Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@Prof. Farnsworth píše:
Všechny jsou hezký už od pánaboha. Já jsem jeden z jejich největších obdivovatelů
Třeba jsi tohle ještě neviděl, sama si to nedokazu představit.
@Zkai píše:
Ty ses fakt nemoderní.. I frnda může byt hezká.
Jsem tu měsíc a pořád se divím, co všechno se vylepšuje. Už vím, že se kde co vyběluje, modeluje, rekonstruuje… a většinou jsou to orgány co muži nemají.
@Prof. Farnsworth píše:
Jsem tu měsíc a pořád se divím, co všechno se vylepšuje. Už vím, že se kde co vyběluje, modeluje, rekonstruuje… a většinou jsou to orgány co muži nemají.
A já jen doplním, že už jsi třetí na pásce. Dnes se tam objevila i @Zkai desátá. Je vidět, že jsme na správné vlně. ![]()
@mrav píše:
A já jen doplním, že už jsi třetí na pásce. Dnes se tam objevila i @Zkai desátá. Je vidět, že jsme na správné vlně.
Cože???? Musím ubrat, chci být věčný looser ![]()
@GabinkaCh píše:
Chlapi tu zase řádí
Já ne, prosím, já řádím jinde.
![]()
@mrav píše:Ííáá? To bude chyba v převaděči spojitosti. Já machruju jen tady. Kdo je první? Na telefonu to nevidím.
A já jen doplním, že už jsi třetí na pásce. Dnes se tam objevila i @Zkai desátá. Je vidět, že jsme na správné vlně.
Dvaja malí rómovia našli samopal.
Žena si nechává věštit u kartářky:
„Zítra vám zemře muž“.
„To vím, ale podívejte se, jestli mě zavřou?!“ .
Přijde chlapík do obchodu a řekne prodavačce:
Chci metr mléka.
Prodavačka aniž by dala něco najevo vezme metr, položí ho na pult a
vylije podle něj mléko. Chlapík se na ni chvíli dívá a nakonec
prohlásí: Mě nenasereš - zabalit!
@Zkai píše: Ííáá? To bude chyba v převaděči spojitosti. Já machruju jen tady. Kdo je první? Na telefonu to nevidím.
První je Qwentin. Ta mi nějak odskočila. Však na poslední chvíli minulý měsíc přeskočila Venetii na třetím. Tvoje skore si pamatuji, je to 111 příspěvků.
@mrav píše:
První je Qwentin. Ta mi nějak odskočila. Však na poslední chvíli minulý měsíc přeskočila Venetii na třetím. Tvoje skore si pamatuji, je to 111 příspěvků.
Tak tu neznám, čekala jsem standardní score, Anička nebo někdo kdo je všude, a ty mas jakej flek? 111 blbejch kecu se dobře pamatuje.
@Zkai píše:
Tak tu neznám, čekala jsem standardní score, Anička nebo někdo kdo je všude, a ty mas jakej flek? 111 blbejch kecu se dobře pamatuje.
Já jsem stříbrný. Anička čtvrtá, byla včera až sedmá. Dost se jede mým stylem.
![]()
Rodiče nečekaně vejdou k synovi do pokoje a vidí, jak stojí uprostřed místnosti v latexovém oblečku a mlátí se bičem.
Rychle zavřou dveře a bezradně na sebe koukají.
Pak otec konečně promluví: „Seřezat ho asi nemá smysl, co?“
Syn se maluje před zrcadlem a vtom vejde otec: „Ty jsi buzerant?“ - „Ne, princezna.“
@Zkai píše:
Syn se maluje před zrcadlem a vtom vejde otec: „Ty jsi buzerant?“ - „Ne, princezna.“