spolu dělaly, že? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20973
3.7.18 15:17
@Prof. Farnsworth píše:
Ještě, že ne cikánsky. :mrgreen: Hele, možná by jí rajcovalo, kdybys ji při sexu šeptal česky prasárny. Třeba by to brala jako exotiku :mrgreen:

Nebo rusky bych moh, případně sehnat praporky a signalizovat to semaforem :palec:

Příspěvek upraven 03.07.18 v 15:18

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14751
3.7.18 15:18

Sakra, já měl jen češky. Ne že by nebyly nejlepší, ale nějaká cizí řeč při sexu by nemusela být od věci. Třeba „oh mein Got. Du bist mein Führer“ (číst s gestapáckým přízvukem) :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
joy.division.control
3.7.18 15:18
@KalamityJohn píše:
No samozřejmě, ale mluvit a myslet jsou dvě různý věci a komplet přešaltovat mozek nějakaou dobu trvá - to zjistíš až když na sebe mluvíš v zrcadle a není to česky.

ale ja mam na mysli prave to premysleni, opravdu premysli, uvazuje a sni v tom jazyce, kde prave zije, takze prubezne v několika…a i při sexu a jinych cinnostech, ona uz cesky mluvi tady, když musi s nama, a dasli taky znam…ja si rikala, ze je to problém přešaltovat mozek, ona říká, ze pro ni ne, ze je to prirozeny a ani si neuvedomuje, ze uz to není cestina, to ji az pak dojde, když to probirame…

• Citovat
  • Upravit
14751
3.7.18 15:19
@KalamityJohn píše:
Nebo rusky bych moh, případně sehnat praporky a signalizovat to semaforem :palec:Příspěvek upraven 03.07.18 v 15:18

Zapíchni jí praporek do zadku a uvidíš to signalizaci :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20973
3.7.18 15:20
@Prof. Farnsworth píše:
Sakra, já měl jen češky. Ne že by nebyly nejlepší, ale nějaká cizí řeč při sexu by nemusela být od věci. Třeba „oh mein Got. Du bist mein Führer“ (číst s gestapáckým přízvukem) :mrgreen:

Vybavuje se mi Černý obelisk. Willi spí s břichomluvkyní, která umí mluvit jako německej lampasák. Takže když na něj v posteli spustí tak má pocit jakoby prznil oficíra.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122117
3.7.18 15:22
@Prof. Farnsworth píše:
Sakra, já měl jen češky. Ne že by nebyly nejlepší, ale nějaká cizí řeč při sexu by nemusela být od věci. Třeba „oh mein Got. Du bist mein Führer“ (číst s gestapáckým přízvukem) :mrgreen:

Nebo Volim ťa. A proč? :nevim: Copak jsem nějaký pos :cert: r :cert: lanec?
S tím R to říká pan prezident. :pankac: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20973
3.7.18 15:23
ale ja mam na mysli prave to premysleni, opravdu premysli, uvazuje a sni v tom jazyce, kde prave zije, takze prubezne v několika…a i při sexu a jinych cinnostech, ona uz cesky mluvi tady, když musi s nama, a dasli taky znam…ja si rikala, ze je to problém přešaltovat mozek, ona říká, ze pro ni ne, ze je to prirozeny a ani si neuvedomuje, ze uz to není cestina, to ji az pak dojde, když to probirame…

Ano, tak to je. Dojde ti to až zpětně, třeba před tím zrcadlem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
joy.division.control
3.7.18 15:24
@KalamityJohn píše:
Ano, tak to je. Dojde ti to až zpětně, třeba před tím zrcadlem.

Ja jsem Te pochopila a vzpomněla si na ni, takze je to normal :mavam:

• Citovat
  • Upravit
14751
3.7.18 15:31

Tak to je asi normální. Pokud chce někdo používat cizí jazyk na úrovni, musí v něm i myslet. Pokud se s někým bavím anglicky, tak u toho přemýšlím v tom jazyce. Fráze, slovní obraty, to co se aktuálně používá a odkazy na aktuální dění v té zemi. Dokonce jsem se přistihl, že jinak myslím, když se bavím s agličanem a jinak s američanem :mrgreen: To je pak nářez. A u rozhovorů s američany taky víc gestikuluju a přehrávám (asi jako italové). asi to bude tím, že se nejvíc bavím s jedním co pochází z New Yorku (tam snad přehrávaj všichni a minimálně polovina má italské předky) :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20973
3.7.18 15:33

@Prof. Farnsworth

No vidíš a teď můžeš nenápadně zavést řeč na queef :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...