Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Hele u nás doma se dělávalo i Fondue z eidamu, teď na to teprve kupuju ty správný sejry.
Já když nevím co, tak uvařím špagety. Jo, a taky mám takovou úchylku, že když nakupuju, tak skoro vždycky koupím balík špaget. Dnes jsem zjistil, že mám doma asi osm balíků! ![]()
@Prof. Farnsworth píše:
Já když nevím co, tak uvařím špagety. Jo, a taky mám takovou úchylku, že když nakupuju, tak skoro vždycky koupím balík špaget. Dnes jsem zjistil, že mám doma asi osm balíků!
Jsi jak moje dcera,ta když nakupuje,tak vždycky koupí špagety,lazagne,mletý maso a kečup ![]()
@Anna766 píše:
Jsi jak moje dcera,ta když nakupuje,tak vždycky koupí špagety,lazagne,mletý maso a kečup
Je to holka šikovná
Asi se potkáváme v krámě ![]()
@KalamityJohn píše:
Akorát eidam je nevýraznej. Lepší je třeba niva, gorgonzola nebo parmesan/asiago. V čechách jsem dával třeba i palivec, sice zasmradí ale chutná
S eidamem jsem nevarila hoodne dlouho, az ted co jsem v CR a je to teda jak strouhana sadra…
@Prof. Farnsworth píše:
Já když nevím co, tak uvařím špagety. Jo, a taky mám takovou úchylku, že když nakupuju, tak skoro vždycky koupím balík špaget. Dnes jsem zjistil, že mám doma asi osm balíků!
Mam podobnou uchylku se smetanou ![]()
@Lenka_Hal píše:
S eidamem jsem nevarila hoodne dlouho, az ted co jsem v CR a je to teda jak strouhana sadra…
To je třicítka (30% tuku) - ten je nejlevnější a nejhorší (a nejsušší a nejvíc se drolí). Pak jsou i lepší - tuším až do 45%. Ty už chutnají podstatně lépe a nedrolí se.
@Lenka_Hal píše:
Mam podobnou uchylku se smetanou
Tak špagety vydrží tak deset let, tak to se stihne nějak spotřebovat, ale smetana - ta vydrží tak týden, ne?
@Prof. Farnsworth píše:
Tak špagety vydrží tak deset let, tak to se stihne nějak spotřebovat, ale smetana - ta vydrží tak týden, ne?
O trosku dyl, ale kdyz zjistim, ze se zasoby rozrostly prilis, udelam klukum parkrat slehacku, placnu to na nejaky ovoce a je to…
@Lenka_Hal píše:
Nejvíc mi tu chyběj smradlavý, jenom limburger a je drahej jak pes.
@DanaHlinicka píše: špagety nás přežijou
Jo, jo, určitě bych doma vyštrachal ještě nějaký, kde je na obalu Mussoliny ![]()
@KalamityJohn píše:Nejvíc mi tu chyběj smradlavý, jenom limburger a je drahej jak pes.
Tak smradlavý nemusím - zejména když se najde nějaké hov.do, které si jídlo se smradlavým sýrem ohřívá k obědu v mikrovlnce v práci a pak to smrdí na celý barák ![]()
@KalamityJohn píše:Nejvíc mi tu chyběj smradlavý, jenom limburger a je drahej jak pes.
Mne v CR chybi hodne veci, v Americe asi nic (mozna vyber ceskych vin
)…
Smradlavy syry ja muzu. V Praze v hotelu jsem si prinesla z venku z obchodu Romadur, otevru ho a mladej od knizky: jeziis, co to je za smrad, tady nekdo umrel?…
@Lenka_Hal píše:
Mne v CR chybi hodne veci, v Americe asi nic (mozna vyber ceskych vin)…
Smradlavy syry ja muzu. V Praze v hotelu jsem si prinesla z venku z obchodu Romadur, otevru ho a mladej od knizky: jeziis, co to je za smrad, tady nekdo umrel?…
Co český pivo, kofola, klasický český těžký jídla (knedlo-vepřo, svíčková…), český držkování na všechno, šibeniční humor (viz „Češi jsou smějící se svině“)? ![]()