Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@KalamityJohn píše:
Jo![]()
Tuhle se mne manželka ze všech nejlepší ptala v jakým jazyce mám sex. No, vzhledem k tomu, že jsem s češkou naposled spal v roce 93 tak sex mám v angličtině.
To sou ty paradoxy, pane Vaněk.
Ještě, že ne cikánsky.
Hele, možná by jí rajcovalo, kdybys ji při sexu šeptal česky prasárny. Třeba by to brala jako exotiku ![]()
@mrav píše:
A to mně s Aničkou na pískovišti předevčírem před jednou maminkou uletěl grk.![]()
![]()
jses clovek
, hlavne, ze ti neuletel do jejího krku, asi byste se uz nevideli
a to se mi tez stalo, ale měli jsme se radi, takze jsem to presla, proste to neudelal naschval ![]()
@joy.division.control píše:
Nejsou, to je normal, treba moje segra strida jazyk, podle toho, kde zrovna zije
No samozřejmě, ale mluvit a myslet jsou dvě různý věci a komplet přešaltovat mozek nějakaou dobu trvá - to zjistíš až když na sebe mluvíš v zrcadle a není to česky.
Nejsou, to je normal, treba moje segra strida jazyk, podle toho, kde zrovna zije
Ale víš to proto, že ti to říkala a ne proto, že byste to spolu dělaly, že? ![]()
@Prof. Farnsworth píše:
Ještě, že ne cikánsky.Hele, možná by jí rajcovalo, kdybys ji při sexu šeptal česky prasárny. Třeba by to brala jako exotiku
Nebo rusky bych moh, případně sehnat praporky a signalizovat to semaforem ![]()
Příspěvek upraven 03.07.18 v 15:18
Sakra, já měl jen češky. Ne že by nebyly nejlepší, ale nějaká cizí řeč při sexu by nemusela být od věci. Třeba „oh mein Got. Du bist mein Führer“ (číst s gestapáckým přízvukem) ![]()
@KalamityJohn píše:
No samozřejmě, ale mluvit a myslet jsou dvě různý věci a komplet přešaltovat mozek nějakaou dobu trvá - to zjistíš až když na sebe mluvíš v zrcadle a není to česky.
ale ja mam na mysli prave to premysleni, opravdu premysli, uvazuje a sni v tom jazyce, kde prave zije, takze prubezne v několika…a i při sexu a jinych cinnostech, ona uz cesky mluvi tady, když musi s nama, a dasli taky znam…ja si rikala, ze je to problém přešaltovat mozek, ona říká, ze pro ni ne, ze je to prirozeny a ani si neuvedomuje, ze uz to není cestina, to ji az pak dojde, když to probirame…
@KalamityJohn píše:
Nebo rusky bych moh, případně sehnat praporky a signalizovat to semaforemPříspěvek upraven 03.07.18 v 15:18
Zapíchni jí praporek do zadku a uvidíš to signalizaci ![]()
@Prof. Farnsworth píše:
Sakra, já měl jen češky. Ne že by nebyly nejlepší, ale nějaká cizí řeč při sexu by nemusela být od věci. Třeba „oh mein Got. Du bist mein Führer“ (číst s gestapáckým přízvukem)
Vybavuje se mi Černý obelisk. Willi spí s břichomluvkyní, která umí mluvit jako německej lampasák. Takže když na něj v posteli spustí tak má pocit jakoby prznil oficíra.
@Prof. Farnsworth píše:
Sakra, já měl jen češky. Ne že by nebyly nejlepší, ale nějaká cizí řeč při sexu by nemusela být od věci. Třeba „oh mein Got. Du bist mein Führer“ (číst s gestapáckým přízvukem)
Nebo Volim ťa. A proč?
Copak jsem nějaký pos
r
lanec?
S tím R to říká pan prezident.
![]()
ale ja mam na mysli prave to premysleni, opravdu premysli, uvazuje a sni v tom jazyce, kde prave zije, takze prubezne v několika…a i při sexu a jinych cinnostech, ona uz cesky mluvi tady, když musi s nama, a dasli taky znam…ja si rikala, ze je to problém přešaltovat mozek, ona říká, ze pro ni ne, ze je to prirozeny a ani si neuvedomuje, ze uz to není cestina, to ji az pak dojde, když to probirame…
Ano, tak to je. Dojde ti to až zpětně, třeba před tím zrcadlem.
@KalamityJohn píše:
Ano, tak to je. Dojde ti to až zpětně, třeba před tím zrcadlem.
Ja jsem Te pochopila a vzpomněla si na ni, takze je to normal ![]()
Tak to je asi normální. Pokud chce někdo používat cizí jazyk na úrovni, musí v něm i myslet. Pokud se s někým bavím anglicky, tak u toho přemýšlím v tom jazyce. Fráze, slovní obraty, to co se aktuálně používá a odkazy na aktuální dění v té zemi. Dokonce jsem se přistihl, že jinak myslím, když se bavím s agličanem a jinak s američanem
To je pak nářez. A u rozhovorů s američany taky víc gestikuluju a přehrávám (asi jako italové). asi to bude tím, že se nejvíc bavím s jedním co pochází z New Yorku (tam snad přehrávaj všichni a minimálně polovina má italské předky) ![]()