Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@KalamityJohn píše:
@Lenka_HalTaky jsem pek chleba sám, postavil jsem si i pec, ale vadí mi se s tím párat místo abych si to koupil v obchodě.
Pec je super, ale ja musim volit lehci variantu…malou pekarnu, suroviny nasypu, pustim a hotovo. Kdyz jsem ho delala rucne, prokladalo se to kupovanym, nedalo se to stihat. Mam doma tri chlapy.
@Prof. Farnsworth píše:
Zase ti k opravě stačí kladivo a pilka. Zkus v paneláku pověsit obraz, nebo nedej bože zasekat kabel do panelu…
To jsem všechno dělal v Praze ve svým bytě. Na druhou stranu ti cihlovým barákem netáhne vítr když trochu fouká, neshodí ti ho vichřice na hlavu a v těch zdech nežijou myši, hadi a tak podobně.
Navíc americkej barák, to je jak žit v hromádce na podpal. Když to blafne, tak za míň než hodinu zůstanou jen základy. Když nejsi venku v deseti minutách tak máš smolíka.
@KalamityJohn @Prof. Farnsworth Hele, verim, ze par mist, kde se to trochu priblizi, tu budou, ale takovy ten steak, ktery teda sezenu v kazdem mensim mestecku v USA, kterej je pres pul talire, a i napul syrovej se rozplyva na jazyku…a nebudu mit pri placeni pocit, ze okradam rodinu…to neverim, ze tu je taky. ![]()
@Lenka_Hal ¨
Ono je to i o krávě. Švára na maso trpí a když mu tady griluju nebo někam zajdem tak říká, že tohle v Evropě nejed a on na sobě fakt nešetří.
@Zkai píše:
Zase se bavite o žvanci..
Tak pojď za mnou. Zas to mám rozehrané na několika frontách.
![]()
@Prof. Farnsworth píše:
To je jak když vaří Babica„a když nemáte limetku, tak tam dejte třeba cibuli“…
https://www.loupak.fun/…-jako-babica
a kdo neví, jak vypadá cibule, použije sójovou omáčku ![]()
@Zkai píše:
Zase se bavite o žvanci..
jak jinak, stěžuju si.
@Lenka_Hal píše:
Mne v CR chybi hodne veci, v Americe asi nic (mozna vyber ceskych vin)…
Smradlavy syry ja muzu. V Praze v hotelu jsem si prinesla z venku z obchodu Romadur, otevru ho a mladej od knizky: jeziis, co to je za smrad, tady nekdo umrel?…
Hele makovka s romadůrem je dokonalá kombinace.
co se týče sýru, jsem neznaboh, z neplísňových jím jen eidam 30% a eidam 30% uzený.. nedávno jsem si poprvé koupila chedar a nedalo se to žrát ![]()
@Tamtama píše:
co se týče sýru, jsem neznaboh, z neplísňových jím jen eidam 30% a eidam 30% uzený.. nedávno jsem si poprvé koupila chedar a nedalo se to žrát
Přesně
ja nedávno polkla nejakej luxusnější párek a vůbec mi nechutnal. Zlatý parky za patnáct plny strouhanky a pařátků.
@mrav píše:
Tak pojď za mnou. Zas to mám rozehrané na několika frontách.![]()
![]()
Ještě jsem se nerozkoukala co se tu kde děje, ale už jdu na to!
Tak se mi ted normálně zrestartoval telefon, trvalo mu to pres deset minut, az se mi udělalo špatně. Rano musíme brzy vstavat a nemám tu nic co by fungovalo jako budik. Mate doma budík??
@Zkai píše:
Tak se mi ted normálně zrestartoval telefon, trvalo mu to pres deset minut, az se mi udělalo špatně. Rano musíme brzy vstavat a nemám tu nic co by fungovalo jako budik. Mate doma budík??
Radiobudík. Ale pěkně řve.
![]()
@mrav píše:
Radiobudík. Ale pěkně řve.![]()
![]()
![]()
Probuzeni sokem je prima, to jo
tak ten nemám, asi se příležitostně po nějakým porozhlidnu pro případ nouze.