Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@Detsa píše:
Já chci taky, já chci taky
navarim ti kybl s pěknou flakotou když nám s klukem ukážeš jak se čůrá na kytičky ![]()
@Prof. Farnsworth píše:
Tajně se sejdeme a budeme spolu dělat prasárny. Vlezeme si do postele a budeme se cpát lečem a špenátem
Když na me nebudes sahat atd., tak jo ![]()
@Prof. Farnsworth píše:
Tajně se sejdeme a budeme spolu dělat prasárny. Vlezeme si do postele a budeme se cpát lečem a špenátem
A pak nablijete do povlaku na polštáře, to budou teprve prasarny!
@Prof. Farnsworth píše:
Já mám chuť na hovězí guláš. Takovej ten mastnej, hustej a ostrej. Sakra, asi si ho o víkendu uvařím. Teď ještě sehnat půlku krávy.
Ze ty jsi se ještě nedostal k ty gulašovce?
A dáme si vtip ![]()
Paní učitelka napíše holce do žákovský poznámku „Je drzá, odmlouvá a neposlouchá“ a rodiče to mají podepsat. Druhý den kontroluje žákovskou a pod poznámkou je dopsáno mužským písmem „To má po matce, zmlátil jsem obě“. ![]()
@Zkai píše:
Ze ty jsi se ještě nedostal k ty gulašovce?
Nedostal
Gulášovku neumím, guláš ano. A nevysvětlujte mi nikdo, že je to to samé, protože není.
Gulášovka se musí dělat určitě jinak než guláš ![]()
Pepíček říká mamince: „Mami, dáš mi 2 koruny na lízátko?“
A maminka říká: „Pepíčku, vždyť už jsi velký kluk!“, a Pepíček říká: „Tak mi dej 20 korun na pivo.“
A v patek uvařím fish and chips! A celou sklenici tatarky sežeru!
@Prof. Farnsworth píše:
Jé, te´d si uvědomuju, že už je čas rajčat a paprik. Musím si někdy uvařit lečo, toho jsem schopnej sežrat snad hrnec za den. Samozřejmě musí být s klobásou a vejci.
Jsme na stejné vlně,profesore. Lečo si dám zítra k večeři. ![]()
A já už nikdy spát nebudu, protože nám neteče tepla voda a zrovna jsem se osprchovala.
@Detsa píše:
Fuj špenát. Budu ti ho pečlivě odkládat a pak ti dám kýbl, co říkáš?
Mnam
No, to jses hodnej, ale z kyblu ho zrovna papat nemusim ![]()
@joy.division.control píše:
MnamNo, to jses hodnej, ale z kyblu ho zrovna papat nemusim
Což takhle dát si špenát, špe, špe, špe, špe, špe, špenát, ten zeleňoučký špenát.
Sorry jako. Už jsem si dlouho nezazpíval.
![]()
@mrav píše:
Což takhle dát si špenát, špe, špe, špe, špe, špe, špenát, ten zeleňoučký špenát.Sorry jako. Už jsem si dlouho nezazpíval.
![]()
V poho, klidne muzes při jezeni zpivat ![]()