Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@joy.division.control píše:
ja to pochopila, ale kdyby pravda, tak zatleskam
Tak hlavně aby to byla jedna z těch mladých. Hlavně ne tu důchodkyni - je napůl hluchá a řvát ji do ucha „Tak coooo, už siii bylááá?“ by mě moc nebralo ![]()
@Prof. Farnsworth píše:
Tak hlavně aby to byla jedna z těch mladých. Hlavně ne tu důchodkyni - je napůl hluchá a řvát ji do ucha „Tak coooo, už siii bylááá?“ by mě moc nebralo
ale zas by si nemusela niceho všimnout ![]()
Čau, hele mám úplně blbej dotaz… Jak se učí čurat chlapečci na kytičky? Pinďu mu podržím, nebo do náruče jako holčičky?
Jo jinak kluk se od tatínka vrátil s obří cuketou, takže dnes jsem uvarila asi šedesát litru polivky. Ale když se to osoli tak se to sníst da.
@Detsa píše:
Jsem chvíli přemýšlel, proč by sis nechala čůrat do náruče.
@Zkai píše: Čau, hele mám úplně blbej dotaz… Jak se učí čurat chlapečci na kytičky? Pinďu mu podržím, nebo do náruče jako holčičky?
Do náruče ne - jen podržet a můžete to zkusit jako hru „že netrefíš támhletu kytku…“. Tohle kluci zvládnou dost rychle ![]()
@Detsa píše:
Jsem chvíli přemýšlel, proč by sis nechala čůrat do náruče.
@Prof. Farnsworth píše:
Do náruče ne - jen podržet a můžete to zkusit jako hru „že netrefíš támhletu kytku…“. Tohle kluci zvládnou dost rychle
Nevím jestli to pochopí, beztak budem zechcany oba.. Děkuji ![]()
@Detsa píše:
Cuketová polívka ?To zní … hnusně. Ne od tebe, ale obecně
. Nějaká smetanová verze ?
No, jako taky nejsem nadšená, ale smažený klukovi ještě nedavam, ze bych do toho nacpala mletý, to mu taky nedavam a polívka je bez ničeho, zakysanou smetanu jsem tam vrhla a přebila to mrkvi a bramborou. Kluk je zlatej, ještě si přidal. Ale už žádnou cuketu nechci teda.
@Detsa píše:
Parkety sou eště dobrý. Já znám verzi, kdy to udělá na koberec
Tak lepší než třeba rodičům do postele. Ale tam mi naštěstí synek jenom nablil (ale za to úplně všude, dokonce i dovnitř povlaku na peřinu, a ještě se v tom vyválel tak, že to měl i ve vlasech)
Tenkrát jsem byl s ním doma sám a málem vrhnul taky ![]()
@Detsa píše:
Parkety sou eště dobrý. Já znám verzi, kdy to udělá na koberec
Koberce jsem odstranila ![]()
@Zkai píše:
No, jako taky nejsem nadšená, ale smažený klukovi ještě nedavam, ze bych do toho nacpala mletý, to mu taky nedavam a polívka je bez ničeho, zakysanou smetanu jsem tam vrhla a přebila to mrkvi a bramborou. Kluk je zlatej, ještě si přidal. Ale už žádnou cuketu nechci teda.
Jé, te´d si uvědomuju, že už je čas rajčat a paprik. Musím si někdy uvařit lečo, toho jsem schopnej sežrat snad hrnec za den. Samozřejmě musí být s klobásou a vejci. ![]()
@Prof. Farnsworth píše:
Tak lepší než třeba rodičům do postele. Ale tam mi naštěstí synek jenom nablil (ale za to úplně všude, dokonce i dovnitř povlaku na peřinu, a ještě se v tom vyválel tak, že to měl i ve vlasech)Tenkrát jsem byl s ním doma sám a málem vrhnul taky
@Zkai venku jsem dávala dlouho čůrat „na holčičku“, mladšího do tří a staršího skoro do pěti let, protože ten se „na kluka“ i s pomocí vždycky celej zechcal, jak měl malej proud ![]()
jinak nespím, protože dojídám narozeninový dort ![]()