Proč teď nespíte?

• Fotoalbum (49)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
26559
13.7.18 20:19
@Prof. Farnsworth píše:
Co český pivo, kofola, klasický český těžký jídla (knedlo-vepřo, svíčková…), český držkování na všechno, šibeniční humor (viz „Češi jsou smějící se svině“)? :mrgreen:

NIc… :think: :mrgreen: (mimochodem, Plzen jde koupit vsude, ale to je pro manzela…ja prijela do Statu, ochutnala zdejsi tocene…a prestala pit pivo uplne :poblion: ).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20971
13.7.18 20:20
@Lenka_Hal píše:
Mne v CR chybi hodne veci, v Americe asi nic (mozna vyber ceskych vin :think: )…
Smradlavy syry ja muzu. V Praze v hotelu jsem si prinesla z venku z obchodu Romadur, otevru ho a mladej od knizky: jeziis, co to je za smrad, tady nekdo umrel?…

Znám češku, co si vozí do Colorada syrečky. :mrgreen:

Mně v USA chybí hrozná spousta věcí. Třeba třífázovej rozvod do baráku, to co tady mají mohl navrhnout jen debil. Dřevěný baráčky mi taky lezou z krku - fakt by se toho našlo hodně. A z jídla salámy, tlačenky - zvlášť krvavá, českej chleba, dalamánky, točený český pivo. Logickej a dokonalej metrickej systém - možná není dokonalej, ale proti SAE určitě.

Taky vlakové spojení. autobusové spojení, slalomové kanoe ti pitomci vůbec neznají…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20971
13.7.18 20:21
@Lenka_Hal píše:
NIc… :think: :mrgreen: (mimochodem, Plzen jde koupit vsude, ale to je pro manzela…ja prijela do Statu, ochutnala zdejsi tocene…a prestala pit pivo uplne :poblion: ).

Ta flašková plzeň taky stojí zahovno.

Jo, pivo v půlitrových flaškách, ty jejich posraný třetinky jsou otravný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14751
13.7.18 20:22
@Lenka_Hal píše:
NIc… :think: :mrgreen: (mimochodem, Plzen jde koupit vsude, ale to je pro manzela…ja prijela do Statu, ochutnala zdejsi tocene…a prestala pit pivo uplne :poblion: ).

U vás nejsou malé řemeslné pivovary? Kolega (rozený New Yorčan) říkal, že to teď ve státech hodně letí a ty piva mají kvalitní a dobrá (prý skoro jako česká - taky za rok, co je tady asi deset kilo přibral :mrgreen: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14751
13.7.18 20:23
@KalamityJohn píše:
Znám češku, co si vozí do Colorada syrečky. :mrgreen:

Mně v USA chybí hrozná spousta věcí. Třeba třífázovej rozvod do baráku, to co tady mají mohl navrhnout jen debil. Dřevěný baráčky mi taky lezou z krku - fakt by se toho našlo hodně. A z jídla salámy, tlačenky - zvlášť krvavá, českej chleba, dalamánky, točený český pivo. Logickej a dokonalej metrickej systém - možná není dokonalej, ale proti SAE určitě.

Taky vlakové spojení. autobusové spojení, slalomové kanoe ti pitomci vůbec neznají…

Nevěřím, že by s nimi prošla přes TSA a neskončila na Guantanámu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20971
13.7.18 20:25
@Prof. Farnsworth píše:
U vás nejsou malé řemeslné pivovary? Kolega (rozený New Yorčan) říkal, že to teď ve státech hodně letí a ty piva mají kvalitní a dobrá (prý skoro jako česká - taky za rok, co je tady asi deset kilo přibral :mrgreen: )

Jo, skoro, to je ten problém. A všude kam vlezeš debilní televize takže se tam pokecat, jako v český hospodě, skoro nedá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26559
13.7.18 20:25
@KalamityJohn píše:
Znám češku, co si vozí do Colorada syrečky. :mrgreen:

Tak my mame srub, ale je fakt, ze ty domy z „lisovane kukurice“ by mi vadily :lol: Chleba pecu sama, salamy nemusim a ani ty cesky nejsou to co byvaly…metricky system to jo…teda nejvic me stvou ty Fahrenheity :zed: porad mi to nic nerika, ta jejich predpoved :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26559
13.7.18 20:26
@Prof. Farnsworth píše:
Nevěřím, že by s nimi prošla přes TSA a neskončila na Guantanámu :mrgreen:

ze jo… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14751
13.7.18 20:27
@KalamityJohn píše:
Jo, skoro, to je ten problém. A všude kam vlezeš debilní televize takže se tam pokecat, jako v český hospodě, skoro nedá.

Tady zase všichni čuměj do mobilu - teď už je skoro v každý hospodě free Wifi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20971
13.7.18 20:27

@Lenka_Hal

Taky jsem pek chleba sám, postavil jsem si i pec, ale vadí mi se s tím párat místo abych si to koupil v obchodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26559
13.7.18 20:28

@KalamityJohn …hele, az ti nekdy bude lito v CR, co tu vsechno maji a v USA ne, dej si v nejake ceske hospode „steak“…te to prejde :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20971
@Prof. Farnsworth píše:
Tady zase všichni čuměj do mobilu - teď už je skoro v každý hospodě free Wifi.

to je celosvětový

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14751
@Lenka_Hal píše:
Tak my mame srub, ale je fakt, ze ty domy z „lisovane kukurice“ by mi vadily :lol: Chleba pecu sama, salamy nemusim a ani ty cesky nejsou to co byvaly…metricky system to jo…teda nejvic me stvou ty Fahrenheity :zed: porad mi to nic nerika, ta jejich predpoved :mrgreen:

Zase ti k opravě stačí kladivo a pilka. Zkus v paneláku pověsit obraz, nebo nedej bože zasekat kabel do panelu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20971
13.7.18 20:30
@Lenka_Hal píše:
@KalamityJohn …hele, az ti nekdy bude lito v CR, co tu vsechno maji a v USA ne, dej si v nejake ceske hospode „steak“…te to prejde :P

Znáš Bílou krávu? V Rubešový? Celkem jde. Ale steaky v čechách by mi určitě nechyběly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14751
13.7.18 20:31
@Lenka_Hal píše:
@KalamityJohn …hele, az ti nekdy bude lito v CR, co tu vsechno maji a v USA ne, dej si v nejake ceske hospode „steak“…te to prejde :P

Ty už taky někde uměj. Ale nemůžeš čekat, že bude pořádný kvalitní steak za sto korun. A tři nebo čtyři stovky se moc lidem za jídlo nechce dát, zejména ne někde na venkově. U nás třeba dělaj burgry, které má rád ten kolega ze států a tvrdí o nich, že jsou stejné jako ve u něj doma v NY (ale taky stojí od 150 do 300 za kus).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí