Proč teď nespíte?

• Fotoalbum (49)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
26559
13.7.18 20:31
@KalamityJohn píše:
@Lenka_HalTaky jsem pek chleba sám, postavil jsem si i pec, ale vadí mi se s tím párat místo abych si to koupil v obchodě.

Pec je super, ale ja musim volit lehci variantu…malou pekarnu, suroviny nasypu, pustim a hotovo. Kdyz jsem ho delala rucne, prokladalo se to kupovanym, nedalo se to stihat. Mam doma tri chlapy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20960
13.7.18 20:33
@Prof. Farnsworth píše:
Zase ti k opravě stačí kladivo a pilka. Zkus v paneláku pověsit obraz, nebo nedej bože zasekat kabel do panelu…

To jsem všechno dělal v Praze ve svým bytě. Na druhou stranu ti cihlovým barákem netáhne vítr když trochu fouká, neshodí ti ho vichřice na hlavu a v těch zdech nežijou myši, hadi a tak podobně.

Navíc americkej barák, to je jak žit v hromádce na podpal. Když to blafne, tak za míň než hodinu zůstanou jen základy. Když nejsi venku v deseti minutách tak máš smolíka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26559
13.7.18 20:34

@KalamityJohn @Prof. Farnsworth Hele, verim, ze par mist, kde se to trochu priblizi, tu budou, ale takovy ten steak, ktery teda sezenu v kazdem mensim mestecku v USA, kterej je pres pul talire, a i napul syrovej se rozplyva na jazyku…a nebudu mit pri placeni pocit, ze okradam rodinu…to neverim, ze tu je taky. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20960
13.7.18 20:37

@Lenka_Hal ¨
Ono je to i o krávě. Švára na maso trpí a když mu tady griluju nebo někam zajdem tak říká, že tohle v Evropě nejed a on na sobě fakt nešetří.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2206
13.7.18 20:46

Zase se bavite o žvanci..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122096
13.7.18 20:49
@Zkai píše:

Tak pojď za mnou. Zas to mám rozehrané na několika frontách. 8) :pankac: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17472
13.7.18 20:51
@Prof. Farnsworth píše:
To je jak když vaří Babica :mrgreen: „a když nemáte limetku, tak tam dejte třeba cibuli“… :mrgreen:

https://www.loupak.fun/…-jako-babica
a kdo neví, jak vypadá cibule, použije sójovou omáčku :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20960
13.7.18 20:52
@Zkai píše:

jak jinak, stěžuju si.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20960
13.7.18 20:52
@Lenka_Hal píše:
Mne v CR chybi hodne veci, v Americe asi nic (mozna vyber ceskych vin :think: )…
Smradlavy syry ja muzu. V Praze v hotelu jsem si prinesla z venku z obchodu Romadur, otevru ho a mladej od knizky: jeziis, co to je za smrad, tady nekdo umrel?…

Hele makovka s romadůrem je dokonalá kombinace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17472
13.7.18 20:57

co se týče sýru, jsem neznaboh, z neplísňových jím jen eidam 30% a eidam 30% uzený.. nedávno jsem si poprvé koupila chedar a nedalo se to žrát :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2206
13.7.18 21:01
@Tamtama píše:
co se týče sýru, jsem neznaboh, z neplísňových jím jen eidam 30% a eidam 30% uzený.. nedávno jsem si poprvé koupila chedar a nedalo se to žrát :poblion:

Přesně :mrgreen: ja nedávno polkla nejakej luxusnější párek a vůbec mi nechutnal. Zlatý parky za patnáct plny strouhanky a pařátků.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2206
13.7.18 21:02
@mrav píše:
Tak pojď za mnou. Zas to mám rozehrané na několika frontách. 8) :pankac: :mavam:

Ještě jsem se nerozkoukala co se tu kde děje, ale už jdu na to!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2206
13.7.18 22:05

Tak se mi ted normálně zrestartoval telefon, trvalo mu to pres deset minut, az se mi udělalo špatně. Rano musíme brzy vstavat a nemám tu nic co by fungovalo jako budik. Mate doma budík??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122096
13.7.18 22:18
@Zkai píše:
Tak se mi ted normálně zrestartoval telefon, trvalo mu to pres deset minut, az se mi udělalo špatně. Rano musíme brzy vstavat a nemám tu nic co by fungovalo jako budik. Mate doma budík??

Radiobudík. Ale pěkně řve. :zed: :zed: :pankac: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2206
13.7.18 22:21
@mrav píše:
Radiobudík. Ale pěkně řve. :zed: :zed: :pankac: :mavam:

Probuzeni sokem je prima, to jo :) tak ten nemám, asi se příležitostně po nějakým porozhlidnu pro případ nouze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí