Proč teď nespíte?

• Fotoalbum (49)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
joy.division.control
17.7.18 22:23
@Prof. Farnsworth píše:
Jé, te´d si uvědomuju, že už je čas rajčat a paprik. Musím si někdy uvařit lečo, toho jsem schopnej sežrat snad hrnec za den. Samozřejmě musí být s klobásou a vejci. :dance:

Jaj, nech mi prosim taky, naaamky :mavam:

• Citovat
  • Upravit
2206
17.7.18 22:24
@Prof. Farnsworth píše:
Jé, te´d si uvědomuju, že už je čas rajčat a paprik. Musím si někdy uvařit lečo, toho jsem schopnej sežrat snad hrnec za den. Samozřejmě musí být s klobásou a vejci. :dance:

Tak to bych zas blila já… @Detsa co ty si myslis o leču? Máš podobnej názor na hnusy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17472
17.7.18 22:25

lečo je zlo :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14751
17.7.18 22:25
@joy.division.control píše:
Jaj, nech mi prosim taky, naaamky :mavam:

Jo, až se do toho pustím, tak samozřejmě nechám :kytka: Jen to chce k tomu čerstvý chleba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2206
17.7.18 22:27
@Tamtama píše:
@Zkai venku jsem dávala dlouho čůrat „na holčičku“, mladšího do tří a staršího skoro do pěti let, protože ten se „na kluka“ i s pomocí vždycky celej zechcal, jak měl malej proud :zed:
jinak nespím, protože dojídám narozeninový dort 8)

Jooo? A jako ze je to praktičtější aby se celej nezechcal? Fakt nevím jak udržet tu žížalku a jestli vůbec pochopí proč ho taham za pinďu. Sam si neříká. Furt ho buzeruju na nocnik, jinak si nevzpomene. Venku jsem právě ještě nezkousela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14751
17.7.18 22:28
@Tamtama píše:
lečo je zlo :cert:

No toto :roll: Lečo je náhodou super. Stejně jako špenát. Ale to vy, zmlsanci, nemůžete nikdy pochopit :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14751
17.7.18 22:29
@Zkai píše:
Jooo? A jako ze je to praktičtější aby se celej nezechcal? Fakt nevím jak udržet tu žížalku a jestli vůbec pochopí proč ho taham za pinďu. Sam si neříká. Furt ho buzeruju na nocnik, jinak si nevzpomene. Venku jsem právě ještě nezkousela.

A pozor na boty. I na svoje ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2206
17.7.18 22:31
@Detsa píše:
@Zkai Jinak technická k tomu čůrání dítěte, co mě napadá. Asi bych mu stahoval i předkožku, jestli to jde :think:. Ať pověstně nepochčije všecko okolo

Tjo, to pánský čůrání je nějaký složitý. To se pak líp míří jo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2206
17.7.18 22:33
@Detsa píše:
No, musím říct, že bych nejásal radostí, ale ano, sním to ;). Ale zase jako vždycky záleží kdo to vaří.
Já třeba jako většina čechů miluju svíčkovou, ale tenkrát jsem si ji dal na dovolené na Slovensku a to byla prosím velká slabota :think:.

Svickovy varim kotel dvakrát do měsíce. Ty musí bejt furt plnej mrazak. To kluk žere po litrech a šišku knedliku do ruky k tomu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14751
17.7.18 22:35
@Detsa píše:
Tady je moje noční můra, když se to objeví na stole jako moje jídlo. Z toho se mi chce zvracet jen z obrázku. Aspoň, že tam je to vajíčko. Jinak bych se ničeho nenajedl … ale musel bych ho dlouho čistit :think:.

To vajíčko pochopitelně není v celku, ale součást toho leča (pro chuť a na zahuštění). Stejně jako ta klobása taky není v celku, ale nakrájená uvnitř.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14751
17.7.18 22:36

Já mám chuť na hovězí guláš. Takovej ten mastnej, hustej a ostrej. Sakra, asi si ho o víkendu uvařím. Teď ještě sehnat půlku krávy. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
joy.division.control
17.7.18 22:40
@Prof. Farnsworth píše:
No toto :roll: Lečo je náhodou super. Stejně jako špenát. Ale to vy, zmlsanci, nemůžete nikdy pochopit :mrgreen:

Spenat mi prosim taky nech :lol: Dik :palec:

• Citovat
  • Upravit
7333
17.7.18 22:41

Mám chuť na lečo. Takový to mastný, hustý a ostrý po těch papričkách. A do toho moravskou klobásku! Už aby byla sobota, budu vařit lečo. Teď ještě sehnat poctivou moravskou klobásu a ne tu napodobeninu co prodávaj v Bille!!!!! :dance: :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14751
17.7.18 22:42
@joy.division.control píše:
Spenat mi prosim taky nech :lol: Dik :palec:

Tajně se sejdeme a budeme spolu dělat prasárny. Vlezeme si do postele a budeme se cpát lečem a špenátem :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14751
17.7.18 22:45
@Božislava píše:
Mám chuť na lečo. Takový to mastný, hustý a ostrý po těch papričkách. A do toho moravskou klobásku! Už aby byla sobota, budu vařit lečo. Teď ještě sehnat poctivou moravskou klobásu a ne tu napodobeninu co prodávaj v Bille!!!!! :dance: :dance: :dance:

Je třeba dobře vybírat a klobásu koupit dražší a kvalitnější. Ta právě dělá tu lahodnou mastnotu. Sakra já tady slintám jak kdybych viděl Pamelu Anderson :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí