Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@Zkai pro mě bylo čůrání „na holčičku“ praktičtější..
@Prof. Farnsworth špenát je moje láska, ale lečo je pořád zlo ![]()
@Detsa já nevím, ale na předkožku teda ani jednomu synovi nesahám ![]()
@mrav píše:
To je manželka od mého staršího bráchy.
Ty máš bráchu s manželkou??! A nějaky příbuzný od panímámy nemáte? Jsi na to fakt jako úplně takhle sám? Teda jestli to není nevhodné. U nás taky jako nic moc… Ale já se nerada dělim ![]()
@Tamtama píše:
@Zkai pro mě bylo čůrání „na holčičku“ praktičtější..
@Prof. Farnsworth špenát je moje láska, ale lečo je pořád zlo
@Detsa já nevím, ale na předkožku teda ani jednomu synovi nesahám
Co jsem dnes zkousela, tak mi holčičí způsob taky přišel lepší. Nechtělo se mu curat, takže držet pindu ani moc neslo, jako nebylo moc co držet. On je kluk celej po mě ![]()
@Zkai píše:
Ty máš bráchu s manželkou??! A nějaky příbuzný od panímámy nemáte? Jsi na to fakt jako úplně takhle sám? Teda jestli to není nevhodné. U nás taky jako nic moc… Ale já se nerada dělim
Tři sourozenci, dvě malé děti - ale úplně malé - do 1 roku. Roztrhl se s tím pytel. I můj mladší brácha má mimino. ![]()
@Tamtama dělej, raď dál
jak to máme ted praktikovat venku, kdyz doma už to celkem funguje? Hromadu gaťí sebou a dál? Furt si neříká, nemluví, vůbec… Kde je Anička? Ta ma taky kluka! @Anna766! ![]()
Příspěvek upraven 18.07.18 v 21:21
@mrav píše:
Tři sourozenci, dvě malé děti - ale úplně malé - do 1 roku. Roztrhl se s tím pytel. I můj mladší brácha má mimino.
A jste všichni aspoň z jednoho mesta?
@Zkai píše:
@Tamtama dělej, raď dáljak to máme ted praktikovat venku, kdyz doma už to celkem funguje? Hromadu gaťí sebou a dál? Furt si neříká, nemluví, vůbec… Kde je Anička? Ta ma taky kluka! Anna766 !
já nevím, když si neříká a nemluví, tak bych se na to normálně vys*ala ![]()
@Tamtama píše:
já nevím, když si neříká a nemluví, tak bych se na to normálně vys*ala
Vidíš, to me nenapadlo.
tak doma to asi nezapomene, že když nemá plinu tak se jde na nočník ne? Přijdu si úplně neschopná. Kluci v práci mi asi neporadej. Dnes jsem se ptala jednoho, kolik zvířátek bylo v Krčskym lese kdyz tam šel v sobotu na procházku, ze bych tam vzala kluka a on mi řekl „byly tam čtyři takový rohatý“.
@Zkai píše:
A jste všichni aspoň z jednoho mesta?
Nejblíž je starší brácha - ze Zubří. Jinak je to rozptýlené po Vsetínsku, mladší brácha kousek za Olomoucí. ![]()
@Detsa píše:
To jsou mi žádosti. Člověk čeká na rande a místo toho mám jít ukazovat takové věci
![]()
.
Nebuď cimprlína, to bude rande, jen s přídavkem pro dobrou věc
pak te vezmem do parku a na kafe do cukrárny
pro ešus se stavíme cestou domu.
@mrav píše:
Nejblíž je starší brácha - ze Zubří. Jinak je to rozptýlené po Vsetínsku, mladší brácha kousek za Olomoucí.
A objíždíte se? U nás, teda z mý strany, se pravidelně sjizdime většinou u tety, ma zahradu a tam se hromada spratku vejde.
@Detsa píše:![]()
Co chceš v 6 letech přece
. Holčičky taky nemají prsa.
Za prsa ho při čůraní aspoň nemusím držet, i kdyz možná by to pomohlo.. Mám pocit, ze mi fakt nerozumí. Kdyz ho vezmu sebou na záchod, tak se zasekne u papíru a nic jinyho ho nezajima.
@Zkai píše:
A objíždíte se? U nás, teda z mý strany, se pravidelně sjizdime většinou u tety, ma zahradu a tam se hromada spratku vejde.
Spíš naše rodina. Tam mají malé děti, tak teď spíš ne.
@Zkai já jsem nějak zapomněla, kolik tomu tvému chlapákovi je, ale myslela jsem, že mu nejsou ani dva roky. ![]()
@Tamtama píše:
@Zkai já jsem nějak zapomněla, kolik tomu tvému chlapákovi je, ale myslela jsem, že mu nejsou ani dva roky.
No, dobře si to pamatujes. Na nocnik ho cpu už rok, tak dokud je teplo, ze by to už zmaknul bez pliny. Nevím no, někdy mám pocit, ze je divnej.