Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Ááááááááááááá
Stává se ze mě žena… Píšu na ženský fórum, řešim plastiky pysků, piju u toho červený víno a v televizi běží Sex ve městě…
![]()
Víte jak poznáte, že jste doopravdy unavení z práce???
Když večer ukládáte dítě a přemýšlíte, jestli ho Uložit… nebo Uložit jako…
@Prof. Farnsworth píše: ÁááááááááááááStává se ze mě žena… Píšu na ženský fórum, řešim plastiky pysků, piju u toho červený víno a v televizi běží Sex ve městě…
![]()
Cumim na to samy, ale jen že jsem si nevsimla ze skončil předchozí seriál. Ale už to fakt moc opakujou..
Bejt ženská není tak hrozny, neboj..
@Zkai píše:
Cumim na to samy, ale jen že jsem si nevsimla ze skončil předchozí seriál. Ale už to fakt moc opakujou..
Bejt ženská není tak hrozny, neboj..
Že by se mi splnil sen a byl jsem lesba?
Je to asi jen iluze, ale když vidím dvě lesby, tak mi to přijde takový něžný… Tywoe, já to asi dostal ![]()
@Prof. Farnsworth píše: Že by se mi splnil sen a byl jsem lesba?Je to asi jen iluze, ale když vidím dvě lesby, tak mi to přijde takový něžný… Tywoe, já to asi dostal
Máš blbý, ze tampony jsou ti k ničemu a vložky blbě v trenkach…
@Prof. Farnsworth píše: Že by se mi splnil sen a byl jsem lesba?Je to asi jen iluze, ale když vidím dvě lesby, tak mi to přijde takový něžný… Tywoe, já to asi dostal
A ty ses princezna..
@Zkai píše:
Máš blbý, ze tampony jsou ti k ničemu a vložky blbě v trenkach…
Zejtra si koupím gaťky. Myslíš, že tanga jsou na začátek moc odvážný? ![]()
@Prof. Farnsworth píše:
Zejtra si koupím gaťky. Myslíš, že tanga jsou na začátek moc odvážný?
Na menstruaci určitě
@Zkai píše:
Pan posrany spodky, sledujes to? @Prof. Farnsworth
Cože? Hele, já jsem skoro žena teprve chvilku. Tohle ještě nechápu ![]()
@Zkai píše:
Na menstruaci určitě
Takže spíš takový ty modrý bombarďáky jako nosily v osmdesátkách holky na tělocvik?
V tom moc parády nenadělám
V tom žádnou nesbalím ![]()
@Prof. Farnsworth píše:
Takže spíš takový ty modrý bombarďáky jako nosily v osmdesátkách holky na tělocvik?V tom moc parády nenadělám
V tom žádnou nesbalím
V kauflandu maji Mamakalhotky, vypadají dost pohodlně. Na spodní prádlo se nebalí ne. Si teda nevybavuju ze by mi někdo pochválil gaťky když už šlo do tuhýho.
@Prof. Farnsworth píše:
Takže spíš takový ty modrý bombarďáky jako nosily v osmdesátkách holky na tělocvik?V tom moc parády nenadělám
V tom žádnou nesbalím
A zlatý holčičí modry kratasky! Z tech cervenejch zas vecne lezly žížaly jak neměly gumy na nohavičkách.
Blondýnka u gynekologa:
Doktore, dějí se divné věci. Nevím odkud se mně ve vagíně objevují
poštovní známky z Kostariky. Už jsem nasbírala celé album…
Milá moje… vysvětlí doktor po prohlídce.
To nejsou známky, to jsou nálepky z banánů!