Proč teď nespíte?

• Fotoalbum (49)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
20947
13.7.18 15:28

Hele u nás doma se dělávalo i Fondue z eidamu, teď na to teprve kupuju ty správný sejry.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14751
13.7.18 16:58

Já když nevím co, tak uvařím špagety. Jo, a taky mám takovou úchylku, že když nakupuju, tak skoro vždycky koupím balík špaget. Dnes jsem zjistil, že mám doma asi osm balíků! :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148201
13.7.18 18:23
@Prof. Farnsworth píše:
Já když nevím co, tak uvařím špagety. Jo, a taky mám takovou úchylku, že když nakupuju, tak skoro vždycky koupím balík špaget. Dnes jsem zjistil, že mám doma asi osm balíků! :mrgreen:

Jsi jak moje dcera,ta když nakupuje,tak vždycky koupí špagety,lazagne,mletý maso a kečup :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14751
13.7.18 18:25
@Anna766 píše:
Jsi jak moje dcera,ta když nakupuje,tak vždycky koupí špagety,lazagne,mletý maso a kečup :lol:

Je to holka šikovná ;) Asi se potkáváme v krámě :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26559
13.7.18 19:39
@KalamityJohn píše:
Akorát eidam je nevýraznej. Lepší je třeba niva, gorgonzola nebo parmesan/asiago. V čechách jsem dával třeba i palivec, sice zasmradí ale chutná :palec:

S eidamem jsem nevarila hoodne dlouho, az ted co jsem v CR a je to teda jak strouhana sadra…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26559
13.7.18 19:39
@Prof. Farnsworth píše:
Já když nevím co, tak uvařím špagety. Jo, a taky mám takovou úchylku, že když nakupuju, tak skoro vždycky koupím balík špaget. Dnes jsem zjistil, že mám doma asi osm balíků! :mrgreen:

Mam podobnou uchylku se smetanou :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14751
13.7.18 19:42
@Lenka_Hal píše:
S eidamem jsem nevarila hoodne dlouho, az ted co jsem v CR a je to teda jak strouhana sadra…

To je třicítka (30% tuku) - ten je nejlevnější a nejhorší (a nejsušší a nejvíc se drolí). Pak jsou i lepší - tuším až do 45%. Ty už chutnají podstatně lépe a nedrolí se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14751
13.7.18 19:42
@Lenka_Hal píše:
Mam podobnou uchylku se smetanou :D

Tak špagety vydrží tak deset let, tak to se stihne nějak spotřebovat, ale smetana - ta vydrží tak týden, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26559
13.7.18 19:45
@Prof. Farnsworth píše:
Tak špagety vydrží tak deset let, tak to se stihne nějak spotřebovat, ale smetana - ta vydrží tak týden, ne?

O trosku dyl, ale kdyz zjistim, ze se zasoby rozrostly prilis, udelam klukum parkrat slehacku, placnu to na nejaky ovoce a je to…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.7.18 19:45

špagety nás přežijou :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20947
13.7.18 19:47
@Lenka_Hal píše:
S eidamem jsem nevarila hoodne dlouho, az ted co jsem v CR a je to teda jak strouhana sadra…
:mrgreen:

Nejvíc mi tu chyběj smradlavý, jenom limburger a je drahej jak pes.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14751
13.7.18 19:48
@DanaHlinicka píše: špagety nás přežijou :D

Jo, jo, určitě bych doma vyštrachal ještě nějaký, kde je na obalu Mussoliny :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14751
13.7.18 19:54
@KalamityJohn píše: :mrgreen:Nejvíc mi tu chyběj smradlavý, jenom limburger a je drahej jak pes.

Tak smradlavý nemusím - zejména když se najde nějaké hov.do, které si jídlo se smradlavým sýrem ohřívá k obědu v mikrovlnce v práci a pak to smrdí na celý barák :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26559
13.7.18 19:55
@KalamityJohn píše: :mrgreen:Nejvíc mi tu chyběj smradlavý, jenom limburger a je drahej jak pes.

Mne v CR chybi hodne veci, v Americe asi nic (mozna vyber ceskych vin :think: )…
Smradlavy syry ja muzu. V Praze v hotelu jsem si prinesla z venku z obchodu Romadur, otevru ho a mladej od knizky: jeziis, co to je za smrad, tady nekdo umrel?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14751
13.7.18 19:59
@Lenka_Hal píše:
Mne v CR chybi hodne veci, v Americe asi nic (mozna vyber ceskych vin :think: )…
Smradlavy syry ja muzu. V Praze v hotelu jsem si prinesla z venku z obchodu Romadur, otevru ho a mladej od knizky: jeziis, co to je za smrad, tady nekdo umrel?…

Co český pivo, kofola, klasický český těžký jídla (knedlo-vepřo, svíčková…), český držkování na všechno, šibeniční humor (viz „Češi jsou smějící se svině“)? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí