Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@Prof. Farnsworth píše:
Jé, te´d si uvědomuju, že už je čas rajčat a paprik. Musím si někdy uvařit lečo, toho jsem schopnej sežrat snad hrnec za den. Samozřejmě musí být s klobásou a vejci.
Tak to bych zas blila já… @Detsa co ty si myslis o leču? Máš podobnej názor na hnusy.
@joy.division.control píše:
Jaj, nech mi prosim taky, naaamky
Jo, až se do toho pustím, tak samozřejmě nechám
Jen to chce k tomu čerstvý chleba.
@Tamtama píše:
@Zkai venku jsem dávala dlouho čůrat „na holčičku“, mladšího do tří a staršího skoro do pěti let, protože ten se „na kluka“ i s pomocí vždycky celej zechcal, jak měl malej proud
jinak nespím, protože dojídám narozeninový dort
Jooo? A jako ze je to praktičtější aby se celej nezechcal? Fakt nevím jak udržet tu žížalku a jestli vůbec pochopí proč ho taham za pinďu. Sam si neříká. Furt ho buzeruju na nocnik, jinak si nevzpomene. Venku jsem právě ještě nezkousela.
@Tamtama píše:
lečo je zlo
No toto
Lečo je náhodou super. Stejně jako špenát. Ale to vy, zmlsanci, nemůžete nikdy pochopit ![]()
@Zkai píše:
Jooo? A jako ze je to praktičtější aby se celej nezechcal? Fakt nevím jak udržet tu žížalku a jestli vůbec pochopí proč ho taham za pinďu. Sam si neříká. Furt ho buzeruju na nocnik, jinak si nevzpomene. Venku jsem právě ještě nezkousela.
A pozor na boty. I na svoje ![]()
@Detsa píše:
@Zkai Jinak technická k tomu čůrání dítěte, co mě napadá. Asi bych mu stahoval i předkožku, jestli to jde. Ať pověstně nepochčije všecko okolo
Tjo, to pánský čůrání je nějaký složitý. To se pak líp míří jo?
@Detsa píše:
No, musím říct, že bych nejásal radostí, ale ano, sním to. Ale zase jako vždycky záleží kdo to vaří.
Já třeba jako většina čechů miluju svíčkovou, ale tenkrát jsem si ji dal na dovolené na Slovensku a to byla prosím velká slabota.
Svickovy varim kotel dvakrát do měsíce. Ty musí bejt furt plnej mrazak. To kluk žere po litrech a šišku knedliku do ruky k tomu.
@Detsa píše:
Tady je moje noční můra, když se to objeví na stole jako moje jídlo. Z toho se mi chce zvracet jen z obrázku. Aspoň, že tam je to vajíčko. Jinak bych se ničeho nenajedl … ale musel bych ho dlouho čistit.
To vajíčko pochopitelně není v celku, ale součást toho leča (pro chuť a na zahuštění). Stejně jako ta klobása taky není v celku, ale nakrájená uvnitř.
Já mám chuť na hovězí guláš. Takovej ten mastnej, hustej a ostrej. Sakra, asi si ho o víkendu uvařím. Teď ještě sehnat půlku krávy. ![]()
@Prof. Farnsworth píše:
No totoLečo je náhodou super. Stejně jako špenát. Ale to vy, zmlsanci, nemůžete nikdy pochopit
Spenat mi prosim taky nech
Dik ![]()
Mám chuť na lečo. Takový to mastný, hustý a ostrý po těch papričkách. A do toho moravskou klobásku! Už aby byla sobota, budu vařit lečo. Teď ještě sehnat poctivou moravskou klobásu a ne tu napodobeninu co prodávaj v Bille!!!!!
![]()
@joy.division.control píše:
Spenat mi prosim taky nechDik
Tajně se sejdeme a budeme spolu dělat prasárny. Vlezeme si do postele a budeme se cpát lečem a špenátem ![]()
@Božislava píše:
Mám chuť na lečo. Takový to mastný, hustý a ostrý po těch papričkách. A do toho moravskou klobásku! Už aby byla sobota, budu vařit lečo. Teď ještě sehnat poctivou moravskou klobásu a ne tu napodobeninu co prodávaj v Bille!!!!!![]()
![]()
Je třeba dobře vybírat a klobásu koupit dražší a kvalitnější. Ta právě dělá tu lahodnou mastnotu. Sakra já tady slintám jak kdybych viděl Pamelu Anderson ![]()
Jaj, nech mi prosim taky, naaamky