Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@Detsa píše:
Oboje
Už to nandavám. Chceš to zvlášť, nebo do jednoho talíře? ![]()
@Prof. Farnsworth píše:
Tak někdo mi říkal, že na koleji dělali v rychlovarné konvici i párky, akorát pak měli v kafi mastná oka
hele párky a klobásy nejlíp s použitím mlna. Dáš na porcelánovej talíř, do zásuvky dva dráty a píchneš je každej do jednoho konce.
Možná si myslíš, že je to blbost nebo o hubu ale já chodil na průmku - silnoproud a tohle jsem se naučil v jedné nejmenované rozvodně v Praze, když jsem tam byl na praxi.
@KalamityJohn píše:
hele párky a klobásy nejlíp s použitím mlna. Dáš na porcelánovej talíř, do zásuvky dva dráty a píchneš je každej do jednoho konce.Možná si myslíš, že je to blbost nebo o hubu ale já chodil na průmku - silnoproud a tohle jsem se naučil v jedné nejmenované rozvodně v Praze, když jsem tam byl na praxi.
To může fungovat, proč ne. Jen bych před mytím nádobí (těch drátů) je vytáh ze zásuvky ![]()
záleží na odporu samozřejmě, třeba maďarský klobásy s paprikou jsou na to perfektní, haha.
jinak bigošák jsi někdy viděl?
@Prof. Farnsworth píše:
Tak u mě kuře na paprice je něco jako guláš z kuřecího s přidáním smetany. Takže je to super s rýží nebo těstovinami. Knedlík by šel též. Brambory asi už ne.
Ta rýže je k tomu divná.
Těstoviny a knedlík,to je jiná.
@Detsa píše:
My děláme špagety v rychlovarné konvici a rýži v mikrovlnce.
@Prof. Farnsworth píše:
Tak někdo mi říkal, že na koleji dělali v rychlovarné konvici i párky, akorát pak měli v kafi mastná oka
To se ale ta rychlovarka ničí.
@mrav píše:
Jiný kraj, jiný @mrav. Někde se jí i řízek s knedlíkem a se zelím.
No tfuj
být ten řízek,tak se urazím.
@Detsa píše:
Jono taky bych se naštval jako řízek
Z praxe mam bohaté zkusenosti s Němci a dalšími cizinci.Co ti si kolikrát objednali
řízek s rýží,smažený klasika řízek zapečený se sýrem a šunkou,svíčkovou s hranolkama,to by jeden
![]()
@Detsa píše:
Svickova s hranolkama![]()
Děs co
formule servírky pro kuchyň při těchto objednávkách stylu řízek,knedlík a zeleninová obloha je „neřeš a dej to tam“ jakože na talíř.
@Detsa píše:
Svickova s hranolkama![]()
Smažený sýr s rýží a koprovou omáčkou
A pochopitelně mlíková polévka ![]()
@Prof. Farnsworth píše:
Já vim, ta mlíková polívka je už moc
Mlikova s nudlickama byla za mlada má oblíbená, přitom mliko nemůžu a ze škraloupu blinkám jen ho vidím. Vařit to teda nebudu.
@Zkai píše:
Mlikova s nudlickama byla za mlada má oblíbená, přitom mliko nemůžu a ze škraloupu blinkám jen ho vidím. Vařit to teda nebudu.
Tak se s @Detsa rozdělte ![]()
@Prof. Farnsworth píše:
Tak se s @Detsa rozdělte
V tom taky nevím co je lepší, to už bych možná snedla tu koprovku. S kolickem na nose. Detsa urcite vykousne smažák a uteče.
@Zkai píše:
V tom taky nevím co je lepší, to už bych možná snedla tu koprovku. S kolickem na nose. Detsa urcite vykousne smažák a uteče.
Je to šibal
Úplně si dokážu představit, jak se u toho ještě podívá po ostatních, jestli ho vidí ![]()